Keystone logo
Indonézia

Tanulmány Törvény ban ben Indonézia 2024

Tanuljon itt: Indonézia

Mit jelent a jogi diploma Indonéziában? Az indonéz jogi diplomát jön háromfordulós. Az első, ami megfelel a Bachelor of Law, az úgynevezett "Sarjana Hukum / SH " Ez úgy érhető közvetlenül a középiskolát. A második szint magában foglalja a különlegességek a jogász fog tanulni. Ez az úgynevezett "Magister Hukum / MH ", vagy Mester törvény. Néha az úgynevezett "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Vagy Mester Közjegyzői. Végül a harmadik szint a doktor a törvény. Az első szint szükséges minden jogi szakma törvény Felsőoktatási Indonéziában Az alapvető első szint jogi diplomát igényel 4-7 év tanulmányi Indonéziában. Az az idő, a második és harmadik szintjei hogy nagyban függ a tanulmányok és az összeget a szemeszterenként, hogy ő diák képes átvenni. Annak érdekében, hogy legyen egy szószóló vagy ügyvéd Indonéziában, a diákok részt kell vennie a 1-2 hónapos Advocate Különleges tanfolyam és add meg a Bar vizsga.A tanév Indonéziában nem követik a meghatározott időpontban, de néhány iskola követni páros és páratlan féléves programot. Páratlan félév kezdődik szeptember és január. Még félév fut februártól júniusig. Ezek a dátumok korrelál a vallási ünnepek néhány jelentősebb vallási csoportok az országban. Jogi tanulmányait Indonéziában történni az ország 's nagyobb egyetemek jogi iskolák, amelyek megtalálhatók a nagyobb szigetek és a főbb városi körzetek az ország. Bár minden iskola saját szabályok és előírások, a tanulmány szigorú, és a tesztelés során a program azt mutatják, hogy a tanuló képes befejezni a tanfolyam közös. A költség a jogi diploma Indonéziában függ a hossza a program és az egyetem választotta. Állami egyetemek díjak, amelyek nagyon alacsony, de magánegyetemek magasabb díjakat. A tipikus diák fog költeni körülbelül US $ 4500 egy félévre tanfolyam Indonéziában.Jogi tanulmányokat Indonéziában kinyitja az ajtót, hogy egy életre a szolgáltatás egyre ország hatalmas népesség. Egy indonéz jogi diplomát is megnyithatja az utat a legális munka más kisebb országok egész Óceánia és Ázsia. A diákok, akik úgy döntenek, hogy jogot tanul Indonéziában kap egy bevezetés a gazdag kultúra, a szigetek és a mélyebb megértését, a kultúra különböző embercsoportok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  229
 • Közművek részesedése

  20
 • Internet előfizetés

  26
 • Helyi közlekedés

  9

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  3
 • Mozijegy

  3
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Indonézia

Bevezetés Indonézia Indonéz Köztársaság egy szigetcsoport több mint 13.400 szigetek Délkelet-Ázsiában és Óceániában. Több mint 238 millió ember él Indonéziában, így a világ 's negyedik legnépesebb országa. Évszázadokon, Indonézia óta fontos kereskedelmi útvonal, és a gazdag természeti erőforrások a régió továbbra is felhívni a kereskedelem az egész modern történelem. Indonéziában ismert a sajátosan sokszínű kultúrája, több száz nyelvek és etnikai csoportok az egész sziget. Ez is a világ 's második legmagasabb szintű biodiverzitást és rengeteg pusztában, és jungle területen, hogy ez egy gyönyörű hely. Mi a jogrendszer Indonéziában? Indonesia ' s jogi rendszer követi a polgári jogi rendszere elsősorban. A sokszínűség az ország hozza szokásjogot, hogy sok szempontból a rendszer, és néhány római holland törvény is kerüljenek a rendszerbe.Az ország 's polgári törvénykönyv jelentős mértékben követi a holland gyarmati hagyományokat, és az első jogi egyetemre indult a holland.

Vízumkövetelmények

 1. Social Visit Visa – a legjobb cserediákok számára, egyszeri belépésre.
 2. Korlátozott tartózkodásra jogosító vízum – csak hosszú távú tanulmányokhoz.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (Social Visit Visa; Limited Stay Visa)

Ár és pénznem

USD 45

A diákvízum ára körülbelül 45 USD, de ez változhat, és attól függ, hogy melyik országból jelentkezik.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden indonéz egyetemre felvett külföldi diáknak diákvízumot kell szereznie.

Bizonyos országok állampolgárai vízum nélkül összesen 30 napig tartózkodhatnak Indonéziában. A vízummentes tartózkodás azonban csak a szabadidős tevékenységekre vonatkozik, és nem jogosít fel például tanulásra vagy munkavégzésre.

Néhány indonéz nagykövetségen (pl. Finnország, Ausztria) lehetőség nyílt a 211-es vízum (Turista vízum) igénylésére. Ez a vízum Indonéziába érkezéskor szponzorált Social Visit vízummá alakítható. A vízum igénylésének lehetőségéről érdeklődjön a helyi indonéz nagykövetségen.

Hol lehet jelentkezni?

Indonéz nagykövetség vagy konzulátus

A legjobb, ha vízumot igényel az indonéz nagykövetségen vagy konzulátusán a hazájában. Az Indonéz Bevándorlási Osztály most már online vízumkérelmet is lehetővé tesz a webhelyén keresztül.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Az indonéziai diákvízumhoz szükséges dokumentumok a következők:

 • Érvényes útlevél, amelyen legalább egy üres oldal van a vízumhoz (az útlevélnek Indonéziából való távozását követően legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie)
 • Az útlevél azonosító oldalának másolata
 • A kitöltötte a jelentkezési lapot
 • Két színes igazolványkép, 4 x 6 cm
 • A repülőjegy vagy az elektronikus jegy másolata
 • A fogadó egyetem hivatalos elfogadó levele
 • A befizetett vízumdíjról szóló nyugta vagy annak másolata
 • Nagykövetségi levél. A fogadó egyetem által készített Embassy Letters megerősíti, hogy egy bizonyos hallgatónak Social Visit vízumra van szüksége. A nagykövetségi levelet mindig egy adott ország indonéz nagykövetségének vagy konzulátusának címezzük: alapértelmezés szerint ez lesz a hallgató hazája.

Érkezéskor a vízum birtokosának 7 napon belül be kell jelentenie a belépését a legközelebbi bevándorlási hivatalban.

Mikor kell jelentkezni?

Javasoljuk, hogy legalább 14 nappal Indonéziába indulás előtt igényeljen diákvízumot. A legjobb, ha a vízumot a hivatalos elfogadó levél kézhezvétele után azonnal kéri.

Indonéziába kell érkeznie a vízum kiállításától számított 90 napon belül.

A Social Visit vízummal való indonéziai tartózkodás maximális időtartama 60 nap, és a vízumot a célállomáson meg kell hosszabbítani a fogadó egyetem utasításai szerint. A vízum egyszerre egy hónapra meghosszabbítható, és a költség körülbelül 50 USD.

A korlátozott tartózkodásra jogosító vízum 5 évig érvényes, és évente meg kell újítani.

Feldolgozási idő

14 Days

Munkalehetőségek

A nemzetközi hallgatók általában nem dolgozhatnak Indonéziában.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.