Keystone logo
Kína

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Kína 2023

Intézmények száma: 183
  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Haidian District, Kína

  Schwarzman Scholars egy egyéves, teljes mértékben finanszírozott mesterképzés a globális ügyekben a Tsinghua Egyetemen, Pekingben, Kínában. A Schwarzman Scholars a 21. század geopolitikai helyzetére reagáló első ösztöndíjként olyan fiatal vezetők globális hálózatának kiépítésére törekszik, akik együtt dolgoznak a Kína és a világ többi része közötti megértés elmélyítésén. Évente legfeljebb 200 jelöltet választanak ki ebbe a rendkívül szelektív programba. A tudósokat vezetői képességeik, valamint a kulturális és politikai különbségek megértésének és áthidalásának képessége alapján választják ki. Pekingben élnek egy évig intenzív tanulással, és a vezetői készségeket csiszolják egy olyan tananyagon keresztül, amelyet nemzetközileg rangsorolt intézmények vezető oktatói készítettek és tanítottak. Bár az órákat angolul tartják, a nemzetközi hallgatóknak mandarin nyelvet kell tanulniuk. A tudósok jelentős időt töltenek az osztálytermen kívül is a kulturális elmélyüléssel, hogy jobban megértsék Kínát – előadásokon, workshopokon és vitacsoportokon vesznek részt; és az ágazatok vezetői mentorálják és tanácsolják.

  • Hangzhou, Kína

  A Westlake University egy új típusú, magas színvonalú kutatás-orientált egyetem, amely Hangzhou történelmi kínai városában található – egy lenyűgöző város, amely Ázsia-szerte jól ismert hosszú történelméről, gazdag kultúrájáról, képzőművészetéről és gyönyörű tájáról. Egyetemünket kiemelkedő, világszerte elismert tudósok és tudósok alapították. Hamarosan a tudomány, a mérnöki és az innováció vezető egyetemévé válunk.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • + 4 több

  A Hult több, mint egy non-profit üzleti iskola, hanem egy dinamikus multikulturális közösség, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ legelőrelátóbb üzleti tehetségeit. Megfordítjuk az oktatás hagyományos megközelítését azáltal, hogy a cselekvés általi tanulási tapasztalatok felhasználásával a tanulók készségeit attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoznak hozzánk, kivételes üzletemberré alakítjuk át a diploma megszerzésétől kezdve.

  • Belo Horizonte, Brazília
  • Raleigh, Amerikai Egyesült Államok
  • + 4 több

  A SKEMA Business School Franciaország egyik legnagyobb Grande Ecole-je 9500 diákkal, több mint 120 nemzetiségből, 160 oktatóval és 7 egyetemi egyetemmel szerte a világon (Brazília, Kína, Franciaország, Dél-Afrika és az USA), és számos francia és számos programjának nemzetközi rangsorát.

  • Shanghai, Kína

  A University of Shanghai for Science and Technology (USST) egy önkormányzati multidiszciplináris kulcs, amelyet kutatóorientált egyetemekre alkalmaznak, és amelynek magja a mérnöki tudomány, ahol a mérnöki tudomány, a tudomány, a közgazdaságtan, a menedzsment, az irodalom, a jog, a művészet és más tudományterületek jól együttműködnek. .

  • Paris, Franciaország
  • Angers, Franciaország
  • + 6 több

  Az ESSCA egy globális háromkoronás Business School. Jövőbeli alkotók vagyunk, felhatalmazva és inspirálva etikusan gondolkodó hallgatóinkat tehetségük kifejezésére. Az ESSCA-ban a felelős vezetők fejlesztik a kritikus és kreatív gondolkodási készségeket, hogy kiemelkedjenek a modern üzleti élet néhány legdinamikusabb ágazatában.

  • Crans-Montana, Svájc
  • Marbella, Spanyolország
  • + 1 több

  Három nemzetközi egyetem, több mint száz nálunk tanuló nemzetiség - amikor azt mondjuk, hogy „Globális Vendéglátás Oktatás”, akkor valóban ezt értjük. Akár egyetemi, akár posztgraduális programokat keres, a Les Roches akadémiai szigorúságot nyújt az innováció és a vállalkozói szellem csavarásával.

