Keystone logo
Kolumbia

Tanulmány Törvény ban ben Kolumbia 2024

Tanuljon itt: Kolumbia

Megszerezte a jogi diplomát Columbia Columbia, valamint más latin-amerikai országokban kísérletet tett, hogy megreformálják a felsőoktatási folyamatot azáltal, hogy megkönnyíti az alacsony jövedelmű hallgatók számára a magasabb iskolai végzettséggel. Válás ügyvéd Columbia jár kitöltésével Bachelor of Law (4 év). Ezután egy teljes Master of Law (LLM). Attól függően, hogy a specializáció, meg kell-e vagy sem, hogy a szakvizsga jogi gyakorlatot. Szakmai amely legalább egy évig egy ügyvédi iroda, vagy egyéni tanácsadó néha szükség, mielőtt a joghallgatók vehet a szakvizsgát. Sok ügyvéd a diplomaszerzés a Columbia dönt, hogy jogi gyakorlatot Brazíliában, ahol a gazdaságilag virágzó városok Sao Paulo és Rio de Janeiro lehetőséget biztosítanak, hogy a Columbia nem biztosít.Ügyvédek szakosodott üzleti, üzleti és szerződéses jogban nem lesz gond megtalálni a foglalkoztatás Brazíliában, míg büntetőjogi és a család ügyvédei általában nagyobb a kereslet a Columbia.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  173
 • Közművek részesedése

  24
 • Internet előfizetés

  23
 • Helyi közlekedés

  30

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  6
 • Mozijegy

  4
 • Korsó helyi sör

  1

Körülbelül Kolumbia

Columbia egy alkotmányos köztársaság található északnyugati részén, Dél-Amerika és határos a Csendes-óceán, Karib-tenger, Peru, Brazília és Venezuela. A "középső " hatalom tekinthető, amely a 3. legnagyobb gazdasága közül más dél-amerikai országokban; Columbia 's kormány irányítja az alkotmányt módosították 1991-ben, és megfelelően működik elveivel "hatalommegosztás ". A kormányfő és az állam elnöke Columbia, aki támogatja a Miniszterek Tanácsa és az alelnök. Hasonló a felépítése az amerikai kormány, Columbia egy kétkamarás kongresszus, szenátus és a Képviselőház. A Legfelsőbb Bíróság Columbia uralkodik a bírói ág áll, és 23 bíró elnökölt a polgári, munka- és büntető kamarák. 2005-ben létrehozott, a polgári rendszer a jogi eljárások került sor, amelyben helyt ellenséges (zsűri vagy bíró) eljárások minden bíróságon.Columbia 's Jogi telepítésének és működtetésének módosított büntető törvénykönyv 1938-eredetileg tartalmazó spanyol jog elveit, a Columbia jogrendszer meglepően hasonlít az amerikai és nyugat-törvényeket, amelyek meghatározzák a bűncselekményeket az szabálysértések, a bűncselekmények. Azonban Columbia 's maximális börtönbüntetést 24 év (hasonló a skandináv törvények), függetlenül a bűnözés. A halálbüntetés Columbia eltörölték több mint 100 évvel ezelőtt. Osztva igazságszolgáltatási kerületekben tartalmazó felsőbb bíróságok, amelyek által elnökölt legalább három bíró, Columbia 's az önkormányzatok által felügyelt speciális, fiatalkorú és áramköri bíróságok, hogy a "Közigazgatási Minisztérium " ügyvédek képviselik az egyének a bírósági eljárásokban.

Vízumkövetelmények

 • 9-es kategóriájú migráns vízum (M-9 vízum) - a régi TP-3 vízum helyébe 2017. december 15-től.
 • Ha a tanfolyam 6 hónapnál rövidebb ideig tart, használhatja a turistavízumot.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

9. kategóriájú migráns vízum (M-9 vízum); Turista vízum

Ár és pénznem

A vízum díja az Ön állampolgárságától függ. Az Egyesült Államokban jelentkezők számára az M-9 diákvízum ára 67 USD.

Ki kérelmezheti a vízumot?

A kolumbiai diákvízum megszerzéséhez be kell iratkoznia egy minősített kolumbiai oktatási intézménybe, amelynek óraintenzitása legalább heti 10 óra.

