Keystone logo
Dél-afrikai Köztársaság

Tanulmány Törvény ban ben Dél-afrikai Köztársaság 2024

Tanuljon itt: Dél-afrikai Köztársaság

Mi a jogi diploma Dél-Afrikában? Megszerzése a jogi diploma Dél-Afrikában van szükség az egyének, akik szeretnék gyakorolni az országban. A LL.B. diploma szükséges diplomát adó képzés, az egyének, akik szeretnének beiratkozni, mint egy szószólója, vagy egy ügyvéd az országban. Diákok, akik szeretnék elkezdeni közvetlenül is megadható ezekben a programokban az egyetemi szintű, bár a program is rendelkezésre áll, mint egy posztgraduális program is. Törvény felsőoktatásban az országban? Dolgozik, mint szószóló vagy egy ügyvéd a dél-afrikai igényel a diplomaszerzés területén a törvény. A legtöbb esetben ez történik, mint a bachelor 's diplomát az országban. Programok közötti ideig tart két és évekig szerezni Bachelor of Laws. Nem kötelező, de javasolt, hogy a diákok dolgozzon ki LL.M. programot fokozat megszerzése után a bachelor 's diplomát. Továbbá, a LL.D. és PhD programok is rendelkezésre állnak túl a mester 's programok.A diákok jogot tanul Dél-Afrikában dolgozni ezen a területen, hiszen ez követelmény. A tanulmányok tartalmazza a hangsúly a gyakorlati és tankönyv az oktatás, ez hogyan működik, mint egy ügyvéd, valamint, hogy a jogrendszer működik az országban. Bíróság jogban története a hangsúly. Ügyvédek működhet, mint egy jegyző vagy conveyancer valamint megszerzése után szakosodtak képzés. A hallgatók kell ülni, és adja át a szükséges engedélyezési vizsgát, hogy tagja a kamara. Ez a követelmény, hogy bárki eladják szolgáltatások ügyvédként az ország tagja az Ügyvédi Kamara. A tandíj a jogi egyetemre, itt tartományok jelentősen. A beállítása bármely a számos iskolák teszik akkreditált programok. Általában programok négy évig. A nemzetközi jog a diákok szívesen a legtöbb egyetem az országban.Az alkalmazás azonban ezeket a programokat kell közvetlenül a nemzetközi diák az iskolába és jóváhagyása valószínűleg csak akkor, ha a rendelkezésre álló programokon belül létezik. Egyes főiskolák és egyetemek itt, hogy nehéz megtalálni a rendelkezésre álló hely. Érettségi után, a diákok továbbra is az oktatás, hogy a PhD vagy más magasabb szintű diplomát területén. Sok diák belépnek a munkaerőpiacra, és jogi szolgáltatásokat a fogyasztóknak. Mások viszont lehet menni tanítani a helyszínen vagy dolgozni igazságügyi pozíciók (megszerzése után tapasztalattal rendelkezik a területen.) Gyakran előfordul, hogy a hallgató folytatja saját tanulmány mellett karrier építése ezen a területen.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  229
 • Közművek részesedése

  30
 • Internet előfizetés

  39
 • Helyi közlekedés

  36

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  4
 • Mozijegy

  5
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Dél-afrikai Köztársaság

Dél-Afrika egy olyan ország található a déli csúcsától az afrikai kontinens. Úgy ül végig a dél-Atlanti- és az Indiai-óceán és a közel Namíbia, Zimbabwe és Botswana. Ez a 25. legnagyobb ország a világ terület ad otthont a több mint 53 millió ember. Dél-Afrika nagyon sok a többnemzetiségű ország különböző nyelvek és kultúrák. Több mint 11 nyelven itt jelen van, beleértve az angol és afrikaans. Ebben felső középszintű jövedelmű gazdaság, rengeteg lehetőséget azok számára, akik szeretnék, hogy jogot tanul. Mi a törvény rendszer Dél-Afrikában? A dél-afrikai jogrendszer keveréke a különböző stílusokat. Van egy polgári jogi komponens, amely abból ered, hogy a holland jog rendszert. Közös törvény itt is jelen vannak, és sokkal jobban hasonlít találtak Nagy-Britanniában. A szokásjog rendszer is létezik. Összességében az ország a büntetőjogi és polgári jogi struktúrát alkotmányjog.A bírósági rendszer az országban magában Igazságügyi 'Courts, fellebbviteli bíróságok, alkotmánybíróságok és a Legfelsőbb Bíróság.

Vízumkövetelmények

 1. Dél-afrikai diákvízum (korábbi nevén dél-afrikai tanulmányi engedély)
 2. Dél-afrikai cserevízum – Ha Ön 25 évesnél idősebb, és kulturális, gazdasági vagy társadalmi csereprogram keretében szeretne Dél-Afrikába érkezni, amelyet egy dél-afrikai oktatási intézmény vagy egy külföldi ország oktatási intézménye vagy kormányzati szerve szervez.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

dél-afrikai diákvízum; Dél-afrikai cserevízum

Ár és pénznem

USD 47

A dél-afrikai diákvízumkérelem díja származási országától függ, de körülbelül 47 USD.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Annak a nemzetközi hallgatónak, aki 3 hónapos (90 napos) tanfolyamon szeretne Dél-Afrikában maradni és tanulni, diákvízumot kell kérnie. Ezt a vízumot azoknak a diákoknak adják, akiket egy elismert dél-afrikai oktatási intézmény már elfogadott felvételre.

