Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Egyesült Arab Emírségek 2023

Intézmények száma: 110
  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University azoknak a hallgatóknak szól, akik a tanulást életformaként közelítik meg. Támogató közösséget biztosítunk, ahol a hallgatók és az oktatók együttműködnek a tanulási folyamatban. Az IE Egyetem személyre szabott, hallgatóközpontú közösséggel rendelkezik, amely az egyének, az ötletek és a megközelítések sokféleségét tartalmazza. Évente több mint 130 nemzetiség képviselteti magát az egyetemen, és diákjainak több mint 75%-a Spanyolországon kívülről érkezik. Az IE Egyetemet világszerte és a legrangosabb egyesületek is elismerik magas színvonalú oktatásáért. Az innovatív jövőkép, a vállalkozói szellem, valamint a humán tudományokra és az akadémiai szigorra összpontosító IE University elkötelezett a társadalomban változást hozó szakemberek képzése iránt. Gyakorlaton alapuló tanulási megközelítésünk az osztályteremben kezdődik, és az egész világon folytatódik, felkészítve diákjainkat arra, hogy nemzetközi szakemberekké váljanak. Ha inspiráló és kihívásokkal teli oktatásra vágysz, amely formálja azt, aki vagy, és kivé leszel, az IE University kiszélesíti a látókörödet, összeköti a világgal, és elvezeti a céljaid eléréséhez szükséges egyedi úton.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A dubai Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) a világ egyik vezető vendéglátó üzletvezetési iskolája, és a Jumeirah Group globális luxusszállodai vállalat szerves része. Az egyetemi szintű vendéglátó üzleti oktatás vezető szolgáltatója, és alap- és posztgraduális diplomákat kínál, amelyek célja a jövő vendéglátói vezetőinek fejlesztése. Minden tanulmányi programot teljes mértékben akkreditált az Egyesült Arab Emírségek Felsőoktatási Minisztériuma, az Egyesült Királyság Vendéglátó Intézete és Ausztráliában a THE-ICE (International Center of Excellence in Tourism and Hospitality Education).

  • Paris, Franciaország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 1 több

  Az 1970-ben alapított Université Paris Pantheon-Assas a 13. század óta a "La Sorbonne", az egykori Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris örököse. Az egyetem nemzeti és nemzetközi szinten elismert vezető francia jogi egyetem, elkötelezett. a legmagasabb szintű kiválóság biztosítására, a jog minden területén.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • + 4 több

  A Hult több, mint egy non-profit üzleti iskola, hanem egy dinamikus multikulturális közösség, amely oktatja, inspirálja és összeköti a világ legelőrelátóbb üzleti tehetségeit. Megfordítjuk az oktatás hagyományos megközelítését azáltal, hogy a cselekvés általi tanulási tapasztalatok felhasználásával a tanulók készségeit attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakoznak hozzánk, kivételes üzletemberré alakítjuk át a diploma megszerzésétől kezdve.

  • North Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

  Northwood University , Nemzetközi Programközpont (IPC) – Ras Al Khaimah, Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező multinacionális Knowledgucate Institutions Group része. A Knowledgucate játszóiskolák, K-12 iskolák, pre University College-ok, egyetemi és posztgraduális főiskolák, valamint egy egyetemi lánc tulajdonosa és üzemeltetője Indiában. Emellett oktatási intézményeket is birtokol és üzemeltet az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Királyságban, az online térben kínál programokat.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  A Canadian University Dubai (CUD) egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál egy világelső nemzetközi tanterv alapján. A város nyüzsgő üzleti negyedében található CUD egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy első osztályú kanadai oktatást szerezzenek, miközben megtapasztalják Dubai (Egyesült Arab Emírségek) dinamikus életmódját.

  • Jumeirah, Egyesült Arab Emírségek
  • Guadalajara, Mexikó
  • + 1 több

  Professzionális, független szellemű, akkreditált filmes iskola, a Raindance 1992 óta tanít kezdő és tapasztalt filmeseket egyaránt. Ethósunk a függetlenségre irányul, tanfolyamainkat pedig arra tervezték, hogy a saját stílusod szerint fejleszd képességeidet.

