Keystone logo
Görögország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Görögország 2023

Intézmények száma: 39
  • Thessaloniki, Görögország

  A DEI College a Sunderlandi Egyetem társult kampusza, amely a görögországi Thesszalonikiben található, és Görögország egyik legjobb minőségű oktatási szervezete. A University of Sunderland egy nagy tekintélynek örvendő nemzeti egyetem az Egyesült Királyságban, a Guardian University Guide 2023-ban a legjobb 50 egyetem között szerepel, és ugyanabban az útmutatóban az első helyen végzett az Inclusion kategóriában.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Athens, Görögország
  • Spata, Görögország

  A Főiskola 147 éves tudományos kiválóságának öröksége és athéni elhelyezkedése biztosítja a hallgatók számára azt a lenyűgöző és egyedülálló előnyt, hogy egy élő laboratóriumban tanuljanak, amely áthidalja Görögország ősi és mai valóságát a NECHE akkreditációjával. Diplomákat ad a diplomásoknak, akik más NECHE intézmények, köztük az Amherst, a Brown, a Boston College, az MIT és a Harvard bizonyítványával rendelkeznek. The American College of Greece The Open University (OU) is jóváhagyta, mint megfelelő szervezetet arra, hogy olyan felsőoktatási programokat kínáljon, amelyek Nyílt Egyetem által jóváhagyott díjakhoz vezetnek, így a diplomás hallgatók számára a legjobb tanulási élményt, míg a diplomásoknak a legerősebb érettségi bizonyítványt biztosítják.

  • London, Egyesült Királyság
  • Helsinki, Finnország
  • + 5 több

  Az EIT Digitális Nyári Iskola programjai nyitva állnak alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók, fiatal szakemberek és mások számára, akik szeretnének mélyrehatóan belemerülni a feltörekvő digitális technológiákba, megtanulják, hogyan lehet a technológiát vállalkozássá alakítani, és végül mélytechnológiai induló vállalkozásokat szeretnének indítani. Tanuljon az EU legjobb technológiai partneregyetemeinek oktatóitól és személyzetétől. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet céges esetek, projektmunka és együttműködés révén. Versenyképes árú tandíj. Jó szórakozást a találkozáshoz és a hálózatépítéshez hasonló gondolkodású diákokkal a világ minden tájáról!

  • Evora, Portugália
  • Rome, Olaszország
  • + 1 több

  Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók speciális ismereteket szerezzenek a régészetben és az anyagok analitikus jellemzésében az őskortól (megalitikus) a klasszikus időkig (görög és római). A kulturális örökség anyagainak tanulmányozása és megőrzése olyan kutatási terület, amelynek erős multidiszciplináris konnotációja van, és olyan készségeket igényel, amelyek a humán és természettudományos kutatási területeken átívelnek. Az ARCHMAT közös, integrált platformot biztosít a természettudományos vagy bölcsész végzettségű kiváló hallgatók számára, hogy megértsék a régészeti anyagok kutatására használt fejlett tudományos módszereket, és célja, hogy magasan képzett szakmai szakértőket képezzen az archeometria, azaz az alkalmazott fizikai-kémiai tudományok feltörekvő területén. a régészeti és kulturális örökség anyagainak tanulmányozására.

  • Athens, Görögország

  A Webster Athén az amerikai oktatás legjavát hozza Görögországba. Mi vagyunk az egyetlen teljes tulajdonú és ellenőrzött (akadémiai és pénzügyi szempontból) akkreditált egyetem egy amerikai egyetemen Görögországban. Vigye külföldön végzettségét, és vegyen részt kihívást jelentő és igényes programjainkon, amelyek célja a mai világban való sikerhez szükséges rugalmasság és kényelem biztosítása.

  • Kounoupidiana, Görögország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Németország
  • Hamburg, Németország
  • + 2 több

  A BSBI elkötelezett a hallgatók képzésében, hogy hatékonyan alakítsák a jövőt, és a holnap vezetőivé váljanak egy folyamatosan változó üzleti világban. A vállalkozással és a sikerrel a középpontjában a BSBI az iparág szempontjából releváns programokat kínál, amelyek a szakmai siker biztosításához szükséges gyakorlati üzleti készségek fejlesztésére összpontosítanak. Egy nemzetközi üzleti iskola, amely tudományos kiválóságot biztosít Berlin szívében, Németországban.

