Keystone logo
Indonézia

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Indonézia 2024

Intézmények száma: 42
  • Surabaya, Indonézia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bandung, Indonézia

  Telkom University a legjobb Telkom University Indonéziában (az Indonéziai Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Times Higher Education (THE) 2021. évi világegyetemi ranglista szerint, piros), amelynek elképzelése szerint „Kutatási és Vállalkozói Egyetem” lesz. Az ICT (információs és kommunikációs technológia) gyors növekedése és Indonézia kulturális sokszínűsége együttesen arra készteti a Telkom University , hogy az IKT-alapú oktatásra és kutatásra összpontosítson a mérnöki, üzleti és kreatív ipar területén. Következetesen és folyamatosan fejlesztjük az oktatási minőséget az oktatás, a kutatás és a közösségi szolgálat terén.

  • Banda Aceh, Indonézia

  A Syiah Kuala Egyetem küldetése a felsőoktatási intézmények „Tri Dharma - három jelölése” megvalósítása, amelyek a rendelkezésre álló helyi, nemzeti és nemzetközi erőforrások felhasználásával támogatják a helyi, nemzeti és nemzetközi fejlődést; javítsa az akadémiai minőséget a rendkívül versenyképes diplomások előállítása érdekében integrált minőségirányítást alkalmaz az oktatás területén átlátható, részvételen alapuló, hatékony és produktív elvek alkalmazásával; az intézményi együttműködés hálózatának folyamatos megerősítése és bővítése a tudományok, a technológia, a bölcsészet, a sport és a művészetek eredményeinek fejlesztése és megőrzése érdekében.

  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonézia

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) jelenleg 10 fakultást irányít 1 posztgraduális és 3 doktori programmal. A három program közül 3 diploma tanulmányi program, 35 bachelor 1 tanulmányi program, 11 posztgraduális képzési program, 3 doktori program és 4 szakmai program létezik. A szám még mindig növekszik. Növekedj és légy nagyobb.

  • Buleleng, Indonézia

  Universitas Pendidikan Ganesha „Universitas Pendidikan Ganesha” (a továbbiakban: Undiksha) egy egyetem, amely a Kutatási és Technológiai és Felsőoktatási Minisztériumnak felel, és a Bali tartományban található Singaraja területén található.

  • Batam, Indonézia

  Üdvözöljük az Universitas Internasional Batam (UIB). A 2000-ben alapított UIB új magánegyetem, de óriási potenciállal rendelkezik. A Szingapúr és Malajzia határán, Batam Cityben található UIB saját campusával rendelkezik, és kivételesen megfelelő infrastruktúrával rendelkezik olyan kiváló oktatási és tanulási folyamatok támogatására, mint a könyvtárak, laboratóriumok, sportcsarnok, kollégium stb.

  • South Jakarta, Indonézia

  A PTIQ Intézet (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Korán) az első főiskola a világon, amely kifejezetten megjegyzi és tanulmányozza a Koránt. Két évvel a PTIQ megalapítása után a Szaúd-Arábiában található Madinah Iszlám Egyetem egy speciális karot nyitott a Korán tudománya számára, és a PTIQ szolgált inspirációként.

  • Yogyakarta, Indonézia

  Indonéziában a felsőoktatás úttörőjeként az UII mélyen gyökerezik az akadémiai szabadság hagyományában, amellyel az ötletek sokféleségét nagyra értékelik. Rendkívül motiváló tanulási környezettel és innovációs lehetőségekkel elkötelezettek vagyunk, hogy hallgatóinkat innovatív globális vezetővé neveljük.

  • West Jakarta, Indonézia

  Gazdaságának kiépítéséhez Indonéziának a vállalkozók aktív részvételére van szüksége. Olyan lehetőségeket teremtenek, amelyek képesek felszívni a rendelkezésre álló munkaerőt. Ez olyan egyetemen kezdődhet, amely alapvető szerepet játszik a kiváló kompetenciákkal és magas versenyképességű dolgozó szakemberek előállításában.

  • Yogyakarta, Indonézia

  Az 1985-ben alapított Duta Wacana Christian University (UKDW) a Duta Wacana Teológiai Szeminárium (STT Duta Wacana) továbbfejlesztése, amelyet 1962-ben alapítottak a Jogjakarta Teológiai Akadémia és a Malang Bale Wiyata Teológiai Iskola egyesülésével.

  • Salatiga, Indonézia

  Satya Wacana Christian University (SWCU) indonéz keresztény oktató oktatási felsőoktatási intézmény (PTPG-KI) néven indult. 1956. november 30-án volt az öt tanszék, az oktatás, a történelem, az angol, a jog és a közgazdaságtan részleggel. A Satya Wacana PTPG-KI-je 1959. július 17-én FKIP-KI-vé vált. Aztán 1959. december 5-én hivatalosan Satya Wacana Christian University lett a Gazdasági Kar és a Jogi Kar létével, amelyet aztán megnyitó követett számos más kar és tanulmányi program.

  • Bandung, Indonézia

  Az Universitas Kristen Maranatha a felsőoktatás független és önfenntartó intézményévé válik, amely Jézus Krisztus szeretete és élő példái által motiválva kutatja és telepíti az ismereteket a művészet és a tudomány minden területén.

  • Jakarta, Indonézia

  A Prasetiya Mulyát 1980-ban alapította az indonéz üzleti vezetők egy csoportja. Az első indonéziai MBA-programot 1982-ben hozták létre rangos nemzetközi tudósok és szakértők segítségével.

  • Jakarta, Indonézia

  Jakarta International College (JIC) 2002-ben alapította Jakartában egy szakemberek egy csoportja, akik törődnek és elkötelezettek a magas színvonalú nemzetközi oktatási színvonal mellett. Az elmúlt 19 évben a JIC volt az egyetlen szolgáltató a jachartai Monash College-ban, amely a Monash College Diplomát és a Monash University Foundation Year-t (MUFY) közvetíti. Több ezer hallgató sikeresen átállt a Monash Egyetemre és más neves ausztráliai egyetemekre.