Keystone logo
Kanada

Tanulmány Törvény ban ben Kanada 2024

Tanuljon itt: Kanada

Mit jelent a jogi diploma Kanadában? Ahhoz, hogy egy ügyvéd Kanadában, az egyének kell, hogy beiratkozik a megfelelő oktatási formátumok és a munka révén egy sor programot, amíg a kívánt szintű oktatás kapunk. A legtöbb esetben a jogi diploma Kanadában kerül körülbelül négy év alatt teljesíteni egyetemi programot. Azt is be kell szereznie, legalább egy Bachelor of Laws mértékben, és ez érkezhetnek School of Law, hogy 's felismerte. A törvény az oktatási folyamat az, amely alapján megszerzése a képzés gyakorlati felhasználásra. Diákok kell ülni a LSAT, a vizsgált, amely biztosítja a tanuló, jól ismeri a komponensek a kanadai törvény annak érdekében, hogy ezen a területen dolgozunk. Törvény Felsőoktatási Kanadában Azok számára, akik szeretnének egy jogi diplomát Kanadában, a jó hír az, hogy lehetséges, hogy erre. Sok kanadai törvények iskolák és többségük nem teszi lehetővé a nemzetközi diákok beiratkozni.Előtt figyelembe véve ez azonban az egyének kell összpontosítania, amit 'll tanulni. Először is ott van a verseny bejutni nagy tiszteletnek jogi iskolák Kanadában. Emiatt az egyének szüksége lesz egy jó tanulmányi átlag, és bizonyítani magukat méltó választás a legjobb iskolákban. A LSAT egy szabványosított vizsgálati hogy veszik mérésére néhány készségeket, amelyek szükségesek a diákok, hogy annak érdekében, hogy bekerüljenek a jogi egyetemre. Gyakran a benchmark annak meghatározására, hogy a hallgató kell figyelembe venni. A közösségi részvétel, személyes nyilatkozatot, és a munkatapasztalat-mind hozzájárulhatnak-e vagy sem az iskola elfogadja a diák.Miután a diák beiratkozott, ő fogja befejezni a négy éves oktatás bármely ország 's számos jogi iskolák, Néhány ezek közé McGill University, The University of Montreal, a University of Manitoba, University of British Columbia, és királynő 's University, amelyek mindegyike külön törvény az iskolák, az úgynevezett Állam- és Jogtudományi Kar. A hallgatók a teljes oktatási, a jogi egyetemre, megvalósítása minden szükséges hitelt, hogy adja át a követelményeknek az iskola. Aztán ő lesz szüksége, hogy üljön a Bar vizsga. Ez egy nagyon nehéz jogi vizsgálat által kezelt Canadian Bar Association. Arra is szükség van átvilágítások. Diákok meg kell felelnie ennek a vizsgálatot annak érdekében, hogy a tevékenységi engedély az országban. Nézzük a jövőben a törvény az országban, egyre nagyobb szükség van a jól képzett és elkötelezett ügyvédi az országban.Azoknak a nemzetközi diákok, akik szeretnének beiratkozni Ebben az iskolatípusban, a jó hír az, hogy számos program lehetőségek állnak rendelkezésre. Fontos, hogy szerezzen egy tanuló vízummal annak érdekében, hogy beiratkozik ezek a programok, de az egyetem maga is segít a diákoknak elérni ezeket a szükséges dokumentumokat.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  624
 • Közművek részesedése

