Keystone logo
Kolumbia

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Kolumbia 2024

Intézmények száma: 162
  • Bogotá, Kolumbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Chía, Kolumbia

  Az International Language of Foreign Languages and Cultures magas színvonalú spanyol programot kínál a nemzetközi közösségnek és a Kolumbiában élő külföldieknek. Az órákat az egyetemi campuson végzik, tudományos, biztonságos és kiváló szolgáltatási környezetben.

  • Rionegro, Kolumbia

  1996 -ban a kolumbiai Nemzeti Oktatási Minisztérium és a Kolumbiai Oktatási Értékelő Intézet - Icfes a 2661. számú határozattal egyetemi intézményként adta meg a Remington Szervezet jogi státuszát, ami a Remington University Corporation -t hozta létre.

  • Popayán, Kolumbia

  Az Universidad Del Cauca t 1827 április 24-i rendeletével hozták létre Popayánban, mint a harmadik kerület egyetemét. 2013. április 5-én a Nemzeti Oktatási Minisztérium már 6 évre elnyerte a Minőségi Intézményi Akkreditációt határozat útján A 6218, 2019. június 13 -án meghosszabbította az intézményi akkreditációt nyolc évre.

  • Barranquilla, Kolumbia

  A Parti Egyetem, a CUC küldetése, hogy a gondolkodás szabadsága és az ideológiai pluralizmus elve alapján integrált állampolgárt alakítson ki, nagy felelősségérzettel az akadémiai és vizsgálati kiválóság állandó keresésében, a tudomány, a technológia fejlődésének felhasználásával , a technológia és a kultúra.

  • Jamundí, Kolumbia

  A Nyugati Autonóm Egyetem olyan felsőoktatási intézmény, amely az 1992. évi 30. törvény rendelkezéseinek és a többi jogszabálynak megfelelően egyetemi, posztgraduális, kutatási, továbbképzési és vetítési akadémiai programokat végezhet a közösség számára.

  • SANTANDER, Kolumbia

  A Santander Technológiai Egységei a tanszéki rend nyilvános létesítményei, amelyek az etikai érzékkel, kritikus gondolkodással és vállalkozói attitűddel rendelkező emberek képzésével foglalkoznak, az oktatás, a kutatás és a bővítés minőségi folyamatai révén, hogy hozzájáruljanak a társadalmi gazdasági fejlődés. a társadalom gazdasági, tudományos, technológiai, környezeti és kulturális

  • Bogotá, Kolumbia

  Felsőoktatási intézmény vagyunk, katonai fókuszban, amely teljes körű logisztikai szakembereket, széles társadalmi, etikai és politikai érzékkel rendelkező kritikus polgárokat kíván képezni. Tökéletes vizsgálati kompetenciáink és vállalkozói szellemünk van, amelyet a tudomány és a technológia fejlődése támogat, hozzájárulva a kolumbiai logisztika strukturális és funkcionális fejlődéséhez.

  • Bogotá, Kolumbia

  A hadseregnek a hadsereg alakulatán belüli katonai kommunikációja transzcendentális jelentőséggel bír az évek múlásával, és olyan események beköszöntével, amelyek hazánk és általában a világ történelmét keretezik, olyan tényhalmazban, amelyek technológiájukat a technológiában látták. nagy lehetőség a fejlődésre és a változásra az emberiség érdekében, így a katonai kommunikáció a történelem során a katonai műveletek parancsnokságának, koordinációjának és fejlesztésének alapvető eleme volt, amelyek a nagy győzelmek alapjává váltak, és ugyanígy lehetővé tették a modern konfliktusok, hogy eldöntsék az elektronikus média megfelelő használatát, ami elősegíti az ellenfél szándékainak és tetteinek előrejelzését.

  • Armenia, Kolumbia

  A TÁRSADALMI PROJEKCIÓ az EAM és a társadalom közötti állandó és közvetlen kapcsolatot fejezi ki; Interaktív programokon keresztül valósul meg a termelési szektorokkal és a társadalmi szereplőkkel; különféle programok és tevékenységek (akadémiai, művészeti, társadalmi és technológiai), tanácsadás és tanácsadás, továbbképzés és a közösségnek nyújtott szociális szolgáltatások révén.

  • Cundinamarca, Kolumbia

  A San José FESSANJOSE Felsőoktatási Alapítvány küldetése átfogó szakemberek képzése, a kritikus, társadalmi és érzékeny humánus megközelítéstől az egyenlőség és az etikai értékek elvéig. Ily módon az anyagi és oktatási minőség fejlesztése az intézményben.

  • Barranquilla, Kolumbia

  Az Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast felelős intézmény, etikai és átlátható elvekkel, amelyek tartalmi funkcióit oktatási modellből fejlesztik, lehetőleg propedeutikus ciklusokon keresztül, az emberi fejlődésre összpontosítva, garantálva a gondolkodó, elemző, kritikus lények integrált kialakulását. vállalkozó szellem, az igazságos, befogadó, fenntartható, demokratikus, támogató és tiszteletben tartó emberi méltóságú társadalom építéséhez.

  • Bogotá, Kolumbia

  Az Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia spanyol nyelvtanfolyamokat kínál Bogotában, Cartagenában, Medellínben és Guaduas közelében. Ha minőségi spanyol tanfolyamot keres egy hangulatos és barátságos iskolában, professzionális tanárokkal, ha spanyolul szeretne tanulni, és új barátokat szerezve utazna, miközben találkozik és élvezi a kultúrát, a zenét, a gasztronómiát, a múzeumokat és a természetjárásokat; akkor az új nyelvi spanyol iskola Kolumbiában az Ön számára. Programunkat a nyelvtanítás legszigorúbb nemzetközi irányelveit követve fejlesztettük ki. A Nueva Lengua nemzetközileg elismert minőségéről és szolgáltatásáról, és 2003 óta csaknem száz ország fiataljai és felnőttei tanultak nálunk. A tanfolyamok széles választéka áll rendelkezésünkre, és minden héten megkezdjük az órákat minden szinten. Az első naptól kezdve üdvözöltnek, üdvözöltnek és támogatottnak érzi magát ebben a spanyol tanulási élményben utazás közben.

  • Cali, Kolumbia

  A Nemzeti Sportiskola egy Állami Egyetemi Intézmény, amely elkötelezett az ember szerves formálása mellett, hogy hozzájáruljon az ország fejlődéséhez, a sport, az egészségügy és az oktatás területén szerzett ismeretek generálása, átalakítása és alkalmazása révén. a közigazgatás és a gazdaság, olyan elveken és értékeken alapulva, amelyek elősegítik az emberi méltóság tiszteletben tartását, a fenntartható fejlődést, az együttélést és a társadalom életminőségének javítását.

  • Bogotá, Kolumbia

  Az egyetemet a következők fogják megkülönböztetni: Érzékeny és társadalmi felelősséggel rendelkező szakemberek képzése. Hozzájárulás az integrált és fenntartható emberi fejlődéshez. Elkötelezettség a tudás demokratizálása mellett. A tudás generációja, amely átalakítja a kolumbiai társadalom szerkezetét