Keystone logo
Dánia

Tanulmány Törvény ban ben Dánia 2024

Tanuljon itt: Dánia

A Norvégia déli és délnyugati részén fekszik, Svédországban a Dán Királyság, a szuverén állam, amely magában foglalja az autonóm országokban a Grönland és a Feröer-szigetek királysága. Több mint ötmillió ember él Dániában, a szocialista demokratikus országban következetesen rangsorolva, mint az egyik legfejlettebb és legboldogabb ország a világon, elsősorban a magas, az egy főre jutó jövedelem átlaga, jövedelmi egyenlőség és a társadalmi mobilitást akadályozó tényezők. A alapító tagja az ENSZ, a NATO, az OECD és az Északi Tanács, Dánia egyedülálló már igen gazdag viking történelem, középkori csatározások a szomszédos országokkal és a vevő a semleges álláspontot képvisel a második világháború idején. Hasznos információkat Dánia • Dán az a nyelv predominantely beszélt Dániában • A dán korona (DKK) használt pénznem, egy Krone egyenlő 100 Øre • közel 90 százaléka a dánok gyakorolni a protestáns vallás • Dánia nagyon zöld országban.Szélenergia jelent 30 százaléka az összes felhasznált villamos a lakói • koppenhágai a főváros Dánia és otthont a kormány, ahol az uralkodó és a miniszterelnök gyakran hív össze egy 17. századi királyi vár kialakításra, Christian IV igazságszolgáltatási rendszerről Dánia jogalkotói és végrehajtói hatóságnak legyen különítve igazságügyi hatóság. Nincs egy egységes igazságszolgáltatási rendszer Dániában. Ehelyett, a Feröer-szigetek, Dánia és Grönland saját igazságszolgáltatási rendszer. Ugyanakkor a magas bíróság által hozott döntések bírák él a Feröer-szigetek és Grönland lehet fellebbezni a dán fellebbviteli bíróságok. A legmagasabb büntetőjogi és polgári jogi bíróság a dán legfelsőbb bíróság, amelynek feladata az igazságszolgáltatás során a Dán Királyság. Az Alkotmány Dánia az alapja minden igazságszolgáltatási eljárások és a törvények által végrehajtott Dánia 's monarchia.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  599
 • Közművek részesedése

  67
 • Internet előfizetés

  33
 • Helyi közlekedés

  68

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  12
 • Mozijegy

  16
 • Korsó helyi sör

  7

Körülbelül Dánia

Jogi diplomát Ajánlott A Dánia kínál Bachelor of Laws, Master of Laws (LL.M) és Ph.D jogi diplomát. A LL.M mértékben nemzetközileg elismert posztgraduális diplomát és nagyjából egy év alatt fejezik be. A legtöbb joghallgatók tovább folytató LL.M mértékben befejezése után a bachelor 's programot szerezni szakértelem speciális jogi területek, mint például a polgári, büntető vagy bírósági. Emellett a legtöbb dán ügyvédi irodák (valamint az ügyvédi irodák az egész Európai Unióban) inkább a jogászok, hogy olyan LL.M mértékben, hiszen ilyen mértékű jelzi a hallgató korszerű jogi képzettséggel és képesítéssel kezelni az ügyeket multinacionális környezetben. Megszerezte a jogi diplomát Dánia két egyetem kínál jogi diplomát: a Koppenhágai Egyetem (Department of Law) és Aahus Egyetem (School of Law). A University of Copenhagen a legnagyobb jogi iskola Dániában és Skandinávia és 4000 beiratkozott hallgatók az adott pillanatban.A diákok választhatnak, hogy keresni egy négy fok, a University of Copenhagen: egy LL.B, egy LL.M, a Ph.D vagy a Master in Conflict Resolution és a mediáció. Aahus Egyetem, a város Aahus, Dánia, egyben alap-, mester- és doktori törvény programok, de nem tartalmazza a Master of Konfliktuskezelés és mediáció az a tananyag. Nyári órák is rendelkezésre áll Aahus Egyetem. Tandíj és a hossza jogi tanulmányait Dániában Jellemzően joghallgatók befejezni a Bachelor 's fok három-négy év, és Mester ' s fok egy év alatt. Ph.D. fok lehet, hogy akár három év befejezni, attól függően, hogy a terület, amelyen a diák kíván szakosodni. EGT és EU-s diákok nem kell tandíjat fizetni, míg beiratkozott egy felsőoktatási programot Dániában. USA és a nem európai uniós állampolgár köteles éves tandíj kezdve 6000 15.000 € ($ 8000 és $ 20,000 USD).Lehetőségeket Ügyvédek Dániában Több ezer ügyvédi irodák Dániában működő és a dán munkanélküliségi ráta következetesen alacsonyabb az öt százalékos határt, álláskeresés Dániában nem nehéz. Azonban az ügyvédek szakosodott nemzetközi jog, magasabb arányú sikert pozíciók megszerzése gyorsabban jogászok LLM fok.