  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

  Britts Imperial College, UAE négy, világszerte elismert brit és európai egyetem Akadémiai Központja és Oktatási Partnere, amelyek alapképzési, posztgraduális és doktori képzési programokat kínálnak, amelyeket ezek az egyetemek ítélnek oda a törekvő hallgatóknak a világ minden tájáról. A Britts Imperial College több évtizedes tapasztalattal rendelkező, tapasztalt oktatókból álló csapata irányítja a kormányzótanácsot. A Britts Imperial College számos tekintélyes brit vizsgatestület által akkreditált, és több mint 31 országból fogad hallgatókat. Globálisan akkreditált elsőrangú egyetemi diplomák, anyaegyetemi campus áthelyezése az Egyesült Királyságba, Európába és az USA-ba, a tanulmányok utáni visszamaradás és munkalehetőség, az Egyesült Arab Emírségekben tanult munkavégzés lehetősége, hibrid oktatási módszertan ösztöndíjakkal és rugalmas fizetési struktúrával párosulva , a Britts Imperial College megkülönböztető tényezői.

  • Al Jazirah Al Hamra, Egyesült Arab Emírségek
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 8 több

  Ascencia Business School biztosít a diákoknak arra, hogy nemzetközi egyetemi programokat tanuljanak, miközben az Egyesült Arab Emírségekben élnek. Fő célunk, hogy minden hallgatónk minőségi, költséghatékony oktatásban részesüljön, és büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb tudományos színvonalat tartjuk fenn. Ascencia Business School jól ismeri a helyi piacot, és hatalmas tapasztalattal rendelkezik az oktatás irányításában 2006 óta. Felfedeztük a Közel -Kelet piacát, és megtaláltuk a módját a teljesen akkreditált, jóváhagyott és elismert tanterv sikeres forgalmazásának. Tanfolyamainkat nyugati képzett oktatók tartják, akik doktori fokozatot szereznek, és akadémikusokból származnak, és releváns ipari tapasztalatokkal rendelkeznek.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Egyesült Arab Emírségek
  • + 3 több

  Texila American University több mint egy évtizede fejleszti az elmét az orvostudomány területén. Az innováció és a kutatás hagyományainak képviseletében új alapokat törünk fel, előtérbe helyezzük a tudás határait, és hatással vagyunk diákjaink életére. Ezt a hagyományt egy olyan jövőben kívánjuk folytatni, amely meghatározza munkánkat és elismertségünket a nemzetközi porondon.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  A nemzetközileg Khalifa University az Egyesült Arab Emírségekben működő egyetem, amelynek kutatási és tudományos programjai az összes olyan stratégiai, tudományos és ipari kihívással foglalkoznak, amelyek az Egyesült Arab Emírségek tudásalapú gazdaságának átalakulása és gyorsan fejlődő világunk előtt állnak. Világszínvonalú oktatói és legmodernebb kutatási lehetőségei páratlan tanulási élményt nyújtanak az Egyesült Arab Emírségek és a külföldiek hallgatói számára. Az egyetem egyesíti az Egyesült Arab Emírségek tudományos, mérnöki és orvostudományi legjobbjait, hogy olyan speciális diplomákat kínáljon, amelyek az ígéretes középiskolai végzetteket egészen a legmagasabb fokozatú doktori fokozatba vehetik.

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Az MDX Dubai a híres Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa Londonban (Egyesült Királyság). Az egyetem 2005-ben nyílt meg, és több mint 3800 hallgató tanul, több mint 118 nemzetiségből. Az MDX Dubai világszínvonalú brit egyetem, a Dubai Tudás- és Humán Fejlesztési Hatóság 5 csillagos besorolásával az egyik vezető intézmény, amely minőségi brit oktatást kínál az Egyesült Arab Emírségekben.

  • Ras Al-Khaimah, Egyesült Arab Emírségek

  A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah először 2008-ban alapították, és Ras Al Khaimah kormánya engedélyezi. Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzési programokat több tudományágban.

  • Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  A Abu Dhabiban található Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem (MBZUAI) diplomás szintű, kutatáson alapuló tudományos intézet, amely speciális fokozatú programokat kínál a mesterséges intelligencia területén működő helyi és nemzetközi hallgatóknak. Az MBZUAI célja a tudományos kutatás, a mesterséges intelligencia fejlesztésének, továbbításának és felhasználásának elősegítése az MSc és Ph.D bevezetésével. olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy intellektuális potenciáljukat korszerű környezetben teljesítsék. Az MBZUAI célja a tudományos és kutatási kiválóság elérése helyi, regionális és nemzetközi szinten, elősegítve a hallgatók karrierjét és a megszerzett ismereteik felhasználását korunk legnagyobb kihívásainak kezelésére.

  • Academic City, Egyesült Arab Emírségek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...