Keystone logo
Hollandia

Tanulmány Törvény ban ben Hollandia 2024

Tanuljon itt: Hollandia

A holland jogi diploma jogot tanult Hollandiában elkötelezettsége szükséges ideig, de előnye, hogy képes keresni egy jogi diplomát egy olyan országban, amely követi a polgári jogi megközelítést, és ismert, mint a jogi Európa közepén teszi a tanulmányok érdemes . Megszerezte a jogi diplomáját Hollandiában kezdődik egy egyetemi jogi diploma (bachelor jogi vagy LLB), amelyek hároméves tanulmányi, majd mestere jogi diplomát (LLM), amely előírja egy tanév. A tanulás a jogi diploma Hollandiában Jogi vizsgálat zajlik a jogi egyetemen, amelyek többsége csatlakozik nagy egyetemek Hollandiában. A nemzetközi diákok pályázhatnak egy nemzetközi ügyvédi programot, amely elsősorban az oktatási mind a jogi területen, és szintén a sajátos nevelési igényeinek nemzetközi diákok, akik nem teljesen tájékozott a holland polgári jog szempontjából.A holland tanév kezdődik az első szeptemberi és végigfut a 31 augusztus, a következő évben, 42 hetes vizsgálat. A modell alapja a European Credit Transfer System és könnyen összehasonlítható a többi európai jogi programok. El kell fogadni egy nemzetközi jogi egyetemre program Hollandiában, akkor képesnek kell lennie arra, hogy beszélni és írni angolul is. Vonatkozik az iskolai választott, és használja a Elfogadólevél kérni a tanuló vízummal. Ez ad Önnek előkészítő év használni, hogy felkészüljenek a vizsgálatok, így munkát találni, ha szükséges, keresse meg a helyet, ahol élnek, és töltse a szükséges képzést a bejárat a programot. Jogi tanulmányokat Hollandiában kiváló alapot gyakorló szerte a világon. Törvény professzorok Hollandiában a nemzetközileg elismert, hogy megértsék a polgári jog, és ez azt jelenti, nagyobb munkahelyi kilátásai a nemzetközi hallgatók.Diákok, akik szeretnének maradni a holland talál elegendő munkalehetőség. Sok nagyvállalatok jön Hollandia hogy vitáikat rendezni. Diplomáját a holland teszi a gyakorló jog egyéb polgári jogi országokban könnyebb, mert a kiváló hírnevét ezen törvény programok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  611
 • Közművek részesedése

  70
 • Internet előfizetés

  40
 • Helyi közlekedés

  79

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  10
 • Mozijegy

  12
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Hollandia

Belgiummal délen, Németország keleti és az észak-tengertől északra, Hollandia egy Északnyugat-Európa országban, amelyet tizenkét tartomány és három Karib-szigeteken. Ismert a szélmalmok, tulipánok és boldog lakói, az ország híres gátak - mintegy egyötöde a föld Hollandiában tengerszint alatt van, és a kiterjedt dike rendszer tartja árvíz sakkban. Vezető iparágak közé tartozik a hajózás, a halászat, a kereskedelem és a bankszektor. Jelentősebb holland művész közé Vincent van Gogh és MC Escher. Hollandiában is ismert, mint a világ 's Jogi Capital, mint a Hágai ​​ad otthont a Nemzetközi Büntetőbíróság és több más nemzetközi bíróságok köztük az Europol és az Eurojust. A jogrendszer Hollandiában A holland követnek polgári jog formátum alapján A francia polgári törvénykönyv néhány hatásokkal a hagyományos holland törvények és a római jog.1992-ben, az ország tedd polgári jogi könyvek helyett, hogy felvázolja a jogi kódot, és segített az országnak nő egy vezető a jogi világban. A holland parlament a legfőbb törvényhozó testület a rendszerben.

Vízumkövetelmények

MVV (ideiglenes tartózkodási engedély) – beutazási vízum.

VVR (tartózkodási engedély) – ha több mint három hónapot tervez Hollandiában tartózkodni, a beutazási vízumon kívül tartózkodási engedélyt (VVR) is igényelni kell – egy személyi igazolványt, amely tanulmányi vízumként használható.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

MVV (ideiglenes tartózkodási engedély); VVR (tartózkodási engedély)

Ár és pénznem

EUR 311

Jelenleg 311 eurós vissza nem térítendő díjba kerül a hollandiai tanuláshoz szükséges MVV és tartózkodási engedély iránti kérelem feldolgozása. A díjakat évente kétszer felülvizsgálják, és év közben változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Ha Ön egy EU- vagy EGT-tagállam vagy Svájc állampolgára, nincs szüksége diákvízumra vagy tartózkodási engedélyre a Hollandiában való tartózkodáshoz.