  • Thessaloniki, Görögország

  Az Újságírói és Tömegkommunikációs Iskola az elmúlt években többször is szerepelt Európa 50 legjobb média/kommunikációs iskolája között, és tagja az Európai Újságíró-oktatói Szövetségnek (EJTA). Az Egnatia utca 46. szám alatt, az Egyetemi Campuson kívül található az iskola egy hatemeletes neoklasszikus épületben a város központjában. Az iskola jelenlegi hallgatói létszáma közel 700 egyetemista, 64 posztgraduális és 57 Ph.D. jelölt. Emellett az Iskola évente átlagosan 15 Erasmus-hallgatót fogad, ugyanakkor számos pályakezdő szakembert képez ki speciálisan kialakított egész életen át tartó tanulási programokon keresztül.

  • New York, Amerikai Egyesült Államok
  • Athens, Görögország
  • + 11 több

  Az Unicaf Európában működő globális oktatási szervezet, amely ösztöndíjakat kínál a jogosult jelölteknek egyetemi tanulmányok folytatására partneri egyetemein, jelenleg a Suffolki Egyetemen (Egyesült Királyság), a Liverpool John Moores Egyetemen (Egyesült Királyság), a Dél-Wales Egyetemen (Egyesült Királyság). , a Kaliforniai Egyetem Riverside Extension (USA) és a több campus Unicaf University (Afrika).

  • Athens, Görögország

  A New York College egy gyorsan növekvő multinacionális oktatási szervezet Európában, 32 éves tudományos jelenlétével. 1989 -ben Athénban, a New York -i Állami Egyetemmel együttműködésben alapították, az USA legnagyobb egyeteme ma dinamikusan van jelen 2 országban, 3 egyetemi oktatási intézménnyel Athénban, Szalonikiben és Prágában.

  • Tripoli, Görögország

  A University of Peloponnese egy modern, multidiszciplináris, regionális és több egyetemi egyetem, amelyet 2000-ben alapítottak. Első hallgatóit 2002-ben fogadta. A Peloponnészosz régió prefektúrájának öt fővárosában (Tripolis, Corinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) és Patra, 9 iskolát és 22 osztályt foglal magában. Tanulmányokat kínál a tanulás minden ciklusában: egyetemi, posztgraduális és doktori, valamint az egész életen át tartó tanulás, több mint 20.000 hallgatóval (1., 2. és 3. tanulmányi ciklus).

  • Thessaloniki, Görögország

  Felsőoktatási intézményként a Perrotis College kutatási alapú és gyakorlatilag orientált szakokat kínál, amelyek reagálnak a nyilvánosság társadalmi, gazdasági és környezeti aggályaira. Perrotis College , mint az American Farm School részlege, egyenlő esélyeket hirdet minden hallgató és alkalmazott, valamint a felvételi vagy munkavállalói pozícióra pályázók számára, fajtól, vallástól, nemtől vagy etnikumtól függetlenül.

  • Athens, Görögország

  Az ATINER küldetése, hogy fórumként működjön, ahol a világ minden tájáról érkező tudósok és kutatók találkozhatnak, hogy ötleteket cserélhessenek kutatásaikról és megvitassák tudományterületük jövőbeli fejleményeit. Homérosz (3000 évvel ezelőtt) elsőként szimpóziumoknak nevezte az ilyen értekezleteket, ezt a szót ma sok nyelv használja az akadémiai találkozók leírására. Az ie 5. század klasszikus Athénjában az ilyen tudományos találkozók elérték a dicsőség kolofonját, különösen azok, amelyeken Szókratész vett részt. Platón szimpóziumának epikus ergoja a sok ilyen akadémiai találkozó közül csak egy archívumának (könyvfolyamatnak) tekinthető.

  • Athens, Görögország

  Az Institution d'Etudes Francophones (IdEF) magániskola 1995-ben kezdte meg működését a Sorbonne Paris Nord francia Francia Egyetemmel együttműködve, azzal a céllal, hogy biztosítsa a görögországi Párizs 13 akadémiai és posztgraduális programjait. Az IdEF hallgatói általában a Sorbonne University Paris Nord beiskolázott hallgatói, ugyanolyan hallgatói státusszal rendelkeznek és ugyanolyan oktatásban részesülnek, mint a Párizsban tanuló hallgatók.