Minden egyetem megköveteli, hogy rendelkezzen diákvízummal, ha 3 hónapos vagy hosszabb tanfolyamra jelentkezik.

Számos ország, köztük Ausztrália, Kanada, Franciaország, Németország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok állampolgárainak nincs szükségük vízumra ahhoz, hogy turistaként Kolumbiába utazzanak 90 napig. A kolumbiai „turista” vízum nem hivatalos vízum. Ez csak egy pecsét az útlevelében. Továbbá a „turista” vízum 90 nappal meghosszabbítható az ország bármely Migración Colombia irodájában. Ha 180 napnál rövidebb ideig tanul egy nem akkreditált iskolában, ezt normál turisztikai engedéllyel (PIP-5) teheti meg, és nem kell vízumot kérnie.

Hol lehet jelentkezni?

Kolumbiai konzulátus vagy online

Kolumbiai diákvízumot igényelhet egy kolumbiai konzulátuson vagy online.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Ha online jelentkezik, a következőkre lesz szüksége:

 • Érvényes útlevele első oldalának fénymásolata az Ön személyes adataival.
 • Az útlevele azon oldalának fénymásolata, amelyen a Kolumbiába való beutazás vagy onnan indulás utolsó pecsétje látható.
 • Ha korábban volt kolumbiai vízummal, ennek a vízumnak a fénymásolata.
 • Az iskola tisztviselője által aláírt egyetemi regisztrációs űrlap fénymásolata.
 • Az iskola által kiadott igazolás vagy dokumentum, amely szerint az órarend legalább heti tíz (10) óra.
 • Az egyetem „léttanúsítványa és jogi képviselete” fénymásolata.
 • A szülők meghatalmazása és a kolumbiai tartózkodása alatt a tanulóért felelős személy kijelölése, amelyet kiskorúak esetén kolumbiai közjegyző vagy konzul hitelesít.
 • A hallgató költségeit garantáló (spanyol nyelvű) levél a hallgató költségeit garantáló személytől, valamint a fizetőképességet igazoló dokumentumok. Ha Ön diák, a levélnek azt kell tartalmaznia, hogy anyagi felelősséget vállal magáért, amíg Kolumbiában tartózkodik. A „gazdasági fizetőképesség” kimutatásához használhat egy banki „tanúsítványt”, amely azt mutatja, hogy az elmúlt hat hónap átlagos egyenlege meghaladja a kolumbiai törvényes minimálbér tízszeresét vagy 7 812 420 pesót (2 605 USD 3 000 peso USD árfolyamon). 2018-ban. Ezt az igazolást pedig közjegyzői hitelesítéssel és lefordítással kell ellátni. Vagy nyújthat hat hónapos banki kivonatokat fordítás nélkül. Használhatók olyan hitelkártya-kivonatok is, amelyek elegendő rendelkezésre álló egyenleget mutatnak.
 • Útlevél stílusú arcfotó fehér háttérrel, 3 cm szélesség x 4 cm magas méretben, maximum 300 kb méretű jpg fájl online jelentkezéshez.

Ha a konzulátusa nem teszi lehetővé az online jelentkezést, akkor a fent említett dokumentumokat a találkozó időpontjában vigye el a konzulátusra, és fejezze be az általuk jelzett folyamatot.​ Személyes jelentkezés esetén az ügyintéző kérdéseket tesz fel, töltse ki az Ön számára készült online alkalmazás, szkennelje be az összes dokumentumát és küldje vissza, valamint fényképezze le digitális fényképezőgéppel.

Miután megkapta az elektronikus vízumot, el kell mennie egy kolumbiai konzulátusra, hogy pecsételje le az útlevelébe.

Miután sikeresen megkapta a kolumbiai diákvízumot, legfeljebb 15 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja vízumát a Migración Colombiánál, hogy megkapja a Cedula de Extranjeria (kolumbiai igazolvány külföldiek számára). Ezt személyesen kell megtenni.

Mikor kell jelentkezni?

A kolumbiai diákvízum időtartama a tervezett beiratkozás hosszától függ, és akár három év is lehet.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Az M-9 diákvízummal nem dolgozhat Kolumbiában.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.