Keystone logo
Hollandia

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Hollandia 2023

Intézmények száma: 111
  • Amsterdam, Hollandia
  • Breukelen, Hollandia

  A Nyenrode Business University-t, az egyetlen magánkutató (szintű) egyetemet Hollandiában, 1946-ban alapították olyan nemzetközi vállalatok kiemelkedő vezetői, mint a Philips, az AkZo Nobel és az Unilever. A Nyenrode alapértékei, mint a Vezetés, a Vállalkozás és a Felügyelet olyan ismeretekkel és készségekkel rendelkező vezetőket fejleszt ki, amelyek a holnap nemzetközi üzleti világában való sikerhez szükségesek. A Nyenrode intenzív akadémiai oktatást, valamint rövid és hosszabb távú programokat kínál üzleti, menedzsment, számviteli, kontrolling és adójog területén két egyetemi helyszínen, Amszterdamban és Breukelenben.

  • Breda, Hollandia

  A Breda Alkalmazott Tudományok Egyeteme egy közepes méretű, államilag finanszírozott felsőoktatási intézmény. Több mint 7000 holland és nemzetközi hallgató tanul intézetünkben mintegy 100 országból. Szakmai és akadémiai szintű alap- és mesterképzéseket kínálunk a játékok, a média, a szálloda, a létesítmény, a logisztika, az épített környezet, a turizmus, valamint a szabadidő és rendezvények területén.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Amsterdam, Hollandia

  Az Amsterdam Business School része a magas rangú Amszterdami Egyetemnek, és számos Executive programot kínál az üzleti és pénzügyek területén. Az Executive Master in International Finance háromszoros akkreditációval rendelkezik, és a 2021-es FT-rangsorban a 2. helyen áll. Amszterdam szívében található!

  • Haarlem, Hollandia

  Az együttműködésben létrehozott Haarlem Campus intézmény olyan innovatív tanítási és tanulási koncepciókat kínál a hallgatóknak, amelyek ösztönzik a szakmai és személyes fejlődést. A Haarlem Campus két tapasztalt felsőoktatási szószóló hozta létre. A németországi magánegyetemek vezető hálózata, az SRH Group és a Global School for Entrepreneurship elnevezésű Alkalmazott Tudományok Egyeteme, amely elősegíti az agilis, motiváló és innovatív tanulási kultúrát. Az oktatásban, kutatásban és a vállalkozói környezetben szerzett tudástranszferben szerzett több évtizedes tapasztalat optimalizált tudományos programokhoz vezetett, amelyek célja, hogy a lehető legjobb felkészülést kínálják a kívánt munkaterületre.

  • Amsterdam, Hollandia

  A globális perspektívát szem előtt tartó, kultúrák közötti oktatásnak szentelve segítjük a jövő vezetőit abban, hogy teljes potenciáljukat kiaknázhassák, a megfelelő programmal és útmutatásokkal minden lépésnél.

  • Amsterdam, Hollandia

  A VU Graduate Winter School egyhetes online kurzussorozatot kínál 2022. január 10. és 14. között. A téli program mesterszakos hallgatók, PhD-jelöltek és szakemberek számára elérhető. Legyen szó feltörekvő adatelemzőről, aki szenvedélyesen töri a számokat, egy készülőben lévő író vagy egy amatőr filozófus, aki éhes a nagy kérdések megválaszolására – van valami az Ön számára! Összesen 19 kurzus van, mindegyik egy-egy témát fed le nagy mélységben.

  • The Hague, Hollandia
  • Amsterdam, Hollandia

  A Horeca a szálloda (Ho) éttermi (Re) kávézó (Ca) rövidítése. A Horeca Academy a holland Horeca Academie alapította. A Horeca Academie oktatást és képzést kínál vendéglátóipari szakemberek számára. A holland Horeca Academie-t 2011-ben alapították. Szakácsok és vendéglátóipari szakemberek képzésére szakosodott. 2018-ban a Holland Horeca Academy elsőként vezette be Hollandiában a szakács angol nyelvű képzését. Ez a képzés különösen azoknak a Hollandiában élő embereknek szól, akik még nem ismerik elég jól a holland nyelvet. Így mindenki jó oktatásban részesülhet, és elsajátíthatja az európai főzési technikákat.

  • Vlissingen, Hollandia
  • Middelburg, Hollandia

  HZ University of Applied Sciences Hollandia délnyugati részén található. Mintegy 4800 hazai és nemzetközi diákkal rendelkező kis egyetem vagyunk, személyes megközelítéssel. A HZ magas színvonalú tanulmányi programokat kínál. 2011 óta – tehát az elmúlt tizenegy évben – a HZ az első három holland multidiszciplináris alkalmazott tudományegyetem között van.

  • Stockholm, Svédország
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Kettős diplomás programjaink a kiváló műszaki oktatást innovációs és vállalkozói képzéssel, valamint a vállalatoknál, iparági partnereknél és európai városokban végzett gyakorlatokkal ötvözik.

  • The Hague, Hollandia

  Ha egy alapképzési programot keres, akkor a megfelel? helyre jött a THUAS-n. Jelenleg több mint 65 alapképzési programunk van, amelyek típusa és hossza változik. Legtöbbjük négyéves program, bár néhányuk rövidebb is lehet hároméves tanulmányokra. Jelent?s számban tanítanak angolul. A legmegfelel?bb változat az Ön preferenciáitól és korábbi iskolai végzettségét?l függ. Utazásának végén kap egyetemi diplomát.

  • 's Hertogenbosch, Hollandia

  A Mester Intézet a St. Joost Képzőművészeti és Tervezési Iskola része, Hollandia déli részén, 's-Hertogenbosch városában. Az Európa és az európai művészet és formatervezés központjában elhelyezkedő intézet széles körű perspektívát kínál az elmélet és a gyakorlat számára, és élénk nemzetközi cserét tesz lehetővé. Modern, 24 órás létesítményeink és nyitott stúdiókoncepciónk termékeny környezetet teremt, amelyben gazdag, multidiszciplináris gyakorlat fejlődhet.

  • Rotterdam, Hollandia

  Rotterdam University of Applied Sciences több mint 36 000 hallgató és több mint 3500 alkalmazott dolgozik. Számos program közül lehet választani az összes oktatási ágazat közül, kivéve a mezőgazdasági ágazatot. Oktatásunk szorosan kapcsolódik a rotterdami nagyvárosi régió fejleményeihez.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Ghent, Belgium
  • + 1 több

  Az IMARC az egyetlen létező 2 éves kriminológiai program, amely a határátlépésre, a biztonságra és a társadalmi igazságosságra összpontosít. A közös programot három különböző európai egyetem kínálja.

  • Beugen, Hollandia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...