Keystone logo
Finnország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Finnország 2023

Intézmények száma: 48
  • Jyväskylän yliopisto, Finnország

  A JYU egy világszínvonalú egyetem, ahol a multidiszciplináris és élvonalbeli kutatás találkozik a nyitott és energikus közösséggel. A JYU közösség neves tanítás, magas szintű szakértelem és globális együttműködés révén megoldásokat keres és talál a jövő kihívásaira. A világ összes egyetemének nemzetközi rangsorában a Jyväskyläi Egyetem az első három százalék között van, és több tudományágában a világ legjobbját képviseli. 17 magas színvonalú, kutatásra épülő angol nyelvű mesterképzési programot kínálunk. Nemzetközi hallgatók jelentkezését várják a kétéves programokra, amelyek hivatalosan elismert mesterképzéshez vezetnek, és doktori képzésre jogosultak. Hat karunkon különböző területeken mélyítheti el tudását, mint például a neveléstudományok, a sport- és egészségtudományok, a matematika- és természettudományok, az információtechnológia, az üzleti élet és a közgazdaságtan, valamint a bölcsészet- és társadalomtudományok területén. Ösztöndíjakat is kínálunk a legsikeresebb nemzetközi mesterképzési hallgatók számára, amelyek fedezik a tandíj költségeit, és kifizetődővé és nagyon megfizethetővé teszik a nálunk tanulást. Jyväskylä Közép-Finnországban található, gyönyörű természeti környezettel és inspiráló építészettel. A JYU campus a modern stílus és a híres építész, Alvar Aalto klasszikusainak ötvözete. A Seminarinmäki campus 2022-ben elnyerte az Európai Örökség címet. A campus kiemeli a finn és az európai oktatási rendszer jelentőségét az egyenlő és demokratikus társadalom alapjaként. Itt Finnországban időnként kicsit hideg van, de a Jyväskyläi Egyetemen a melegszívű társak, kutatók és tanárok segítenek megőrizni a mosolyt az arcán. A Jyväskyläi Egyetemen a közösség gondoskodik tagjairól. Az egyetem támogatást és segítséget kínál tanulmányaihoz és jólétéhez. Nemzetközi egyetemi közösségünkhöz könnyű csatlakozni!

  • Vaasa, Finnország

  University of Vaasa Executive Education erős gyökerekkel rendelkezik a Vaasai Egyetemen és a tudomány világában. Mi vagyunk a legizgalmasabb és legbefolyásosabb felnőtt- és továbbképzési szolgáltató vezetők és szakemberek számára Finnországban.

  • Tallinn, Észtország
  • Helsinki, Finnország

  A Tallinn University egy modern és dinamikus kutatóegyetem Észtországban, amely vezető szerepet tölt be az intelligens életmód népszerűsítésében oktatáson, kutatáson és tudományágak közötti egyedülálló együttműködésen keresztül. Az intelligens életstílusra úgy tekintünk, mint a kutatásra alapozott döntések meghozatalára a társadalom általánosságban és a polgárok jólétének javítása érdekében.

  • Rovaniemi, Finnország

  A Lapland University of Applied Sciences Finnország és az EU legészakibb egyeteme, amely a felsőoktatásra, valamint a kutatásra, fejlesztésre és innovációkra összpontosít. A sarkvidéki körülmények közötti siker és a körülmények kihasználása a lényeg. Megvan az északi faktor.

  • Rovaniemi, Finnország

  A University of Lapland az Európai Unió legészakibb egyeteme. A tudományt és a művészetet egyesítjük az Északi-sarkkörön Rovaniemiben, Lappföld fővárosában. Északi-sarkvidéki egyetemünk új ismereteket, készségeket és szakértelmet teremt Észak és a világ számára.

  • London, Egyesült Királyság
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Az EIT Digitális Nyári Iskola programjai nyitva állnak alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók, fiatal szakemberek és mások számára, akik szeretnének mélyrehatóan belemerülni a feltörekvő digitális technológiákba, megtanulják, hogyan lehet a technológiát vállalkozássá alakítani, és végül mélytechnológiai induló vállalkozásokat szeretnének indítani. Tanuljon az EU legjobb technológiai partneregyetemeinek oktatóitól és személyzetétől. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet céges esetek, projektmunka és együttműködés révén. Versenyképes árú tandíj. Jó szórakozást a találkozáshoz és a hálózatépítéshez hasonló gondolkodású diákokkal a világ minden tájáról!

  • Helsinki, Finnország

  A University of the Arts Helsinki (Uniarts Helsinki) a legmagasabb szintű zenei, képzőművészeti, színházi és táncoktatást nyújtja Finnországban. Az Uniarts Helsinki a művészetek területén az oktatás és kutatás nemzetközi előfutára, és megerősíti a művészet társadalmat reformáló erőként betöltött szerepét. A 2013-ban alapított Uniarts Helsinki a Képzőművészeti Akadémiából, a Sibelius Akadémiából és a Színházi Akadémiából áll.

  • Seinäjoki, Finnország

  A Seinäjoki Iparművészeti Egyetem multidiszciplináris felsőoktatási intézmény és hatékony színész az oktatásban, kutatásban, fejlesztésben és innovációban (RDI) a dél-észak-nyugati régióban.

  • Stockholm, Svédország
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Kettős diplomás programjaink a kiváló műszaki oktatást innovációs és vállalkozói képzéssel, valamint a vállalatoknál, iparági partnereknél és európai városokban végzett gyakorlatokkal ötvözik.

  • Helsinki, Finnország

  Humak University of Applied Sciences fels?oktatás fejlesztésével és a munka világának modernizálásával foglalkozik. Hozzájárulunk az új típusú fels?oktatás kidolgozásához, valamint a kutatáshoz, fejlesztéshez és innovációhoz, amelyek a hallgatók számára pályafutásuk útján szolgálnak, és támogatják a szakmai partnereket, amikor saját tevékenységeiket fejlesztik.

  • Helsinki, Finnország

  Az Arcada egy több professzionális alkalmazott tudományok egyeteme (UAS) Helsinkiben, Finnországban. Magas színvonalú gyakorlatorientált felsőoktatást kínálunk alap- és mesterképzésben. Nemzetközi campusunkon a hallgatók és az alkalmazottak találkoznak különböző szakterületeken, hogy a jövő szakértőit képezzék, és intelligens és fenntartható megoldásokat alkossanak. Függetlenül attól, hogy ez az első lépés a karrierjében, vagy ha már jól elmerült a munka világában, az Arcada fejleszti a jövő kihívásainak megbirkózási készségeit.

  • Espoo, Finnország
  • Delft, Hollandia
  • + 11 több

  EIT RawMaterials Academy - SUMA összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - SUMA fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  EIT RawMaterials Academy - SINReM összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - SINReM fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  EIT RawMaterials Academy - EMerald összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - EMerald fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...