Keystone logo
Lengyelország

Tanulmány Törvény ban ben Lengyelország 2023

Tanuljon itt: Lengyelország

Mi a jogi diploma Lengyelországban? Abban az országban, Lengyelország, akik szeretnének dolgozni, mint jogász, vagy ügyvéd, be kell szereznie a Magister 's Degree. Sok helyszínek az ilyen egyének dolgozni, ha egyszer megszerezni ezt a jogi diplomát, beleértve a munka, mint a bíró, ügyész, jogtanácsos, ügyvéd, közjegyző, bírósági végrehajtó, és szabadalmi ügyvivő. Két ügyvédi kamarák az országban, a lengyel Bar Tanács, amely a fő szószólója egyesület, valamint a Nemzeti Kamara jogi tanácsadók, amelynek fő célja a jogi tanácsadók. Törvény Felsőoktatási Lengyelországban Mint egy nagy ország, számos törvényt iskola Lengyelországban. A diákok ki kell töltenie a kezdeti mértéke az előtt, hogy a jogi egyetemre. Jogi diplomát egy további 2-4 év, attól függően, szakirányok. Az ára jogi diplomát mozog majd jelentősen, de aránya hasonló a többi európai jog programokat.A nemzetközi diákok is alkalmazhatnak, de meg kell tennie közvetlenül a jogi egyetemre. Ha elfogadják, az iskola segíteni fogják a hallgató, hogy megszerezzék a szükséges vízum. Beiratkozás a jogi egyetemen is nehéz, és gyakran rendkívül versenyképes pozíciót. Ennek ellenére jó a kereslet a jól képzett ügyvédek az országban, megszerzése a jogi diploma Lengyelországban igen előnyös lehet.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  292
 • Közművek részesedése

  63
 • Internet előfizetés

  12
 • Helyi közlekedés

  21

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  5
 • Mozijegy

  5
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Lengyelország

Sok ember, Lengyelország egyik leggazdagabb kulturális területeket Európában. Lengyelországban található Európa közepén, és határos a Balti-tenger, Németország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia és Oroszország. A legtöbb országban lapos, de két hegyvonulat déli részén található. Lengyelország ad otthont a látványos természeti táj és gyönyörű architektúrája, várak, kastélyok, fatemplomok, és modern sport arénában. A diákok, akik szeretnének utazni, hogy az ország az oktatás, sok ígéretes ok van rá. Az ország szívében megbízható oktatási rendszer, beleértve a különböző jogi iskolák. Ez lehet az egyik ígéretesebb országok szerezni jogi diplomát. Mi a jogi rendszer Lengyelországban? Megkezdése előtt az ilyen típusú tanulmányi, a diákok jobban megértsék a jogrendszer itt. Az ország 's jogrendszer folyamatosan fejlődik. Ez az állami és magán törvények alatt kódot.A lengyel alkotmány a legfőbb uralkodó az ország törvényeit. Ennek polgári jog országban, a parlament hoz létre a törvényeket. Sok esetben a törvények lokalizált, ami egyfajta kihívás, hogy megtanulják ezeket a törvényeket, amíg meg nem ismeri a környéket.

Visa Requirements

 • C type visa – a short-term Schengen visa.
 • D type visa – a long-term national visa issued for up to one year.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

C type visa; D type visa

Ár és pénznem

USD 160

The application fee for a student visa to Poland is around $160. The fees are subject to change.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Students from European Union countries do not need a visa to study in Poland. However, when you have arrived in Poland, you do need to apply for a temporary study visa at the local Voivod’s office.

Students from outside the European Union typically need to apply for a student visa before entering Poland. There are, however, a number of countries that are free of this requirement. You can check if your country is on the list here: http://www.msz.gov.pl

Hol lehet jelentkezni?

Polish embassy or consulate

You should apply for a student visa at the Polish embassy or consulate in your current country of residence.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Once you get admission to your selected university they will send you proper documents that you will use to get your student visa. You should apply for a student visa at your nearest Polish embassy or consulate. These are the documents you may typically be asked to provide:

 • A signed and complete filled Visa Application of Poland for students.
 • Passport that must be valid for at least three months after you plan to leave Poland.
 • Photocopy of National ID card.
 • Official letter from the university or college in Poland where you plan to study.
 • A brief CV or resume.
 • All your previous certificates and diplomas.
 • Proof that you have proficiency in the language in which you wish to study.
 • Proof that you are financially strong enough to bear your educational and living expenses in Poland.
 • Health insurance certificate that is accepted in Europe.
 • Two passport-sized photos.
 • Pay the Visa Application Fee
 • Proof of Accommodation in Poland.

All students have to legalize their stay in Poland by applying for a temporary residence permit. This has to be done a short time after arrival in Poland. Universities will help you with the application procedures. A temporary residence permit entitles you to stay and work in Poland.

Mikor kell jelentkezni?

It can typically take around 15 days to process your student visa application. However, the processing times vary depending on the country and the type of visa you are applying for. Make sure to apply as soon as possible.

The length of the student visa depends on the length of your course.

Feldolgozási idő

15 Days

Munkalehetőségek

International students have the right to work while studying in Poland as long as they are enrolled in an educational Institution. 20 hours of work are permitted during studies, as well as 3 months of full-time work during holidays. Full time work is permitted for Residence Card holders.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.