  47
 • Internet előfizetés

  58
 • Helyi közlekedés

  67

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Kanada

Kanada hatalmas ország, hogy 's modern legtöbb területén a mindennapi élet. Az ország, a második legnagyobb a terület a világon, határolja, délen az Egyesült Államokban. Mint az egyik leggazdagabb ország a világon, a terület talán az egyik legérdekesebb lehetőség azok számára, akik szeretnék, hogy jogi gyakorlatot egy modern, sokszínű ország. Kanadában, egy angol és francia nyelvű országban, számos lehetőséget kínál az oktatási utazók számára, akik bővíteni a látókörét, és elérjék jogi diplomát. Alapvető tudnivalókat, Kanada - Kanada fővárosa Ottawa van, található a Ontario tartományban. - Kanada két hivatalos nyelv - az angol és a francia. Közel 60 százaléka a kanadaiak beszél angolul, míg 20 százalék beszél franciául. Más nyelvek gyakran beszélt Kanadában miatt magas szintű multikulturális sokszínűség kantoni, német, Punjab és olasz.- A jogrendszer Quebec alapul rendszert a polgári törvények által támogatott francia jog; A többi Canada betartja az angol common law rendszer. - Kanada tartalmaz kétmillió tavak, amely kiterjed mintegy nyolc százalékát a teljes földtömeg. - A Maple Leaf Kanada 's nemzeti jelkép, és jól láthatóan megjelenik az ország ' s zászlót. - A Royal Canadian Mounted Police (köznyelvben nevezik "A Mounties ") egyaránt a nemzeti és szövetségi rendőrség, amely ismert a lovaglás díszített lovak, mert járőr területek Kanada. Mi a jogrendszer Kanadában? A kanadai jogrendszer épült a brit common law rendszer. Mivel Kanadában volt egyszer egy gyarmat Anglia, sok az befolyásolja a fenti határidőn vannak jelen Canada 's különféle jogi rendszert. Ez egy bi-igazságszolgáltatási rendszer és vannak olyan elemei, a köz- és magánjog jelen.A szövetségi kormány hatáskörébe tartozik bizonyos területei felett a törvény, míg a legtöbb jog által érintett tartományban szabályokat. Az ország 's alkotmány legfőbb törvény. Kanadának Parlament, akárcsak mi van jelen Britanniában. Van egy fellebbezési folyamat jelenleg is.

Vízumkövetelmények

Ha 6 hónapnál hosszabb ideig szeretne Kanadában tanulni, be kell szereznie egy kanadai tanulmányi engedélyt, amely kanadai diákvízumként szolgál a tartózkodás idejére.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Kanadai tanulmányi engedély

Ár és pénznem

CAD 150

Ki kérelmezheti a vízumot?

A legtöbb külföldi állampolgárnak tanulmányi engedélyt kell kérnie. A kibocsátott tanulmányi engedély lehetővé teszi a külföldi állampolgár számára, hogy Kanadában egy jóváhagyott intézetben tanuljon a meghatározott tanfolyam vagy program időtartama alatt. Bizonyos esetekben nincs szüksége tanulmányi engedélyre, hogy Kanadában iskolába járjon:

 1. Ha a tanulni kívánt tanfolyam vagy program időtartama 6 hónapnál rövidebb.
 2. Ha Ön egy Kanadában tartózkodó külföldi képviselő családtagja vagy alkalmazottja.
 3. Ha Ön egy külföldi fegyveres erő tagja. Azonban továbbra is szüksége lesz elektronikus utazási engedélyre (eTA), hogy Kanadába repüljön.

Hol lehet jelentkezni?

Online/papír jelentkezés

Kanadai tanulmányi engedélyt online vagy papíralapú kérvényen keresztül kérhet, amely a Kanadai Állampolgárság és Bevándorlási Hivatal (CIC) weboldalán szerezhető be.

Weboldal:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

1. Először szabványosított elfogadólevelet kell beszereznie egy elismert felsőoktatási szolgáltatótól.

2. A következő lépés egy kanadai diákvízumkérelem-csomag beszerzése a CIC webhelyéről (http://www.cic.gc.ca), vagy a helyi vízumirodával, vagy az otthonában lévő kanadai nagykövetséggel vagy konzulátussal. ország.

3. A jelentkezési csomag megszerzéséhez meg kell válaszolnia néhány önmagával kapcsolatos kérdést a CIC webhelyén. Ezek a kérdések határozzák meg, hogy jogosult-e online igényelni a kanadai diákengedélyt, és milyen dokumentumokat kell benyújtania. Ha jogosultnak találják, kap egy személyes ellenőrzőlista kódot, amely 60 napig érvényes, amelyre szüksége lesz a jelentkezés online benyújtásához. Mindenképpen nyomtassa ki a kódot tartalmazó oldalt későbbi hivatkozás céljából. Az oldal tartalmazni fogja a jelentkezési útmutatót, a becsült tandíj összegét, a jelentkezéssel együtt benyújtandó dokumentumok listáját, valamint útmutatást a következő lépésekhez.

