Keystone logo
Kanada

Tanulmány Törvény ban ben Kanada 2023

Tanuljon itt: Kanada

Mit jelent a jogi diploma Kanadában? Ahhoz, hogy egy ügyvéd Kanadában, az egyének kell, hogy beiratkozik a megfelelő oktatási formátumok és a munka révén egy sor programot, amíg a kívánt szintű oktatás kapunk. A legtöbb esetben a jogi diploma Kanadában kerül körülbelül négy év alatt teljesíteni egyetemi programot. Azt is be kell szereznie, legalább egy Bachelor of Laws mértékben, és ez érkezhetnek School of Law, hogy 's felismerte. A törvény az oktatási folyamat az, amely alapján megszerzése a képzés gyakorlati felhasználásra. Diákok kell ülni a LSAT, a vizsgált, amely biztosítja a tanuló, jól ismeri a komponensek a kanadai törvény annak érdekében, hogy ezen a területen dolgozunk. Törvény Felsőoktatási Kanadában Azok számára, akik szeretnének egy jogi diplomát Kanadában, a jó hír az, hogy lehetséges, hogy erre. Sok kanadai törvények iskolák és többségük nem teszi lehetővé a nemzetközi diákok beiratkozni.Előtt figyelembe véve ez azonban az egyének kell összpontosítania, amit 'll tanulni. Először is ott van a verseny bejutni nagy tiszteletnek jogi iskolák Kanadában. Emiatt az egyének szüksége lesz egy jó tanulmányi átlag, és bizonyítani magukat méltó választás a legjobb iskolákban. A LSAT egy szabványosított vizsgálati hogy veszik mérésére néhány készségeket, amelyek szükségesek a diákok, hogy annak érdekében, hogy bekerüljenek a jogi egyetemre. Gyakran a benchmark annak meghatározására, hogy a hallgató kell figyelembe venni. A közösségi részvétel, személyes nyilatkozatot, és a munkatapasztalat-mind hozzájárulhatnak-e vagy sem az iskola elfogadja a diák.Miután a diák beiratkozott, ő fogja befejezni a négy éves oktatás bármely ország 's számos jogi iskolák, Néhány ezek közé McGill University, The University of Montreal, a University of Manitoba, University of British Columbia, és királynő 's University, amelyek mindegyike külön törvény az iskolák, az úgynevezett Állam- és Jogtudományi Kar. A hallgatók a teljes oktatási, a jogi egyetemre, megvalósítása minden szükséges hitelt, hogy adja át a követelményeknek az iskola. Aztán ő lesz szüksége, hogy üljön a Bar vizsga. Ez egy nagyon nehéz jogi vizsgálat által kezelt Canadian Bar Association. Arra is szükség van átvilágítások. Diákok meg kell felelnie ennek a vizsgálatot annak érdekében, hogy a tevékenységi engedély az országban. Nézzük a jövőben a törvény az országban, egyre nagyobb szükség van a jól képzett és elkötelezett ügyvédi az országban.Azoknak a nemzetközi diákok, akik szeretnének beiratkozni Ebben az iskolatípusban, a jó hír az, hogy számos program lehetőségek állnak rendelkezésre. Fontos, hogy szerezzen egy tanuló vízummal annak érdekében, hogy beiratkozik ezek a programok, de az egyetem maga is segít a diákoknak elérni ezeket a szükséges dokumentumokat.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  599
 • Közművek részesedése

  42
 • Internet előfizetés

  57
 • Helyi közlekedés

  69

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  4

Körülbelül Kanada

Kanada hatalmas ország, hogy 's modern legtöbb területén a mindennapi élet. Az ország, a második legnagyobb a terület a világon, határolja, délen az Egyesült Államokban. Mint az egyik leggazdagabb ország a világon, a terület talán az egyik legérdekesebb lehetőség azok számára, akik szeretnék, hogy jogi gyakorlatot egy modern, sokszínű ország. Kanadában, egy angol és francia nyelvű országban, számos lehetőséget kínál az oktatási utazók számára, akik bővíteni a látókörét, és elérjék jogi diplomát. Alapvető tudnivalókat, Kanada - Kanada fővárosa Ottawa van, található a Ontario tartományban. - Kanada két hivatalos nyelv - az angol és a francia. Közel 60 százaléka a kanadaiak beszél angolul, míg 20 százalék beszél franciául. Más nyelvek gyakran beszélt Kanadában miatt magas szintű multikulturális sokszínűség kantoni, német, Punjab és olasz.- A jogrendszer Quebec alapul rendszert a polgári törvények által támogatott francia jog; A többi Canada betartja az angol common law rendszer. - Kanada tartalmaz kétmillió tavak, amely kiterjed mintegy nyolc százalékát a teljes földtömeg. - A Maple Leaf Kanada 's nemzeti jelkép, és jól láthatóan megjelenik az ország ' s zászlót. - A Royal Canadian Mounted Police (köznyelvben nevezik "A Mounties ") egyaránt a nemzeti és szövetségi rendőrség, amely ismert a lovaglás díszített lovak, mert járőr területek Kanada. Mi a jogrendszer Kanadában? A kanadai jogrendszer épült a brit common law rendszer. Mivel Kanadában volt egyszer egy gyarmat Anglia, sok az befolyásolja a fenti határidőn vannak jelen Canada 's különféle jogi rendszert. Ez egy bi-igazságszolgáltatási rendszer és vannak olyan elemei, a köz- és magánjog jelen.A szövetségi kormány hatáskörébe tartozik bizonyos területei felett a törvény, míg a legtöbb jog által érintett tartományban szabályokat. Az ország 's alkotmány legfőbb törvény. Kanadának Parlament, akárcsak mi van jelen Britanniában. Van egy fellebbezési folyamat jelenleg is.

