Keystone logo

Tanulmány Törvény ban ben Dél-afrikai Köztársaság 2023

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  282
 • Közművek részesedése

  33
 • Internet előfizetés

  50
 • Helyi közlekedés

  38

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  4
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Dél-afrikai Köztársaság

Dél-Afrika egy olyan ország található a déli csúcsától az afrikai kontinens. Úgy ül végig a dél-Atlanti- és az Indiai-óceán és a közel Namíbia, Zimbabwe és Botswana. Ez a 25. legnagyobb ország a világ terület ad otthont a több mint 53 millió ember. Dél-Afrika nagyon sok a többnemzetiségű ország különböző nyelvek és kultúrák. Több mint 11 nyelven itt jelen van, beleértve az angol és afrikaans. Ebben felső középszintű jövedelmű gazdaság, rengeteg lehetőséget azok számára, akik szeretnék, hogy jogot tanul. Mi a törvény rendszer Dél-Afrikában? A dél-afrikai jogrendszer keveréke a különböző stílusokat. Van egy polgári jogi komponens, amely abból ered, hogy a holland jog rendszert. Közös törvény itt is jelen vannak, és sokkal jobban hasonlít találtak Nagy-Britanniában. A szokásjog rendszer is létezik. Összességében az ország a büntetőjogi és polgári jogi struktúrát alkotmányjog.A bírósági rendszer az országban magában Igazságügyi 'Courts, fellebbviteli bíróságok, alkotmánybíróságok és a Legfelsőbb Bíróság.

Tanuljon itt: Dél-afrikai Köztársaság

Mi a jogi diploma Dél-Afrikában? Megszerzése a jogi diploma Dél-Afrikában van szükség az egyének, akik szeretnék gyakorolni az országban. A LL.B. diploma szükséges diplomát adó képzés, az egyének, akik szeretnének beiratkozni, mint egy szószólója, vagy egy ügyvéd az országban. Diákok, akik szeretnék elkezdeni közvetlenül is megadható ezekben a programokban az egyetemi szintű, bár a program is rendelkezésre áll, mint egy posztgraduális program is. Törvény felsőoktatásban az országban? Dolgozik, mint szószóló vagy egy ügyvéd a dél-afrikai igényel a diplomaszerzés területén a törvény. A legtöbb esetben ez történik, mint a bachelor 's diplomát az országban. Programok közötti ideig tart két és évekig szerezni Bachelor of Laws. Nem kötelező, de javasolt, hogy a diákok dolgozzon ki LL.M. programot fokozat megszerzése után a bachelor 's diplomát. Továbbá, a LL.D. és PhD programok is rendelkezésre állnak túl a mester 's programok.A diákok jogot tanul Dél-Afrikában dolgozni ezen a területen, hiszen ez követelmény. A tanulmányok tartalmazza a hangsúly a gyakorlati és tankönyv az oktatás, ez hogyan működik, mint egy ügyvéd, valamint, hogy a jogrendszer működik az országban. Bíróság jogban története a hangsúly. Ügyvédek működhet, mint egy jegyző vagy conveyancer valamint megszerzése után szakosodtak képzés. A hallgatók kell ülni, és adja át a szükséges engedélyezési vizsgát, hogy tagja a kamara. Ez a követelmény, hogy bárki eladják szolgáltatások ügyvédként az ország tagja az Ügyvédi Kamara. A tandíj a jogi egyetemre, itt tartományok jelentősen. A beállítása bármely a számos iskolák teszik akkreditált programok. Általában programok négy évig. A nemzetközi jog a diákok szívesen a legtöbb egyetem az országban.Az alkalmazás azonban ezeket a programokat kell közvetlenül a nemzetközi diák az iskolába és jóváhagyása valószínűleg csak akkor, ha a rendelkezésre álló programokon belül létezik. Egyes főiskolák és egyetemek itt, hogy nehéz megtalálni a rendelkezésre álló hely. Érettségi után, a diákok továbbra is az oktatás, hogy a PhD vagy más magasabb szintű diplomát területén. Sok diák belépnek a munkaerőpiacra, és jogi szolgáltatásokat a fogyasztóknak. Mások viszont lehet menni tanítani a helyszínen vagy dolgozni igazságügyi pozíciók (megszerzése után tapasztalattal rendelkezik a területen.) Gyakran előfordul, hogy a hallgató folytatja saját tanulmány mellett karrier építése ezen a területen.