  • Beijing, Kína

  Üdvözöljük a Kínai Renmin Egyetem (RMBS) Üzleti Iskolájában! Kína egyik vezető üzleti iskolájaként az RMBS Kína vezetői oktatásának leghosszabb történelmével büszkélkedhet, amely 1950-ig nyúlik vissza. Iskolánk erősségei az anyaegyetem humán és társadalomtudományokban folytatott szellemi vagyonának gazdag felhalmozásán alapulnak, amely hosszú ideje fennáll. az elmélet és a gyakorlat szoros integrációjának hagyománya, szoros kapcsolat a vállalkozásokkal és a kormányokkal, valamint a nagy öregdiák bázis.

  • Jiaxing, Kína

  Zhejiang University International Business School (ZIBS) alapították a ZJU Nemzetközi Egyetemen Hainingben, 2018 novemberében, hogy megkönnyítsék a tudományos és vállalati cserét a Nyugat és a Kelet között. A kínai tudományos kiválóság, innováció és vállalkozói szellem örökségével a ZIBS átfogja és megtestesíti a jövőt. Az üzleti iskola felkészíti a felelős és törekvő vezetőket, valamint az általa szolgált ökoszisztémát az egyre összetettebb globális üzleti környezet kihívásainak való megfelelésre. Az emberek és ötletek összekapcsolásával a ZIBS formálja az üzleti jövőt az új globális gazdasági korszakban.

  • Suzhou, Kína

  A Kínában egyedülálló Vatel Suzhou elméleti tanfolyamokat és gyakorlatokat kínál a szállodákban, éttermekben, üdül?helyekben és más partnerintézményekben. Minden tanfolyamot angol nyelven tanítanak, hogy a hallgatók számára biztosítsák a nemzetközi kitettséget, amelyre az általuk igényelt vendéglátóiparban mindig szükségük van. A Vatel Suzhou a vendéglátás egyik legfejlettebb m?vészete, a francia „art de Vivre” eljuttatja Kínába. A Vatel Suzhou három ötcsillagos szállodával társul, kevesebb, mint 30 percnyire az egyetemet?l, hogy megszervezze a szakmai gyakorlatokat, amelyek során a hallgatók alternatívaként a konyhában dolgoznak, F

  • Shanghai, Kína

  2002. június 8-án megalakult a Jogi Iskola, és 25 millió jüan RMB-t különítettek el az építkezés első szakaszának végrehajtására. A Jogi Iskola így a gyors fejlődés időszakába lépett. Miközben folytatta a jogi hallgatók képzésének alapvető feladatát, az iskola megszerezte a jogot arra, hogy mesterfokozatot nyújtson a 8. osztályba tartozó 2. és 1. fokozatú jogi tudományágban, a jogot arra, hogy a Jurisztust szakterületre ruházza fel, valamint a jogot arra, hogy az alkotmányjog és a közigazgatási jog doktori fokozatának megszerzése.

  • Bordeaux, Franciaország
  • Marseille, Franciaország
  • + 4 több

  A KEDGE Business School egy vezető francia menedzsment iskola, 4 campusszal Franciaországban (Párizsban, Bordeaux-ban, Marseille-ben és Toulonban), 3 társult campusszal Franciaországban (Avignon, Bastia és Bayonne) és 4 külföldön (2 Kínában Sanghajban és Suzhouban, valamint 2 egyetemi kampusszal). Afrikában Dakarban és Abidjanban). A KEDGE közösség 15 000 hallgatóból (23%-uk külföldi hallgató), 180 állandó professzorból (45%-uk nemzetközi), 274 nemzetközi akadémiai partnerből és 75 000 diplomásból áll világszerte. A KEDGE 36 menedzsment- és tervezési kurzust kínál hallgatók és szakemberek számára, valamint személyre szabott kurzusokat kínál a vállalatok számára nemzeti és nemzetközi szinten.

  • Nantes, Franciaország
  • São Paulo, Brazília
  • + 3 több

  A Nantes-i Kereskedelmi és Iparkamara partnere, a L'École de design Nantes Atlantique egy felsőoktatási magánintézmény, amely a l'Université de Nantes-i egyetemmel együttműködve tervezői szakmákkal foglalkozik.

  • Yangpu District, Kína

  A Fanhai Nemzetközi Pénzügyi Iskola, a Fudan Egyetem (FISF) egy üzleti iskola, amelyet a világ vezető üzleti iskoláinak irányítási modellje és szabványai szerint alapítottak, és amelyek a csúcsminőségű pénzügyi tehetségoktatásra és a pénzügyi agytröszt-kutatásra összpontosítanak. Az iskolát 2016 végén alapították, és hivatalosan 2017 júniusában nyitották meg. A fő oktatói csapat a világ minden tájáról felvett kiemelkedő tudósokból áll.