Keystone logo
Hollandia

Tanulmány Törvény ban ben Hollandia 2023

Tanuljon itt: Hollandia

A holland jogi diploma jogot tanult Hollandiában elkötelezettsége szükséges ideig, de előnye, hogy képes keresni egy jogi diplomát egy olyan országban, amely követi a polgári jogi megközelítést, és ismert, mint a jogi Európa közepén teszi a tanulmányok érdemes . Megszerezte a jogi diplomáját Hollandiában kezdődik egy egyetemi jogi diploma (bachelor jogi vagy LLB), amelyek hároméves tanulmányi, majd mestere jogi diplomát (LLM), amely előírja egy tanév. A tanulás a jogi diploma Hollandiában Jogi vizsgálat zajlik a jogi egyetemen, amelyek többsége csatlakozik nagy egyetemek Hollandiában. A nemzetközi diákok pályázhatnak egy nemzetközi ügyvédi programot, amely elsősorban az oktatási mind a jogi területen, és szintén a sajátos nevelési igényeinek nemzetközi diákok, akik nem teljesen tájékozott a holland polgári jog szempontjából.A holland tanév kezdődik az első szeptemberi és végigfut a 31 augusztus, a következő évben, 42 hetes vizsgálat. A modell alapja a European Credit Transfer System és könnyen összehasonlítható a többi európai jogi programok. El kell fogadni egy nemzetközi jogi egyetemre program Hollandiában, akkor képesnek kell lennie arra, hogy beszélni és írni angolul is. Vonatkozik az iskolai választott, és használja a Elfogadólevél kérni a tanuló vízummal. Ez ad Önnek előkészítő év használni, hogy felkészüljenek a vizsgálatok, így munkát találni, ha szükséges, keresse meg a helyet, ahol élnek, és töltse a szükséges képzést a bejárat a programot. Jogi tanulmányokat Hollandiában kiváló alapot gyakorló szerte a világon. Törvény professzorok Hollandiában a nemzetközileg elismert, hogy megértsék a polgári jog, és ez azt jelenti, nagyobb munkahelyi kilátásai a nemzetközi hallgatók.Diákok, akik szeretnének maradni a holland talál elegendő munkalehetőség. Sok nagyvállalatok jön Hollandia hogy vitáikat rendezni. Diplomáját a holland teszi a gyakorló jog egyéb polgári jogi országokban könnyebb, mert a kiváló hírnevét ezen törvény programok.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  610
 • Közművek részesedése

  71
 • Internet előfizetés

  41
 • Helyi közlekedés

  88

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  12
 • Korsó helyi sör

  5

Körülbelül Hollandia

Belgiummal délen, Németország keleti és az észak-tengertől északra, Hollandia egy Északnyugat-Európa országban, amelyet tizenkét tartomány és három Karib-szigeteken. Ismert a szélmalmok, tulipánok és boldog lakói, az ország híres gátak - mintegy egyötöde a föld Hollandiában tengerszint alatt van, és a kiterjedt dike rendszer tartja árvíz sakkban. Vezető iparágak közé tartozik a hajózás, a halászat, a kereskedelem és a bankszektor. Jelentősebb holland művész közé Vincent van Gogh és MC Escher. Hollandiában is ismert, mint a világ 's Jogi Capital, mint a Hágai ​​ad otthont a Nemzetközi Büntetőbíróság és több más nemzetközi bíróságok köztük az Europol és az Eurojust. A jogrendszer Hollandiában A holland követnek polgári jog formátum alapján A francia polgári törvénykönyv néhány hatásokkal a hagyományos holland törvények és a római jog.1992-ben, az ország tedd polgári jogi könyvek helyett, hogy felvázolja a jogi kódot, és segített az országnak nő egy vezető a jogi világban. A holland parlament a legfőbb törvényhozó testület a rendszerben.

Visa Requirements

MVV (Provisional Residence Permit) – an entry visa.

VVR (Residence permit) - if you plan to stay in the Netherlands for more than three months, additional to your entry visa, you will also have to apply for Residence Permit (VVR) – an ID card that stands as a study visa.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

MVV (Provisional Residence Permit); VVR (Residence permit)

Ár és pénznem

EUR 311

It currently costs a non-refundable fee of EUR 311 to process an application for an MVV and residence permit for the purpose of studying in the Netherlands. The fees are reviewed twice yearly, and are subject to change mid-year.

Ki kérelmezheti a vízumot?

If you’re a citizen of an EU or EEA member state or Switzerland, you don’t need a student visa or residence permit to stay in the Netherlands.

Non-EU, EEA or Swiss nationals need a residence permit to stay in the Netherlands for more than 90 days – for a shorter period, you only require a tourist visa. There are two documents you need. In most cases, you will need a provisional residence permit (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) to travel to the Netherlands. In addition, you will need a residence permit (VVR) in order to stay in the country.

Citizens of a few countries or people in certain circumstances are exempt from having to apply for a VVR. You can read more about this here: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Hol lehet jelentkezni?

education institution

The education institution must apply on your behalf so you need to contact them for details of the procedure. If not, ask for help by contacting the international office (or if you are a researcher, the HR department) of your host institution.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

The visa application procedure is initiated by the university as soon as the student is officially admitted to the study program.

Documents required for the visa application are listed in the letter sent by the university to prospective students. Usually, the following documents are needed:

 • a copy of the first page (identity page) of a valid passport;
 • proof that you can support yourself financially;
 • additional passport-sized photos (size: 35mm x 45mm, see IND requirements in.pdf);
 • proof of tuition fees and visa application payments;
 • proof of accommodation arranged for at least 1 academic year (10 months);
 • for Chinese students, a NESO certificate may be necessary.

Valid proof of a candidate’s financial self-sufficiency can be demonstrated as follows:

 • A letter from the host Dutch institution that mentions your internship fee or trainee stipend.
 • An admission letter from the Dutch university providing details of your student grant, tuition waiver, or scholarship.
 • Your bank account statement with an international bank, indicating enough funds to pay for your proposed expenses in The Netherlands.

Mikor kell jelentkezni?

The processing time for your student visa application to the Netherlands is usually one month, although sometimes it can take up to 3 months.

The residence permit is issued for the duration of a student’s study program plus 3 months, up to a maximum of 5 years. If the student wishes to complete a preparatory course, its duration will be added to the visa duration. If the length of the education will take more than 5 years, the residence permit can be extended by one additional year.

There is another condition attached to the validity of VVR. It stays valid provided the student scores 50% of credit throughout the course duration.

Graduates of higher education or university studies (bachelor's, master's, or Ph.D. degrees) can apply for an orientation year for graduates' permit within three years of graduating. This gives you one year to look for employment, during which time you can work without any restrictions or the need for an employer to hold a work permit for you.

Feldolgozási idő

1 Month

Munkalehetőségek

All international students are permitted to work alongside their studies.

For non-EU and non-EEA students, a work permit is required to work. This permit has to be obtained by the prospective employer on your behalf. Even with this work permit, students can work only for a limited number of hours, i.e. 10 hours a week. They are allowed to work full-time during the months of June, July, and August.

Students from the EU, EEA (except Croatia), and Switzerland do not require a work permit.

Óra hetente

10

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.