Keystone logo
Izland

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Izland 2024

Intézmények száma: 6
  • Reykjavík, Izland

  A Reykjaviki Műszaki Főiskolát 2008-ban alapították, de története a XIX. A Reykjavíki Műszaki Főiskola 8 iskolából és a Műszaki Akadémiából áll, félévenként mintegy 50 tanulmányi programot és 800 tanfolyamot kínál. Minden iskolának megvan a maga igazgatója, valamint az oktatási függetlenség.

  • Hvanneyri, Izland

  Az Agricultural University of Iceland Agráregyetemet (AUI) 2005. január 1-jén alapították. Ez egy oktatási és kutatási intézmény a mezőgazdaság és a környezettudomány területén. A fő hangsúly a föld és az állati erőforrások megőrzésére és fenntartható használatára irányul, ideértve a hagyományos mezőgazdaságot, kertészetet és erdőgazdálkodást, a környezettervezést, a helyreállítási tudományokat, a vidékfejlesztést és a fenntartható fejlődést.

  • Brattleboro, Amerikai Egyesült Államok
  • Washington, DC, Amerikai Egyesült Államok
  • + 13 több

  A SIT Graduate Institute nemzetközi fókuszú mesterfokozatokat, bizonyítványokat és szakmai továbbképzési programokat kínál a konfliktusátalakítás, a nemzetközi oktatás, a fenntartható fejlődés és a TESOL területén. A SIT 1964 óta készíti fel a szakembereket, hogy sikeresek legyenek az interkulturális és nemzetközi környezetben.

  • Isafjordur, Izland

  A Westfjords Egyetemi Központ nonprofit szervezet, amelyet 2005 márciusában hoztak létre. 40 alapító tagja van, beleértve az ország összes felsőoktatási intézményét. A központ 2006 januárjában kezdte meg működését az Ísafjörður városában található Vestrahúsban. Ugyanebben az épületben találhatók a Tengeri Kutató Intézet, az Izlandi Halászati Laboratóriumok és az Izlandi Hó Lavina Kutatóközpont irodái. Itt található a Westfjords Regionális Fejlesztési Központ is, és az épületben képviselt összes szervezet közös recepcióval rendelkezik.

  • Borgarnes, Izland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Reykjavík, Izland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...