Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

Tanulmány Törvény ban ben Egyesült Arab Emírségek 2024

Tanuljon itt: Egyesült Arab Emírségek

Mi a jogi diploma Egyesült Arab Emírségek? Azok, akik szeretnének dolgozni ezen a területen meg kell szereznie a megfelelő oktatást erre. Az Egyesült Arab Emírségek, a kezdeti foka egy bachelor 's diplomát. Számos mester 's program áll rendelkezésre, valamint a doktori programok. A terület 's jogi diplomát, de elég magas minőség és még sok, hasonlóan a nyugati területeken, mint például az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Kanada. Kiterjedt vizsgálatot lehetőségek állnak rendelkezésre az egyének, akik szeretnék folytatni ezt a szintű oktatás. Törvény Felsőoktatási az Egyesült Arab Emírségek kiválasztása minden iskola igényli a lehetőségekhez képest jelen. Az ország széles körű jogi egyetemen. Néhány ilyen ajánlat nagyon speciális tanulmányi területen. Mások kevésbé konkrét. Van némi verseny bekerülni is féltve őrzött iskolák területén a törvény.Mégis, hajlamosak vagyunk elérhető munkalehetőségek minden évben azok számára, akik jól képzett, magas minőségű korábbi vizsgálatokból származó. Ez magában foglalja a nemzetközi diákok számára. Hallgatók inkább tanulni egy vagy több különböző osztályok törvény. Ezt bontásban az egyetem, de általában tartalmazzák a részleg magánjog, egy osztály a saría és az iszlám tanulmányok, valamint a tanszék magánjog. A legtöbb diák fog beiratkozni a területen azok legvalószínűbb, hogy gyakorlat egyszer elhagyják az iskolát. Tanulmányozása után négy-hat év, attól függően, hogy a fókusz területének, a diákok képesek arra, hogy egy jogosító vizsga a kamara. Ez egy nagyon nehéz teszt és sok diák nem adja át az első alkalommal. A vizsga a követelmény, hogy az egyének teljes lehetővé teszi számukra bebocsátást a kamara. Ez a követelmény az egyének, akik szeretnék gyakorolni törvény a térségben.A nemzetközi diákok gyakran üdvözölte, hogy tanulmányozza a sok egyetemek jelen az Egyesült Arab Emírségek. Ez azonban kezdődik kérelmet az iskola a választás eredetileg. Ezután a tanuló képes megszerezni a szükséges utazási okmányok. Az iskolai tanulmányok befejezésekor, sok diák időt tölteni a területen dolgozók a gyakornoki programokat. Ez biztosítja számukra a szakmai ismeretek terén, és lehetővé teszi a diák, hogy megszerezzék fontos betekintést a folyamatokat. Leggyakrabban, lehetőség van a diákok, beleértve a jól képzett és elkötelezett a nemzetközi hallgatók, hogy megtalálja pozíciókat jogi cégek, különféle bíróság által kijelölt pozíciókat. Bár nehéz, válás folyamatának egy ügyvéd itt is nagyon kifizetődő.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  673
 • Közművek részesedése

  53
 • Internet előfizetés

  91
 • Helyi közlekedés

  68

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  9

Körülbelül Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek olyan ország egyik délkeleti részén az Arab-félsziget a Perzsa-öbölben. Ez közel Szaúd-Arábia, Irán, és Pakisztán. Az ország sokszínű kulturális smink, köztük az egyik, hogy elosztjuk a különböző Emírségek, akár fejedelemségek, amelyek mindegyike egészen más etikailag. Ismert, az egyik leggazdagabb régiója a világ miatt az olajtartalékok Jelenleg ez a terület egyre, jogi igényeket. Azok számára, akik szeretnének tanulni és tanulni a jogrendszer van, ott gyakran kulcsfontosságú állás rendelkezésre. Mi a törvény rendszer az Egyesült Arab Emírségek? A jogrendszer az Egyesült Arab Emírségek egyik, hogy az Alkotmány alapján a ország. Vannak olyan elemek, amelyek ebben az alkotmányban a legtöbb igényeit, beleértve a kommunikáció szabadságáról, a vallás, a mozgás, és a véleményt. Az alkotmány tiszteletben tartását a ország 's Szövetségi Legfelsőbb Bíróság. Vannak saría bíróságok és a polgári bíróságok jelen van.Ezek a törvények szabályozzák a házasság, a válás, és a gyermekelhelyezés és minden változhat egyik területről a másikra.

