Keystone logo
Izrael

Tanulmány Törvény ban ben Izrael 2024

Tanuljon itt: Izrael

A jogi szakma Izrael jogilag jogi gyakorlatot Izraelben, meg kell, hogy hivatalos tagja a Ügyvédi Kamara. Elfogadására vonatkozó követelmények a Ügyvédi Kamara a következők: - Kell egy rezidens Izrael, aki legalább 23 éves - végezte el az egyetem jogi egyetemre által elismert Izrael 's Department of Education - szerzett diplomát a jogi intézet is elismerte Az igazságügy-miniszter - szerzett diplomát egy elismert jogintézmény Izraelen kívül - Befejezte egy év szakmai gyakorlat - Sikeresen vizsgálatok által adott Ügyvédi Kamara bírák Izraelben is kell lennie izraeli állampolgárok, és rendelkeznek képesítéssel kell venni az ülésteremben Ügyvédi. Ügyvédek, akik szeretnék, hogy mérlegelni kell bírónak vagy Kerületi Bíróság bírája pozíciókat kellett volna gyakorolni legalább hét éven keresztül bizonyos jog területén. Megszerezte a jogi diploma Izraelben Izrael számos jogi egyetemen.Belépő hallgatók ezeket a jogi egyetemen kell bizonyítani, kiváló minőségben és egy egyetemi, vagy pre-jogi diplomát, egy akkreditált felsőoktatási létesítmény. Ezen felül a diákok meg kell tennie a Pszichometriai felvételi vizsga, és kap egy 600 pontszámot a vizsga előtt elfogadott egy törvényt programot. Fok szerzett a leendő jogászok közé tartozik a LLB (Bachelor of Law), a LLM (Master of Law) és a PhD törvény. Az idő kell ahhoz, hogy szerezzen diplomát törvény Izraelben hasonlítható amerikai és európai szabványoknak - öt-hat évben. Képzési költségeit típusától függően a törvény által vizsgált nemzetközi diákok, mint a szabadalmi jog vagy egyéb speciális területen, a tandíj lényegesen nagyobb lehet, mint a hagyományos jogi tanfolyamokat. Ismét tandíjat is változhat egy jogi egyetemre, hogy a többi.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  517
 • Közművek részesedése

  68
 • Internet előfizetés

  25
 • Helyi közlekedés

  56

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  14
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  7

Körülbelül Izrael

Nyugat-Ázsiában, a Földközi-tenger 's délkeleti partján, Izrael osztja határos több ország és állam között Libanon, Jordánia, Egyiptom és Szíria. Politikailag és etnikailag, Izrael utal magát a demokrata és a zsidó állam. Izrael 's legnépesebb városa, Jeruzsálem és Tel Aviv az ország ' s pénzügyi központ. Izrael 's kormány a képviseleti demokrácia által ellenőrzött parlamentáris rendszer és a miniszterelnök. Között Izrael 's az eredmények azonban a magas várható élettartam, nagy gazdaság és kivételes életszínvonal, úgy a legjobb a Közel-Keleten. Alapvető tudnivalókat, Izrael - Izrael ' s gazdasága tartják a legtartósabb gazdaság többek között a fejlett országokban, és is sorakoztatott szám egy fejlesztési és kutatási központ beruházások. - Átfogó növekedési Izraelben 's ipari és mezőgazdasági ágazatokban lehetővé tették ezt az országot, hogy legyen inkább önellátóvá annak tekintetében, hogy az élelmiszer-termelés.- Izrael világelső a napenergia fejlesztése, és egyben a vezető geotermikus energia és a víz megőrzése. - Mert Izrael rutinszerűen megtapasztalja a vízhiány. van egy nagyon fejlett vizet technológiai iparág, ami számukra a világ egyik 's vezető szakértők a vízvédelem technikák és a víz újrahasznosítása. Izrael ' s jogrendszer hasonló nyugati típusú jogrendszerek bizonyos szempontból, Izrael 's jogrendszer elsősorban a hibrid a történelmi és egyházi jogi tanait fejlődő brit és az oszmán szuverenitását. A "Knesszet " alapszabályt, és a "alaptörvényei Izrael " támogatja az alapja Izrael 's törvények, amelyek tovább erősítik azok az ítélkezési gyakorlat és politikai precedenst. A közelmúltban, az izraeli bíróságok már jellemzőkkel bíró a kanadai és az amerikai jog helyett kontinentális jog.Izrael 's Court felépítése és jogrendszerben a Legfelsőbb Bíróság, a kerületi bíróságok és a bírák ' bíróságok magában Izrael 's általános bírósági rendszer, a Legfelsőbb Bíróság jelenlegi, mint a legfelsőbb bíróság az országban. Izrael is "speciális " bíróságok foglalkoznak a vallási, munkaügyi és katonai igazságügyi kérdések. Ezek a bíróságok irányadó fellebbviteli bíróságok, hogy kaphat kevesebb figyelmet a Legfelsőbb Bíróság egyes összetett ügyekben. Izrael öt igazságszolgáltatási kerületekben: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva Jeruzsálem és Haifa, a kerületi bíróságok és a bírák fölött uralkodó saját kerületek. Azokat az intézkedéseket, ezeken kívül a bírósági körzetek át a District Court of Jerusalem.

