Keystone logo
Izrael

Tanulmány Törvény ban ben Izrael 2023

Tanuljon itt: Izrael

A jogi szakma Izrael jogilag jogi gyakorlatot Izraelben, meg kell, hogy hivatalos tagja a Ügyvédi Kamara. Elfogadására vonatkozó követelmények a Ügyvédi Kamara a következők: - Kell egy rezidens Izrael, aki legalább 23 éves - végezte el az egyetem jogi egyetemre által elismert Izrael 's Department of Education - szerzett diplomát a jogi intézet is elismerte Az igazságügy-miniszter - szerzett diplomát egy elismert jogintézmény Izraelen kívül - Befejezte egy év szakmai gyakorlat - Sikeresen vizsgálatok által adott Ügyvédi Kamara bírák Izraelben is kell lennie izraeli állampolgárok, és rendelkeznek képesítéssel kell venni az ülésteremben Ügyvédi. Ügyvédek, akik szeretnék, hogy mérlegelni kell bírónak vagy Kerületi Bíróság bírája pozíciókat kellett volna gyakorolni legalább hét éven keresztül bizonyos jog területén. Megszerezte a jogi diploma Izraelben Izrael számos jogi egyetemen.Belépő hallgatók ezeket a jogi egyetemen kell bizonyítani, kiváló minőségben és egy egyetemi, vagy pre-jogi diplomát, egy akkreditált felsőoktatási létesítmény. Ezen felül a diákok meg kell tennie a Pszichometriai felvételi vizsga, és kap egy 600 pontszámot a vizsga előtt elfogadott egy törvényt programot. Fok szerzett a leendő jogászok közé tartozik a LLB (Bachelor of Law), a LLM (Master of Law) és a PhD törvény. Az idő kell ahhoz, hogy szerezzen diplomát törvény Izraelben hasonlítható amerikai és európai szabványoknak - öt-hat évben. Képzési költségeit típusától függően a törvény által vizsgált nemzetközi diákok, mint a szabadalmi jog vagy egyéb speciális területen, a tandíj lényegesen nagyobb lehet, mint a hagyományos jogi tanfolyamokat. Ismét tandíjat is változhat egy jogi egyetemre, hogy a többi.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  557
 • Közművek részesedése

  71
 • Internet előfizetés

  26
 • Helyi közlekedés

  58

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  15
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  8

Körülbelül Izrael

Nyugat-Ázsiában, a Földközi-tenger 's délkeleti partján, Izrael osztja határos több ország és állam között Libanon, Jordánia, Egyiptom és Szíria. Politikailag és etnikailag, Izrael utal magát a demokrata és a zsidó állam. Izrael 's legnépesebb városa, Jeruzsálem és Tel Aviv az ország ' s pénzügyi központ. Izrael 's kormány a képviseleti demokrácia által ellenőrzött parlamentáris rendszer és a miniszterelnök. Között Izrael 's az eredmények azonban a magas várható élettartam, nagy gazdaság és kivételes életszínvonal, úgy a legjobb a Közel-Keleten. Alapvető tudnivalókat, Izrael - Izrael ' s gazdasága tartják a legtartósabb gazdaság többek között a fejlett országokban, és is sorakoztatott szám egy fejlesztési és kutatási központ beruházások. - Átfogó növekedési Izraelben 's ipari és mezőgazdasági ágazatokban lehetővé tették ezt az országot, hogy legyen inkább önellátóvá annak tekintetében, hogy az élelmiszer-termelés.- Izrael világelső a napenergia fejlesztése, és egyben a vezető geotermikus energia és a víz megőrzése. - Mert Izrael rutinszerűen megtapasztalja a vízhiány. van egy nagyon fejlett vizet technológiai iparág, ami számukra a világ egyik 's vezető szakértők a vízvédelem technikák és a víz újrahasznosítása. Izrael ' s jogrendszer hasonló nyugati típusú jogrendszerek bizonyos szempontból, Izrael 's jogrendszer elsősorban a hibrid a történelmi és egyházi jogi tanait fejlődő brit és az oszmán szuverenitását. A "Knesszet " alapszabályt, és a "alaptörvényei Izrael " támogatja az alapja Izrael 's törvények, amelyek tovább erősítik azok az ítélkezési gyakorlat és politikai precedenst. A közelmúltban, az izraeli bíróságok már jellemzőkkel bíró a kanadai és az amerikai jog helyett kontinentális jog.Izrael 's Court felépítése és jogrendszerben a Legfelsőbb Bíróság, a kerületi bíróságok és a bírák ' bíróságok magában Izrael 's általános bírósági rendszer, a Legfelsőbb Bíróság jelenlegi, mint a legfelsőbb bíróság az országban. Izrael is "speciális " bíróságok foglalkoznak a vallási, munkaügyi és katonai igazságügyi kérdések. Ezek a bíróságok irányadó fellebbviteli bíróságok, hogy kaphat kevesebb figyelmet a Legfelsőbb Bíróság egyes összetett ügyekben. Izrael öt igazságszolgáltatási kerületekben: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva Jeruzsálem és Haifa, a kerületi bíróságok és a bírák fölött uralkodó saját kerületek. Azokat az intézkedéseket, ezeken kívül a bírósági körzetek át a District Court of Jerusalem.

Visa Requirements

A/2 visa - This visa is granted to those who wish to come to Israel to study at an accredited institution.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa (A/2 visa)

Ár és pénznem

USD 50

The application fee for a student visa to Israel depends on your country of residence and is subject to change at any time. The fee can be around 40-50 USD.

Ki kérelmezheti a vízumot?

It is mandatory that all international students participating in programs of one semester or longer secure a Student Visa (A-2) before arriving in Israel.

The student visa is granted to those who want to study in the elementary and high schools, academic institutions and yeshivot and youth institutions of the Jewish Agency.

Hol lehet jelentkezni?

Israeli Consulate or Embassy of Israel

You must appear in person at your local Israeli Consulate or Embassy of Israel prior to your arrival to obtain a student visa.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

The applicant for an Israeli student visa typically needs to provide the following:

 • Completed and signed application for a visa to enter Israel. You can download the application form here: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular%20forms/EntryVisa.pdf
 • Passport (must be valid beyond one year from the date of the intended visit).
 • Two passport pictures.
 • Original letter of acceptance for study at a recognized educational institution in Israel.
 • Statement from the bank showing that you have the funds to support the stay in Israel while you are a student (Bank statement from the past three months).
 • Roundtrip airline tickets OR payment of next school year in the states (in the case of an exchange student).
 • Bank statement of the last 3 months.
 • You may need to provide your original birth certificate

Mikor kell jelentkezni?

Apply for a student visa soon after you receive the official letter of acceptance from your hosting Israel educational institute.

The visa is valid for up to one year (and allows many entries to the country) and can be extended in the Population Authority office for an additional period.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

A/2 Visa holders are not allowed to work in Israel.

Under certain conditions, A/2 visa holders who are eligible to make aliya under the Law of Return may work part-time.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.