Keystone logo
Lengyelország

Tanulmány Törvény ban ben Lengyelország 2024

Tanuljon itt: Lengyelország

Mi a jogi diploma Lengyelországban? Abban az országban, Lengyelország, akik szeretnének dolgozni, mint jogász, vagy ügyvéd, be kell szereznie a Magister 's Degree. Sok helyszínek az ilyen egyének dolgozni, ha egyszer megszerezni ezt a jogi diplomát, beleértve a munka, mint a bíró, ügyész, jogtanácsos, ügyvéd, közjegyző, bírósági végrehajtó, és szabadalmi ügyvivő. Két ügyvédi kamarák az országban, a lengyel Bar Tanács, amely a fő szószólója egyesület, valamint a Nemzeti Kamara jogi tanácsadók, amelynek fő célja a jogi tanácsadók. Törvény Felsőoktatási Lengyelországban Mint egy nagy ország, számos törvényt iskola Lengyelországban. A diákok ki kell töltenie a kezdeti mértéke az előtt, hogy a jogi egyetemre. Jogi diplomát egy további 2-4 év, attól függően, szakirányok. Az ára jogi diplomát mozog majd jelentősen, de aránya hasonló a többi európai jog programokat.A nemzetközi diákok is alkalmazhatnak, de meg kell tennie közvetlenül a jogi egyetemre. Ha elfogadják, az iskola segíteni fogják a hallgató, hogy megszerezzék a szükséges vízum. Beiratkozás a jogi egyetemen is nehéz, és gyakran rendkívül versenyképes pozíciót. Ennek ellenére jó a kereslet a jól képzett ügyvédek az országban, megszerzése a jogi diploma Lengyelországban igen előnyös lehet.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  363
 • Közművek részesedése

  79
 • Internet előfizetés

  13
 • Helyi közlekedés

  27

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Lengyelország

Sok ember, Lengyelország egyik leggazdagabb kulturális területeket Európában. Lengyelországban található Európa közepén, és határos a Balti-tenger, Németország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia és Oroszország. A legtöbb országban lapos, de két hegyvonulat déli részén található. Lengyelország ad otthont a látványos természeti táj és gyönyörű architektúrája, várak, kastélyok, fatemplomok, és modern sport arénában. A diákok, akik szeretnének utazni, hogy az ország az oktatás, sok ígéretes ok van rá. Az ország szívében megbízható oktatási rendszer, beleértve a különböző jogi iskolák. Ez lehet az egyik ígéretesebb országok szerezni jogi diplomát. Mi a jogi rendszer Lengyelországban? Megkezdése előtt az ilyen típusú tanulmányi, a diákok jobban megértsék a jogrendszer itt. Az ország 's jogrendszer folyamatosan fejlődik. Ez az állami és magán törvények alatt kódot.A lengyel alkotmány a legfőbb uralkodó az ország törvényeit. Ennek polgári jog országban, a parlament hoz létre a törvényeket. Sok esetben a törvények lokalizált, ami egyfajta kihívás, hogy megtanulják ezeket a törvényeket, amíg meg nem ismeri a környéket.

Vízumkövetelmények

 • C típusú vízum – rövid távú schengeni vízum.
 • D típusú vízum – hosszú távú, legfeljebb egy évre kiadott nemzeti vízum.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

C típusú vízum; D típusú vízum

Ár és pénznem

USD 160

A lengyelországi diákvízum jelentkezési díja körülbelül 160 dollár. A díjak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az Európai Unió országaiból érkező diákoknak nincs szükségük vízumra a lengyelországi tanuláshoz. Amikor azonban megérkezik Lengyelországba, ideiglenes tanulmányi vízumot kell kérnie a helyi vajda irodájában.

Az Európai Unión kívülről érkező diákoknak általában diákvízumot kell igényelniük, mielőtt Lengyelországba belépnének. Vannak azonban olyan országok, amelyek mentesek ettől a követelménytől. Itt ellenőrizheti, hogy országa szerepel-e a listán: http://www.msz.gov.pl

Hol lehet jelentkezni?

lengyel nagykövetség vagy konzulátus

A diákvízumot a jelenlegi tartózkodási helye szerinti ország lengyel nagykövetségén vagy konzulátusán kell igényelnie.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Miután felvételt nyer a kiválasztott egyetemre, elküldik Önnek a megfelelő dokumentumokat, amelyeket a diákvízum megszerzéséhez fog használni. A diákvízumot a legközelebbi lengyel nagykövetségen vagy konzulátuson kell igényelnie. Általában ezek a dokumentumok, amelyeket Öntől kérhetnek:

 • Aláírt és kitöltött lengyel vízumkérelem diákok számára.
 • Útlevél, amelynek legalább három hónapig érvényesnek kell lennie, miután Ön azt tervezi, hogy elhagyja Lengyelországot.
 • Nemzeti személyi igazolvány fénymásolata.
 • Hivatalos levél attól a lengyelországi egyetemtől vagy főiskolától, ahol tanulni kíván.
 • Rövid önéletrajz vagy önéletrajz.
 • Az összes korábbi bizonyítványod és okleveled.
 • Bizonyíték arra, hogy ismeri azt a nyelvet, amelyen tanulni szeretne.
 • Bizonyíték arra, hogy pénzügyileg elég erős ahhoz, hogy viselje oktatási és megélhetési költségeit Lengyelországban.
 • Európában elfogadott egészségbiztosítási igazolás.
 • Két útlevél méretű fénykép.
 • Fizesse be a vízum igénylési díjat
 • A lengyelországi szállás igazolása.

Minden diáknak legalizálnia kell lengyelországi tartózkodását ideiglenes tartózkodási engedély kérelmezésével. Ezt röviddel a Lengyelországba érkezés után kell megtenni. Az egyetemek segítenek a jelentkezési eljárásokban. Az ideiglenes tartózkodási engedély feljogosítja Önt arra, hogy Lengyelországban tartózkodjon és dolgozzon.

Mikor kell jelentkezni?

A diákvízumkérelem feldolgozása általában körülbelül 15 napot vehet igénybe. A feldolgozási idők azonban az országtól és a kérelmezett vízum típusától függően változnak. Ügyeljen arra, hogy a lehető leghamarabb jelentkezzen.

A diákvízum hossza a tanfolyam hosszától függ.

Feldolgozási idő

15 Days

Munkalehetőségek

A nemzetközi hallgatóknak joguk van dolgozni, amíg Lengyelországban tanulnak, amíg beiratkoznak egy oktatási intézménybe. Tanulmányok ideje alatt 20 óra munka, szabadság alatt 3 hónap teljes munkaidő megengedett. A tartózkodási kártyával rendelkezők számára teljes munkaidős munkavégzés megengedett.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.