4. Ha készen áll a jelentkezésre, hozzon létre egy MyCIC fiókot, ahol megadhatja személyes ellenőrzőlista kódját. Ezután megkapja a személyes dokumentumok ellenőrző listáját, amely lehetővé teszi dokumentumainak feltöltését és elküldését a CIC-nek.

5. Miután elkészítette a dokumentumokat és a jelentkezési űrlapot, és befizette a díjakat, benyújthatja kitöltött kérelmét a CIC-hez.

6. Előfordulhat, hogy egyes kérelmezőknek részt kell venniük egy interjún a helyi vízumhivatalban.

7. Amikor a jelentkezését jóváhagyják, bemutatkozó levelet kap, míg az elektronikus utazási engedélyt (eTA) és/vagy ideiglenes tartózkodási vízumot igénylő országok diákjai szükség esetén kiállítják ezeket. Az eTA az útleveléhez kapcsolódik. Fontos, hogy azzal az útlevéllel utazzon, amelyet a tanulmányi engedély igénylésekor használt. Az eTA öt évig vagy az útlevél lejártáig érvényes, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

8. Mutassa be ezeket az útlevelével, a pénzügyeit igazoló dokumentummal és az elfogadó levelével (és minden egyéb olyan dokumentummal, amelyet magával kell vinnie) a Kanadai Határszolgálati Ügynökségnek (CBSA), amely kiállítja a kanadai tanulmányi engedélyt, és lehetővé teszi a beutazást Kanadába. A kanadai diákvízumhoz szükséges dokumentumok a következők:

 • kitöltött jelentkezési lap;
 • Az egyetem eredeti elfogadó levele;
 • Érvényes útlevél/utazási okmány, amely lehetővé teszi a hazájába való visszatérést is. Ha az Egyesült Államokban él, ez nem szükséges;
 • Két friss útlevél méretű fénykép, a hátoldalon névvel és születési dátummal;
 • Tanulmányai során nyújtott pénzügyi támogatás igazolása, amely a következőket tartalmazza: tandíj + 833 CAD/hó (minden tartomány, kivéve Quebec) vagy tandíj + 917 CAD/hó (Quebec);
 • Egy magyarázó levél;
 • Ha Québecben kíván tanulni, szüksége lesz egy Certificat d'acceptation du Québec-re, a dokumentumhoz angol és francia fordításokra, a fordító nyilatkozatára, valamint az eredeti dokumentumok hiteles másolatára;
 • Igazolja, hogy befizette a tanulmányi engedély díját (150 CAD).

Mikor kell jelentkezni?

A feldolgozási idők változóak. Ez a benyújtott kérelem típusától és a feldolgozás helyétől függ. A papíralapú alkalmazások általában kétszer annyi ideig tartanak, mint az online alkalmazások. Mindig ajánlott jó előre ellenőrizni a feldolgozási időket: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Ha rendelkezik kanadai tanulmányi engedéllyel, Kanadán belül kérheti annak megújítását, ha úgy dönt, hogy folytatja tanulmányait.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Az egyetemi szemeszterek alatt legfeljebb 20 órát dolgozhat az egyetemen vagy azon kívül, a szünetekben pedig teljes munkaidőben, például a téli vagy nyári szünetekben, munkavállalási engedély nélkül. A jogosultsághoz érvényes tanulmányi engedéllyel kell rendelkeznie, és nappali tagozatos hallgatónak kell lennie. Szüksége lesz a Service Canada társadalombiztosítási számára (SIN) is, ha Kanadában szeretne dolgozni, vagy állami programokból részesülhet ellátásokban és szolgáltatásokban. Tanulmányi engedélye a tanulmányi program befejezése után 90 nappal érvénytelenné válik, ezért ha a tanulmányai után Kanadában szeretne maradni, és munkát keres, be kell szereznie az érettségi utáni munkavállalási engedélyt. Ez három évig érvényes.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A kanadai diákvízum megtagadható, ha a vízumtisztnek gyanúja merül fel, hogy a kérelmező Kanadába utazásának szándékát hamisan tüntették fel – ha nem egy tanulmányi kurzus volt az egyén jelentkezésének valódi oka. Még valószínűbb, hogy a rendelkezésre bocsátott pénzeszközök nem elegendőek a tandíj, az étkezés, a bérleti díj stb. várható költségeihez, vagy nem feltétlenül megfelelőek az igényelt tanulmányi kurzushoz.