Keystone logo
Dánia

Tanulmány Törvény ban ben Dánia 2023

Tanuljon itt: Dánia

A Norvégia déli és délnyugati részén fekszik, Svédországban a Dán Királyság, a szuverén állam, amely magában foglalja az autonóm országokban a Grönland és a Feröer-szigetek királysága. Több mint ötmillió ember él Dániában, a szocialista demokratikus országban következetesen rangsorolva, mint az egyik legfejlettebb és legboldogabb ország a világon, elsősorban a magas, az egy főre jutó jövedelem átlaga, jövedelmi egyenlőség és a társadalmi mobilitást akadályozó tényezők. A alapító tagja az ENSZ, a NATO, az OECD és az Északi Tanács, Dánia egyedülálló már igen gazdag viking történelem, középkori csatározások a szomszédos országokkal és a vevő a semleges álláspontot képvisel a második világháború idején. Hasznos információkat Dánia • Dán az a nyelv predominantely beszélt Dániában • A dán korona (DKK) használt pénznem, egy Krone egyenlő 100 Øre • közel 90 százaléka a dánok gyakorolni a protestáns vallás • Dánia nagyon zöld országban.Szélenergia jelent 30 százaléka az összes felhasznált villamos a lakói • koppenhágai a főváros Dánia és otthont a kormány, ahol az uralkodó és a miniszterelnök gyakran hív össze egy 17. századi királyi vár kialakításra, Christian IV igazságszolgáltatási rendszerről Dánia jogalkotói és végrehajtói hatóságnak legyen különítve igazságügyi hatóság. Nincs egy egységes igazságszolgáltatási rendszer Dániában. Ehelyett, a Feröer-szigetek, Dánia és Grönland saját igazságszolgáltatási rendszer. Ugyanakkor a magas bíróság által hozott döntések bírák él a Feröer-szigetek és Grönland lehet fellebbezni a dán fellebbviteli bíróságok. A legmagasabb büntetőjogi és polgári jogi bíróság a dán legfelsőbb bíróság, amelynek feladata az igazságszolgáltatás során a Dán Királyság. Az Alkotmány Dánia az alapja minden igazságszolgáltatási eljárások és a törvények által végrehajtott Dánia 's monarchia.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  587
 • Közművek részesedése

  63
 • Internet előfizetés

  33
 • Helyi közlekedés

  67

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  11
 • Mozijegy

  15
 • Korsó helyi sör

  7

Körülbelül Dánia

Jogi diplomát Ajánlott A Dánia kínál Bachelor of Laws, Master of Laws (LL.M) és Ph.D jogi diplomát. A LL.M mértékben nemzetközileg elismert posztgraduális diplomát és nagyjából egy év alatt fejezik be. A legtöbb joghallgatók tovább folytató LL.M mértékben befejezése után a bachelor 's programot szerezni szakértelem speciális jogi területek, mint például a polgári, büntető vagy bírósági. Emellett a legtöbb dán ügyvédi irodák (valamint az ügyvédi irodák az egész Európai Unióban) inkább a jogászok, hogy olyan LL.M mértékben, hiszen ilyen mértékű jelzi a hallgató korszerű jogi képzettséggel és képesítéssel kezelni az ügyeket multinacionális környezetben. Megszerezte a jogi diplomát Dánia két egyetem kínál jogi diplomát: a Koppenhágai Egyetem (Department of Law) és Aahus Egyetem (School of Law). A University of Copenhagen a legnagyobb jogi iskola Dániában és Skandinávia és 4000 beiratkozott hallgatók az adott pillanatban.A diákok választhatnak, hogy keresni egy négy fok, a University of Copenhagen: egy LL.B, egy LL.M, a Ph.D vagy a Master in Conflict Resolution és a mediáció. Aahus Egyetem, a város Aahus, Dánia, egyben alap-, mester- és doktori törvény programok, de nem tartalmazza a Master of Konfliktuskezelés és mediáció az a tananyag. Nyári órák is rendelkezésre áll Aahus Egyetem. Tandíj és a hossza jogi tanulmányait Dániában Jellemzően joghallgatók befejezni a Bachelor 's fok három-négy év, és Mester ' s fok egy év alatt. Ph.D. fok lehet, hogy akár három év befejezni, attól függően, hogy a terület, amelyen a diák kíván szakosodni. EGT és EU-s diákok nem kell tandíjat fizetni, míg beiratkozott egy felsőoktatási programot Dániában. USA és a nem európai uniós állampolgár köteles éves tandíj kezdve 6000 15.000 € ($ 8000 és $ 20,000 USD).Lehetőségeket Ügyvédek Dániában Több ezer ügyvédi irodák Dániában működő és a dán munkanélküliségi ráta következetesen alacsonyabb az öt százalékos határt, álláskeresés Dániában nem nehéz. Azonban az ügyvédek szakosodott nemzetközi jog, magasabb arányú sikert pozíciók megszerzése gyorsabban jogászok LLM fok.

Visa Requirements

ST1 - residence and work permit for exchange students from non-EU/EEA/Nordic countries.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Residence and Work Permit (ST1)

Ár és pénznem

EUR 310

Visa application fees depend on your country of origin and can be around 310 EUR. The fees may be subject to change.

Ki kérelmezheti a vízumot?

If you plan to study in Denmark for more than three months, you will need either a registration certificate or a residence permit:

 1. EU/EEA citizens will need a registration certificate, and Swiss nationals will have to apply for a residence card.
 2. Non-EU/EEA citizens will have to apply for a Danish residence permit prior to arriving in Denmark.

You need to be admitted to a higher educational program in Denmark, which is approved by a state authority or offered by a publicly accredited educational institution.

Hol lehet jelentkezni?

Danish diplomatic mission

You will need to submit in person your ST1 application at the nearest Danish diplomatic mission. The reason you need to appear in person is so that you can have your biometric features recorded (digital facial image and fingerprints). Your biometric features are a requirement for the resident permit. You will most likely need to book an appointment.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

You typically need to provide the following when applying for a student visa to Denmark:

 • Acceptance letter from your university;
 • A signed and completed application form;
 • Language proficiency proof (usually English);
 • A valid passport or another form of travel document;
 • A passport photo;
 • Travel insurance;
 • Visa fee payment proof;
 • Proof of minimum funds (around 1000 EUR/month);
 • Detailed information regarding your study program;
 • Proof regarding accommodation arrangements during your studies.

Mikor kell jelentkezni?

The best time to start applying for your residence permit to Denmark is three months prior to your arrival date. It takes, on average, about 60 days for the application to be processed and the duration of your student residence permit depends on whether you are going to complete an entire education program, or only follow part of a program as a guest student. If it is to be an entire program, then you will be granted a residence permit for the duration of that program. However, if you are only enrolled to follow a part of a program, the residence permit will be granted for a maximum of two years.

Feldolgozási idő

60 Days

Munkalehetőségek

 • Nordic, EU/EEA or Swiss citizens can work in Denmark with no restriction on the number of hours.
 • Non-EU/EEA and non-Nordic students are allowed to work in Denmark 20 hours a week from September to May and 37 hours a week from June to August.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.