Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

Tanulmány Törvény ban ben Egyesült Arab Emírségek 2023

Tanuljon itt: Egyesült Arab Emírségek

Mi a jogi diploma Egyesült Arab Emírségek? Azok, akik szeretnének dolgozni ezen a területen meg kell szereznie a megfelelő oktatást erre. Az Egyesült Arab Emírségek, a kezdeti foka egy bachelor 's diplomát. Számos mester 's program áll rendelkezésre, valamint a doktori programok. A terület 's jogi diplomát, de elég magas minőség és még sok, hasonlóan a nyugati területeken, mint például az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Kanada. Kiterjedt vizsgálatot lehetőségek állnak rendelkezésre az egyének, akik szeretnék folytatni ezt a szintű oktatás. Törvény Felsőoktatási az Egyesült Arab Emírségek kiválasztása minden iskola igényli a lehetőségekhez képest jelen. Az ország széles körű jogi egyetemen. Néhány ilyen ajánlat nagyon speciális tanulmányi területen. Mások kevésbé konkrét. Van némi verseny bekerülni is féltve őrzött iskolák területén a törvény.Mégis, hajlamosak vagyunk elérhető munkalehetőségek minden évben azok számára, akik jól képzett, magas minőségű korábbi vizsgálatokból származó. Ez magában foglalja a nemzetközi diákok számára. Hallgatók inkább tanulni egy vagy több különböző osztályok törvény. Ezt bontásban az egyetem, de általában tartalmazzák a részleg magánjog, egy osztály a saría és az iszlám tanulmányok, valamint a tanszék magánjog. A legtöbb diák fog beiratkozni a területen azok legvalószínűbb, hogy gyakorlat egyszer elhagyják az iskolát. Tanulmányozása után négy-hat év, attól függően, hogy a fókusz területének, a diákok képesek arra, hogy egy jogosító vizsga a kamara. Ez egy nagyon nehéz teszt és sok diák nem adja át az első alkalommal. A vizsga a követelmény, hogy az egyének teljes lehetővé teszi számukra bebocsátást a kamara. Ez a követelmény az egyének, akik szeretnék gyakorolni törvény a térségben.A nemzetközi diákok gyakran üdvözölte, hogy tanulmányozza a sok egyetemek jelen az Egyesült Arab Emírségek. Ez azonban kezdődik kérelmet az iskola a választás eredetileg. Ezután a tanuló képes megszerezni a szükséges utazási okmányok. Az iskolai tanulmányok befejezésekor, sok diák időt tölteni a területen dolgozók a gyakornoki programokat. Ez biztosítja számukra a szakmai ismeretek terén, és lehetővé teszi a diák, hogy megszerezzék fontos betekintést a folyamatokat. Leggyakrabban, lehetőség van a diákok, beleértve a jól képzett és elkötelezett a nemzetközi hallgatók, hogy megtalálja pozíciókat jogi cégek, különféle bíróság által kijelölt pozíciókat. Bár nehéz, válás folyamatának egy ügyvéd itt is nagyon kifizetődő.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  620
 • Közművek részesedése

  51
 • Internet előfizetés

  93
 • Helyi közlekedés

  76

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  10

Körülbelül Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek olyan ország egyik délkeleti részén az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben. Ez közel Szaúd-Arábia, Irán, és Pakisztán. Az ország sokszínű kulturális smink, köztük az egyik, hogy elosztjuk a különböző Emírségek, akár fejedelemségek, amelyek mindegyike egészen más etikailag. Ismert, az egyik leggazdagabb régiója a világ miatt az olajtartalékok Jelenleg ez a terület egyre, jogi igényeket. Azok számára, akik szeretnének tanulni és tanulni a jogrendszer van, ott gyakran kulcsfontosságú állás rendelkezésre. Mi a törvény rendszer az Egyesült Arab Emírségek? A jogrendszer az Egyesült Arab Emírségek egyik, hogy az Alkotmány alapján a ország. Vannak olyan elemek, amelyek ebben az alkotmányban a legtöbb igényeit, beleértve a kommunikáció szabadságáról, a vallás, a mozgás, és a véleményt. Az alkotmány tiszteletben tartását a ország 's Szövetségi Legfelsőbb Bíróság. Vannak saría bíróságok és a polgári bíróságok jelen van.Ezek a törvények szabályozzák a házasság, a válás, és a gyermekelhelyezés és minden változhat egyik területről a másikra.

Visa Requirements

Students who want to study in UAE need to apply for the UAE Student Visa. Student visas are offered for full-time programs. There are short-term and long-term visas.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

UAE Student Visa

Ár és pénznem

The cost of a residence permit for student depends on the sponsor (parent or university), the jurisdiction of the sponsor (in case of university), if the applicant is inside or outside of the UAE and if the application is processed in a normal or expedited way.

Ki kérelmezheti a vízumot?

United Arab Emirates law requires all non-national (except GCC nationals) students to obtain a ‘Student Entry Permit’, followed by a ‘Student Residence Visa’ for the duration of their studies. The GCC (Gulf Cooperation Council) member states are Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, and the United Arab Emirates.

Hol lehet jelentkezni?

UAE universities

The UAE Student Visa for international students is facilitated by the UAE universities themselves. Students can send their documents directly to the university.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Once the university sends you the offer letter for the program and you accept it, it will initiate the visa application process. The UAE student Visa does not require international students to appear for a separate visa interview.

While the documentation process might vary from university to university, some of the commonly required documents for UAE Student Visa are:

 • Colored Passport copy valid at least for seven months.
 • Colored passport size photograph
 • Filled University forms
 • Tuition and Visa fee receipt copy
 • Completed medical insurance documentation

Mikor kell jelentkezni?

Ideally, the student visa process should start at least 1–2 months prior to the beginning of the semester, so that they can take care of the other aspects of the departure checklist. It usually takes around 15–20 days for the visa to be processed, however, that varies from university to university. International students also have the option of choosing Express processing, which costs more than normal processing. Under Express processing, students can get the UAE Students Visa within 10 days.

UAE student visas are valid for a period of 12 months. International students have to renew their student visa at the end of the 12 month period if their program is longer than that period. Students will be charged a visa renewal and health insurance fee for the renewal. International students have to submit their visa renewal documents at least a month prior to the date of visa expiry.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

International students in the UAE can take up on-campus, as well as off-campus work. However, they would require permission for their university for this. If students have university sponsorship, they can approach the UAE Labor department to obtain a permit to take up part-time jobs in UAE.

The approximate cost of a student residence permit is Dh2,500 excluding security deposit (if applicable), file opening fees (if applicable), legalization of documents, and translation (if required). Additional fees of Dh500 for a student work permit will apply.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

There are, usually, three reasons why your UAE Student Visa could be rejected:

 1. The immigration body might deny it.
 2. The university registrar might reject it.
 3. The student might fail to clear the medical test (required under the Student visa application process).