Vízumkövetelmények

ST1 - tartózkodási és munkavállalási engedély EU-n kívüli/EGT-n kívüli/skandináv országokból származó cserediákok számára.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Tartózkodási és munkavállalási engedély (ST1)

Ár és pénznem

EUR 310

A vízumkérelem díja a származási országtól függ, és körülbelül 310 EUR lehet. A díjak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Ha három hónapnál hosszabb ideig kíván tanulni Dániában, akkor regisztrációs igazolásra vagy tartózkodási engedélyre lesz szüksége:

 1. Az EU/EGT állampolgároknak regisztrációs igazolványra lesz szükségük, a svájci állampolgároknak pedig tartózkodási igazolványt kell kérniük.
 2. Az EU-n/EGT-n kívüli állampolgároknak dán tartózkodási engedélyt kell kérniük Dániába érkezésük előtt.

Fel kell venni egy felsőoktatási programra Dániában, amelyet állami hatóság hagy jóvá, vagy amelyet egy nyilvánosan akkreditált oktatási intézmény kínál.

Hol lehet jelentkezni?

Dán diplomáciai képviselet

ST1 kérelmét személyesen kell benyújtania a legközelebbi dán diplomáciai képviseleten. Azért kell személyesen megjelennie, hogy rögzíthesse biometrikus jellemzőit (digitális arckép és ujjlenyomatok). A biometrikus jellemzői kötelezőek a tartózkodási engedélyhez. Valószínűleg időpontot kell foglalnia.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Általában a következőket kell megadnia, amikor diákvízumot igényel Dániába:

 • Elfogadó levél az egyetemtől;
 • Aláírt és kitöltött jelentkezési lapot;
 • Nyelvtudás igazolása (általában angol);
 • Érvényes útlevél vagy egyéb úti okmány;
 • Útlevélkép;
 • Utasbiztosítás;
 • vízumdíj fizetési igazolás;
 • Minimális tőke igazolása (körülbelül 1000 EUR/hó);
 • Részletes információ a tanulmányi programjáról;
 • Tanulmányai alatti szálláslehetőségek igazolása.

Mikor kell jelentkezni?

A dániai tartózkodási engedély kérelmezésének legalkalmasabb időpontja az érkezése előtt három hónappal. Átlagosan körülbelül 60 napba telik a kérelem feldolgozása, és a hallgatói tartózkodási engedély időtartama attól függ, hogy egy teljes oktatási programot végez, vagy csak egy program egy részét követi vendéghallgatóként. Ha ez egy teljes program, akkor tartózkodási engedélyt kap a program időtartamára. Ha azonban csak egy program egy részére iratkozik be, a tartózkodási engedélyt legfeljebb két évre adják ki.

Feldolgozási idő

60 Days

Munkalehetőségek

 • Az északi, EU/EGT vagy svájci állampolgárok óraszám-korlátozás nélkül dolgozhatnak Dániában.
 • Az EU-n/EGT-n kívüli és nem skandináv diákok szeptembertől májusig heti 20 órát, júniustól augusztusig heti 37 órát dolgozhatnak Dániában.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.