Visa Requirements

 1. South African student visa (formerly called a South African study permit)
 2. South African exchange visa - If you are older than 25 years and want to come to South Africa on a cultural, economic, or social exchange program, organized between an educational institution or government body in South Africa and one in a foreign country.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

South African student visa; South African exchange visa

Ár és pénznem

USD 47

The South African student visa application fees depend on your country of origin but are around US$47.

Ki kérelmezheti a vízumot?

An international student who wants to stay and study in South Africa for a course extending 3 months (90 days) duration will have to apply for a student visa. This visa is granted to those students who have already been accepted for admission by a recognized educational institute in South Africa.

In order to qualify for a study visa for South Africa, the school or college itself must first qualify as a ‘learning institution’. This means it must be registered with either the Department of Basic Education or the Department of Higher Education. So if you want to attend a private language school or a school only offering short-term technical courses, you may not qualify for a South African study visa.

Please note: You cannot come to South Africa on a visitor’s visa and then proceed to apply for a South African student visa. You cannot come to South Africa on a visitor’s visa and then proceed to apply for a South African student visa.

Hol lehet jelentkezni?

South African High Commission, Consulate, or Embassy

To get a visa for South Africa, students must contact the South African High Commission, Consulate, or Embassy in their country of residence.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

First, you need to get accepted as a student by a registered South African school, college, or university and receive a letter of acceptance on the institution’s letterhead and signed by or on behalf of the principal or registrar.

You then need to complete the temporary residence permit application form B1-1738 and take it in person to the South African embassy, consulate, or high commission in your home country.

The following documents must be submitted with the BI-1738 application form:

 • A passport valid for no less than 30 days after the expiry of the intended visit
 • Payment of the prescribed fee
 • A vaccination certificate, if required by the Act
 • Proof of financial means to cover envisaged living expenses during the sojourn in the Republic and to also pay for the tuition fees. This should be in the form of bank statements / cash available / travelers’ cheques
 • Proof of medical cover
 • A cash deposit equivalent to the value of a return ticket.
 • In the case of African students, an undertaking from the relevant government to take full responsibility of the student and to pay all costs, should it become necessary to deport the student
 • Medical and radiology reports
 • An unabridged birth certificate in the case of minors.
 • In the case of a minor, the particulars of the person in the Republic of South Africa who will act as the learner’s guardian and a letter from such person confirming guardianship
 • Consent from both parents for your stay in South Africa, or from the parent who has sole custody, along with proof of sole custody
 • An official letter from the educational institution, where you intend to study, confirming provisional acceptance and the duration of the course.
 • Proof of medical cover renewed annually for the period of study with a medical scheme registered in terms of the Medical Schemes Act.
 • If you are 18 years and older, a police clearance certificate from each country in which you resided for 12 months or longer since the age of 18 years is required.

You apply for an exchange permit (South African exchange visa) using the same application form B1-1738.

Mikor kell jelentkezni?

Application process times vary from country to country but allow about six weeks.

The student visa is valid for the entire duration of the student’s course, alternatively 36 months for schools and 24 months for other institutions.

South African exchange visa - this visa is granted for the duration of the exchange, usually not more than 12 months. The South African exchange visa cannot be renewed or extended. Once you have had this type of permit, you may only apply for a temporary or permanent residence permit after you have lived for at least a year outside of South Africa.

Feldolgozási idő

6 Weeks

Munkalehetőségek

If you hold a South African student visa and are studying at tertiary level, you are allowed to work part-time for no more than 20 hours a week during term-time, and full-time during vacations.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

There are numerous reasons why your student visa application to South Africa may be denied, such as:

 • Leaving blanks on your forms
 • Lying about anything in your application
 • Having an out-of-date passport with no blank pages
 • Misspelling your name on documents
 • Not providing evidence of enough funds