Az EU-n kívüli, EGT-n kívüli vagy svájci állampolgároknak tartózkodási engedélyre van szükségük ahhoz, hogy 90 napnál hosszabb ideig Hollandiában tartózkodhassanak – rövidebb ideig csak turistavízum szükséges. Két dokumentumra van szüksége. A legtöbb esetben ideiglenes tartózkodási engedélyre (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) lesz szüksége ahhoz, hogy Hollandiába utazzon. Ezenkívül tartózkodási engedélyre (VVR) lesz szüksége ahhoz, hogy az országban maradhasson.

Néhány ország polgárai vagy bizonyos körülmények között bizonyos személyek mentesülnek a VVR kérelmezése alól. Erről itt olvashat bővebben: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Hol lehet jelentkezni?

oktatási intézmény

Az oktatási intézménynek kell jelentkeznie az Ön nevében, ezért az eljárás részleteiért hozzá kell fordulnia. Ha nem, kérjen segítséget a fogadó intézmény nemzetközi irodájához (vagy ha Ön kutató, akkor a HR osztályához).

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A vízumkérelmezési eljárást az egyetem kezdeményezi, amint a hallgató hivatalosan felvételt nyer a tanulmányi programba.

A vízumkérelemhez szükséges dokumentumokat az egyetem által a leendő hallgatóknak küldött levél tartalmazza. Általában a következő dokumentumokra van szükség:

 • érvényes útlevél első oldalának (azonossági oldalának) másolata;
 • annak igazolása, hogy anyagilag el tudja tartani magát;
 • további útlevél méretű fényképek (méret: 35 mm x 45 mm, lásd az IND követelményeket a.pdf-ben);
 • tandíj és vízumkérelem befizetésének igazolása;
 • legalább 1 tanévre (10 hónapra) biztosított szállás igazolása;
 • a kínai diákok számára NESO bizonyítványra lehet szükség.

A jelölt anyagi önellátásának érvényes igazolása az alábbiak szerint igazolható:

 • A fogadó holland intézmény levele, amelyben megemlítik a gyakornoki díját vagy a gyakornoki ösztöndíját.
 • Felvételi levél a holland egyetemtől, amely tartalmazza a hallgatói ösztöndíj, a tandíjmentesség vagy az ösztöndíj részleteit.
 • Nemzetközi banknál vezetett bankszámlakivonata, amely elegendő fedezetet jelez a Hollandiában javasolt költségeinek kifizetéséhez.

Mikor kell jelentkezni?

A Hollandiába irányuló diákvízumkérelem feldolgozási ideje általában egy hónap, bár néha akár 3 hónapot is igénybe vehet.

A tartózkodási engedélyt a hallgató tanulmányi programjának időtartamára plusz 3 hónapra, de legfeljebb 5 évre adják ki. Ha a hallgató felkészítő tanfolyamot kíván elvégezni, annak időtartama hozzáadódik a vízum időtartamához. Ha az oktatás 5 évnél tovább tart, a tartózkodási engedély további egy évvel meghosszabbítható.

A VVR érvényességének egy másik feltétele is van. Érvényes marad, ha a hallgató a kredit 50%-át eléri a tanfolyam teljes időtartama alatt.

A felsőoktatási vagy egyetemi tanulmányokat (bachelor, master, Ph.D. fokozat) végzettek a diploma megszerzésétől számított három éven belül orientációs évfolyamot igényelhetnek diplomás engedélyért. Ez egy évet ad az álláskeresésre, ezalatt minden korlátozás nélkül dolgozhat, és nem kell munkavállalási engedélyt kérnie a munkáltatótól.

Feldolgozási idő

1 Month

Munkalehetőségek

Minden nemzetközi diák dolgozhat tanulmányai mellett.

Az EU-n és az EGT-n kívüli hallgatók számára munkavállalási engedély szükséges a munkához. Ezt az engedélyt a leendő munkáltatónak kell beszereznie az Ön nevében. A hallgatók ezzel a munkavállalási engedéllyel is csak korlátozott óraszámban, azaz heti 10 órában dolgozhatnak. Júniusban, júliusban és augusztusban teljes munkaidőben dolgozhatnak.

Az EU-ból, az EGT-ből (Horvátország kivételével) és Svájcból érkező diákoknak nincs szükségük munkavállalási engedélyre.

Óra hetente

10

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.