Keystone logo
Indonézia

Tanulmány Törvény ban ben Indonézia 2023

Tanuljon itt: Indonézia

Mit jelent a jogi diploma Indonéziában? Az indonéz jogi diplomát jön háromfordulós. Az első, ami megfelel a Bachelor of Law, az úgynevezett "Sarjana Hukum / SH " Ez úgy érhető közvetlenül a középiskolát. A második szint magában foglalja a különlegességek a jogász fog tanulni. Ez az úgynevezett "Magister Hukum / MH ", vagy Mester törvény. Néha az úgynevezett "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Vagy Mester Közjegyzői. Végül a harmadik szint a doktor a törvény. Az első szint szükséges minden jogi szakma törvény Felsőoktatási Indonéziában Az alapvető első szint jogi diplomát igényel 4-7 év tanulmányi Indonéziában. Az az idő, a második és harmadik szintjei hogy nagyban függ a tanulmányok és az összeget a szemeszterenként, hogy ő diák képes átvenni. Annak érdekében, hogy legyen egy szószóló vagy ügyvéd Indonéziában, a diákok részt kell vennie a 1-2 hónapos Advocate Különleges tanfolyam és add meg a Bar vizsga.A tanév Indonéziában nem követik a meghatározott időpontban, de néhány iskola követni páros és páratlan féléves programot. Páratlan félév kezdődik szeptember és január. Még félév fut februártól júniusig. Ezek a dátumok korrelál a vallási ünnepek néhány jelentősebb vallási csoportok az országban. Jogi tanulmányait Indonéziában történni az ország 's nagyobb egyetemek jogi iskolák, amelyek megtalálhatók a nagyobb szigetek és a főbb városi körzetek az ország. Bár minden iskola saját szabályok és előírások, a tanulmány szigorú, és a tesztelés során a program azt mutatják, hogy a tanuló képes befejezni a tanfolyam közös. A költség a jogi diploma Indonéziában függ a hossza a program és az egyetem választotta. Állami egyetemek díjak, amelyek nagyon alacsony, de magánegyetemek magasabb díjakat. A tipikus diák fog költeni körülbelül US $ 4500 egy félévre tanfolyam Indonéziában.Jogi tanulmányokat Indonéziában kinyitja az ajtót, hogy egy életre a szolgáltatás egyre ország hatalmas népesség. Egy indonéz jogi diplomát is megnyithatja az utat a legális munka más kisebb országok egész Óceánia és Ázsia. A diákok, akik úgy döntenek, hogy jogot tanul Indonéziában kap egy bevezetés a gazdag kultúra, a szigetek és a mélyebb megértését, a kultúra különböző embercsoportok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  197
 • Közművek részesedése

  18
 • Internet előfizetés

  28
 • Helyi közlekedés

  9

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  3
 • Mozijegy

  3
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Indonézia

Bevezetés Indonézia Indonéz Köztársaság egy szigetcsoport több mint 13.400 szigetek Délkelet-Ázsiában és Óceániában. Több mint 238 millió ember él Indonéziában, így a világ 's negyedik legnépesebb országa. Évszázadokon, Indonézia óta fontos kereskedelmi útvonal, és a gazdag természeti erőforrások a régió továbbra is felhívni a kereskedelem az egész modern történelem. Indonéziában ismert a sajátosan sokszínű kultúrája, több száz nyelvek és etnikai csoportok az egész sziget. Ez is a világ 's második legmagasabb szintű biodiverzitást és rengeteg pusztában, és jungle területen, hogy ez egy gyönyörű hely. Mi a jogrendszer Indonéziában? Indonesia ' s jogi rendszer követi a polgári jogi rendszere elsősorban. A sokszínűség az ország hozza szokásjogot, hogy sok szempontból a rendszer, és néhány római holland törvény is kerüljenek a rendszerbe.Az ország 's polgári törvénykönyv jelentős mértékben követi a holland gyarmati hagyományokat, és az első jogi egyetemre indult a holland.

Visa Requirements

 1. Social Visit Visa - best for exchange students, single-entry.
 2. Limited Stay Visa - for long-term studies only.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa (Social Visit Visa; Limited Stay Visa)

Ár és pénznem

USD 45

The cost of the student visa is around 45USD, but it may change and is depending on the country you are applying from.

Ki kérelmezheti a vízumot?

All foreign students accepted to study in an Indonesian university need to get a student visa.

Citizens of certain countries may stay in Indonesia for a total of 30 days without a visa. However, the visa-free stay applies only to leisure activities, and does not grant the right to study or work, for example.

At some Indonesian embassies (e.g. Finland, Austria) it has been possible to apply for the Visa Type 211 (Tourist Visa). This visa can be converted into a sponsored Social Visit Visa upon arriving in Indonesia. Inquire at your local Indonesian embassy for the possibility of applying for this visa.

Hol lehet jelentkezni?

Indonesian embassy or consulate

It is best to apply for a visa at the Indonesian embassy or consulate in your home country. The Indonesian Immigration department now also allows for an online visa application through their website.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Required documents for a student visa to Indonesia include:

 • A valid passport with at least one empty page for the visa (the passport must be valid for at least 6 months after leaving Indonesia)
 • A copy of the identification page of your passport
 • A filled out the application form
 • Two passport photos in color, 4 x 6 cm
 • A copy of your airline ticket or an electronic ticket
 • The official acceptance letter from the host university
 • A receipt or a copy of the receipt for the paid visa fee
 • Embassy Letter. Embassy Letters, prepared by the host university, confirm that a certain student is in need of a Social Visit visa. An Embassy Letter is always addressed to the Indonesian embassy or consulate of a certain country: by default, this will be the student’s home country.

Upon arrival, the visa holder must report their entrance to the nearest Immigration office within 7 days.

Mikor kell jelentkezni?

It is recommended to apply for a student visa at least 14 days before leaving for Indonesia. It is best to apply for a visa immediately after receiving the official acceptance letter.

You must arrive in Indonesia within 90 days from the day the visa was issued on.

The maximum length of a stay in Indonesia with a Social Visit visa is 60 days and the visa must be extended at the destination in accordance with the instructions given by the host university. The visa can be extended for one month at a time and the cost is around 50 USD.

The Limited stay visa is valid for 5 years and needs a renewal every 1 year.

Feldolgozási idő

14 Days

Munkalehetőségek

International students are normally not allowed to work during their studies in Indonesia.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.