A dél-afrikai tanulmányi vízum megszerzéséhez magának az iskolának vagy főiskolának először „tanuló intézménynek” kell minősülnie. Ez azt jelenti, hogy vagy az Alapoktatási Osztályon, vagy a Felsőoktatási Minisztériumon kell regisztrálni. Tehát ha magánnyelviskolába vagy csak rövid távú műszaki tanfolyamokat kínáló iskolába szeretne járni, előfordulhat, hogy nem jogosult dél-afrikai tanulmányi vízumra.

Kérjük, vegye figyelembe: nem érkezhet látogatói vízummal Dél-Afrikába, majd kérelmezheti a dél-afrikai diákvízumot. Nem érkezhet látogatói vízummal Dél-Afrikába, majd kérelmezheti a dél-afrikai diákvízumot.

Hol lehet jelentkezni?

Dél-afrikai Főbizottság, konzulátus vagy nagykövetség

A dél-afrikai vízum megszerzéséhez a diákoknak kapcsolatba kell lépniük a lakóhelyük szerinti ország dél-afrikai főbizottságával, konzulátusával vagy nagykövetségével.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Először is, fel kell vennie diákjaként egy bejegyzett dél-afrikai iskolát, főiskolát vagy egyetemet, és meg kell kapnia egy elfogadó levelet az intézmény fejlécén, amelyet az igazgató vagy az anyakönyvvezető ír alá vagy nevében.

Ezt követően ki kell töltenie a B1-1738-as ideiglenes tartózkodási engedély iránti kérelmet, és személyesen el kell vinnie a dél-afrikai nagykövetségre, konzulátusra vagy a hazájában található főbiztosságra.

A következő dokumentumokat kell benyújtani a BI-1738 jelentkezési űrlappal:

 • Útlevél, amely a tervezett látogatás lejárta után legalább 30 napig érvényes
 • Az előírt díj befizetése
 • Oltási igazolás, ha a törvény előírja
 • Pénzügyi eszközök igazolása a köztársasági tartózkodás alatti tervezett megélhetési költségek fedezésére és a tandíjak kifizetésére. Ezt bankszámlakivonatok / rendelkezésre álló készpénz / utazási csekk formájában kell megtenni
 • Az orvosi fedezet igazolása
 • A retúrjegy értékének megfelelő készpénzes kaució.
 • Az afrikai diákok esetében az illetékes kormány kötelezettségvállalása, hogy teljes felelősséget vállal a hallgatóért és minden költséget megfizet, ha szükségessé válik a diák kitoloncolása
 • Orvosi és radiológiai jelentések
 • Kiskorúak esetében rövidítetlen születési anyakönyvi kivonat.
 • Kiskorú esetében annak a Dél-afrikai Köztársaságban tartózkodó személynek az adatai, aki a tanuló gyámjaként fog eljárni, valamint az ilyen személy gyámságát igazoló levele
 • Mindkét szülő hozzájárulása a dél-afrikai tartózkodáshoz, vagy a kizárólagos felügyeleti joggal rendelkező szülő, valamint az egyedüli felügyeleti jog igazolása
 • Hivatalos levél attól az oktatási intézménytől, ahol tanulni kíván, megerősítve az ideiglenes felvételt és a tanfolyam időtartamát.
 • Évente megújított egészségügyi ellátás igazolása az egészségügyi ellátásokról szóló törvény értelmében bejegyzett egészségügyi rendszerben végzett tanulmányi időszakra.
 • Ha Ön 18 éves vagy idősebb, minden olyan országból, ahol 18 éves kora óta legalább 12 hónapig tartózkodott, rendőri engedély szükséges.

Csereengedélyt (dél-afrikai cserevízumot) igényel ugyanazon a B1-1738-as űrlapon.

Mikor kell jelentkezni?

A jelentkezési folyamat időtartama országonként eltérő, de körülbelül hat hetet vesz igénybe.

A diákvízum a hallgató tanfolyamának teljes idejére érvényes, vagy 36 hónapig iskolákban és 24 hónapig más intézményekben.

Dél-afrikai cserevízum - ezt a vízumot a csere időtartamára adják, általában legfeljebb 12 hónapig. A dél-afrikai cserevízumot nem lehet megújítani vagy meghosszabbítani. Az ilyen típusú engedély birtokában csak akkor kérhet ideiglenes vagy állandó tartózkodási engedélyt, ha legalább egy évet Dél-Afrikán kívül élt.

Feldolgozási idő

6 Weeks

Munkalehetőségek

Ha Ön dél-afrikai diákvízummal rendelkezik, és felsőfokú tanulmányokat folytat, a félidőben heti 20 órát meghaladó részmunkaidőben, a vakáció alatt pedig teljes munkaidőben dolgozhat.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Számos oka lehet annak, hogy diákvízumkérelmét Dél-Afrikába utasítják el, például:

 • Üresek hagyása az űrlapokon
 • Hazudni bármiről a pályázatodban
 • Elavult útlevél, üres oldalak nélkül
 • A név elírása a dokumentumokon
 • Nem szolgáltat bizonyítékot elegendő pénzeszközről