Visa Requirements

In order to study in Canada longer than 6 months, you need to obtain a Canadian study permit, which serves as a Canadian student visa for the duration of your stay.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Canadian study permit

Ár és pénznem

CAD 150

Ki kérelmezheti a vízumot?

Most foreign nationals must apply for a study permit. A study permit, once issued, allows a foreign national to study in Canada at an approved institute for the duration of the specified course or program. In some cases, you do not require a study permit to go to school in Canada:

 1. If the course or program you intend to study is less than 6 months in duration.
 2. If you are a family member or staff of a foreign representative to Canada.
 3. If you are a member of a foreign armed force. However, you will still need an Electronic Travel Authorization (eTA) to fly to Canada.

Hol lehet jelentkezni?

Online/paper application

You can apply for a Canadian study permit either online or through a paper application, which can be obtained from the Citizenship and Immigration Canada (CIC) website.

Weboldal:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

1. You must first obtain a standardized letter of acceptance from a recognized higher education provider.

2. The next stage is to get a Canadian student visa application package, either from the CIC website (http://www.cic.gc.ca) or by contacting your local visa office, or the Canadian embassy or consulate in your home country.

3. In order to get your application package, you’ll need to answer a few questions about yourself on the CIC website. These questions will determine whether you are eligible to apply online for a Canadian student permit, and what documents you’ll need to provide. If you are found eligible, you will receive a personal checklist code, valid for 60 days, which you will need in order to submit your application online. Make sure to print out the page containing your code for future reference. The page will also include an application guide, an estimated tuition fee amount, a list of documents you will need to submit with your application, and guidelines for your next steps.

4. When you are ready to apply, create a MyCIC account, where you will enter your personal checklist code. You will then receive your personal document checklist which allows you to upload and send your documents to CIC.

5. Once you have your documents and application form ready and have paid your fees, you can submit your completed application to CIC.

6. Some applicants may have to attend an interview at their local visa office.

7. When your application is approved, you’ll receive a letter of introduction, while students from countries that require an Electronic Travel Authorization (eTA) and/or a temporary residence visa will be issued these if required. The eTA will be linked to your passport. It is important that you travel with the passport you used when you applied for your study permit. The eTA will be valid for five years or until your passport expires, whichever comes first.

8. Present these along with your passport, proof of your finances and your letter of acceptance (and any other documents that you’ve been advised to take) to the Canada Border Services Agency (CBSA) in Canada, who will then issue your Canadian study permit and allow you access into Canada. The required documents for the student visa in Canada include:

 • Completed application form;
 • The original letter of acceptance from the university;
 • A valid passport/travel document, which also allows you to return to your home country. If you live in the U.S.A., this is not necessary;
 • Two recent passport-size photographs, with specifications of name and date of birth on the back;
 • Proof of financial support during your studies that represent: tuition fee + 833 CAD/month (for all provinces, except Quebec) or tuition fee + 917 CAD/month (Quebec);
 • A letter of explanation;
 • If you intend to study in Quebec, you will also need a Certificat d’acceptation du Québec, English and French translations for your document, a statement from the translator, and a certified copy of the original documents;
 • Proof that you paid the study permit fee (150 CAD).

Mikor kell jelentkezni?

Processing times vary. It depends on the type of application you submit, and where it is processed. Paper applications typically take about twice as long as online applications. It’s always recommended to check the processing times well in advance: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Once you have a Canadian study permit, you can apply to renew it from within Canada if you decide to continue your studies.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

You can work on or off-campus for up to 20 hours during university semesters and full-time during breaks such as the winter or summer holidays, without the need for a work permit. To qualify, you must have a valid study permit and be a full-time student. You will also need a Social Insurance Number (SIN) from Service Canada to work in Canada or to receive benefits and services from government programs. Your study permit will become invalid 90 days after you have completed your study program, so you’ll need to acquire a post-graduation work permit if you want to stay in Canada after your studies and seek work. This is valid for three years.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A Canadian student visa may be refused if the visa officer suspects that the applicant’s purpose in going to Canada was misrepresented - if a course of study was not the real reason an individual was applying. Even more probable, the proof of funds provided may be insufficient for the expected expenses of tuition, food, rent, etc, or may not be clearly adequate for a claimed course of studies.