Vízumkövetelmények

Az Egyesült Arab Emírségekben tanulni kívánó diákoknak UAE diákvízumot kell kérniük. Diákvízumot kínálnak a nappali programokra. Vannak rövid és hosszú távú vízumok.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Egyesült Arab Emírségek diákvízum

Ár és pénznem

A hallgatói tartózkodási engedély költsége függ a szponzortól (szülő vagy egyetem), a szponzor joghatóságától (egyetem esetén), ha a kérelmező az Egyesült Arab Emírségekben vagy azon kívül tartózkodik, és ha a kérelmet normál, ill. gyorsított módon.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az Egyesült Arab Emirátusok törvényei előírják, hogy minden nem állampolgárságú (az ÖET állampolgárok kivételével) hallgatónak „Student Entry Permit” (hallgatói beutazási engedélyt) kell szereznie, amelyet tanulmányaik idejére „hallgatói tartózkodási vízum” követ. A GCC (Gulf Cooperation Council) tagállamai Bahrein, Kuvait, Omán, Katar, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek.

Hol lehet jelentkezni?

Egyesült Arab Emírségek egyetemei

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát a nemzetközi hallgatók számára maguk az Egyesült Arab Emírségek egyetemei segítik elő. A hallgatók közvetlenül az egyetemnek küldhetik el dokumentumaikat.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Miután az egyetem elküldi Önnek a programra vonatkozó ajánlati levelet, és Ön elfogadja azt, elindítja a vízumkérelem folyamatát. Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához nem szükséges, hogy a nemzetközi hallgatók külön vízuminterjún jelenjenek meg.

Míg a dokumentációs folyamat egyetemenként változhat, az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához általában szükséges dokumentumok a következők:

 • Színes útlevélmásolat, érvényes legalább hét hónapig.
 • Színes útlevél méretű fénykép
 • Kitöltött egyetemi űrlapok
 • Tandíj és vízumdíj bizonylat másolata
 • Kitöltött egészségügyi biztosítási dokumentáció

Mikor kell jelentkezni?

Ideális esetben a hallgatói vízumkérelmet legalább 1-2 hónappal a félév kezdete előtt el kell kezdeni, hogy az indulási ellenőrzőlista egyéb szempontjairól is gondoskodni tudjanak. Általában körülbelül 15-20 napig tart a vízum feldolgozása, ez azonban egyetemenként változik. A nemzetközi hallgatóknak lehetőségük van Expressz feldolgozást választani, ami többe kerül, mint a normál feldolgozás. Az expressz feldolgozás alatt a hallgatók 10 napon belül megkaphatják az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát.

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumok 12 hónapig érvényesek. A nemzetközi hallgatóknak meg kell újítaniuk diákvízumukat a 12 hónapos időszak végén, ha a programjuk hosszabb ennél az időszaknál. A hallgatóknak vízummegújítási és egészségbiztosítási díjat kell fizetniük a megújításért. A nemzetközi hallgatóknak legalább egy hónappal a vízum lejárta előtt be kell nyújtaniuk vízummegújítási dokumentumaikat.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

Az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodó nemzetközi hallgatók egyetemi és egyetemen kívüli munkát is vállalhatnak. Ehhez azonban engedélyt kérnének az egyetemüktől. Ha a hallgatók egyetemi támogatást kapnak, felvehetik az Egyesült Arab Emírségek Munkaügyi osztályát, hogy engedélyt kapjanak részmunkaidős állások felvételére az Egyesült Arab Emírségekben.

A hallgatói tartózkodási engedély hozzávetőleges költsége 2500 Dh, nem tartalmazza az óvadékot (ha van), az iratnyitó díjakat (ha van), a dokumentumok hitelesítését és a fordítást (ha szükséges). A diákmunkavállalási engedélyért további 500 Dh-t kell fizetni.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Általában három oka lehet annak, hogy az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát elutasítják:

 1. Lehet, hogy a bevándorlási testület cáfolja.
 2. Az egyetemi anyakönyvvezető visszautasíthatja.
 3. Előfordulhat, hogy a hallgató nem teljesíti az orvosi vizsgálatot (amely a diákvízum kérelmezési folyamatában szükséges).