Vízumkövetelmények

A/2 vízum – Ezt a vízumot azok kapják, akik Izraelbe szeretnének akkreditált intézményben tanulni.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (A/2 vízum)

Ár és pénznem

USD 50

Az izraeli diákvízum igénylési díja a lakóhely szerinti országtól függ, és bármikor változhat. A díj 40-50 USD körül lehet.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Kötelező, hogy az egy szemeszteres vagy hosszabb programokban részt vevő nemzetközi hallgatók szerezzenek diákvízumot (A-2), mielőtt Izraelbe érkeznének.

A diákvízumot azok kaphatják meg, akik a Zsidó Ügynökség általános és középiskoláiban, felsőoktatási intézményeiben, yeshivot és ifjúsági intézményeiben kívánnak tanulni.

Hol lehet jelentkezni?

Izraeli konzulátus vagy Izrael nagykövetsége

Érkezése előtt személyesen kell megjelennie a helyi izraeli konzulátuson vagy Izrael nagykövetségén a diákvízum megszerzéséhez.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Az izraeli diákvízum kérelmezőjének általában a következőket kell benyújtania:

 • Kitöltött és aláírt vízumkérelem Izraelbe való belépéshez. A jelentkezési lapot innen töltheti le: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Útlevél (a tervezett látogatás időpontjától számított egy éven túl érvényesnek kell lennie).
 • Két útlevélkép.
 • Eredeti elfogadólevél egy elismert izraeli oktatási intézményben való tanulásra.
 • Kivonat a banktól, amely azt mutatja, hogy rendelkezik az izraeli tartózkodás támogatására, amíg diák vagy (bankkivonat az elmúlt három hónapból).
 • Oda-vissza repülőjegyek VAGY a következő tanév fizetése az államokban (cserediák esetén).
 • Az elmúlt 3 hónap bankkivonata.
 • Előfordulhat, hogy be kell mutatnia az eredeti születési anyakönyvi kivonatát

Mikor kell jelentkezni?

Jelentkezzen diákvízumra hamarosan azután, hogy megkapta a fogadó izraeli oktatási intézmény hivatalos elfogadó levelét.

A vízum legfeljebb egy évig érvényes (és sok beutazást tesz lehetővé az országba), és a Népesedési Hatóság irodájában további időszakra meghosszabbítható.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

A/2 Vízummal rendelkezők nem dolgozhatnak Izraelben.

Bizonyos feltételek mellett az A/2 vízummal rendelkezők, akik a visszatérési törvény értelmében jogosultak aliya-ra, részmunkaidőben dolgozhatnak.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.