Keystone logo
Csehország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Csehország 2023

Intézmények száma: 77
  • Prague 3, Csehország

  A Nemzetközi Kapcsolatok Kara (FIR) a Prágai Közgazdasági és Üzleti Egyetem egyik legnagyobb kara. Mind az oktatásban, mind a kutatásban két fő irányvonal van: a nemzetközi üzlet és a nemzetközi politika és diplomácia. Más programok, amelyek az üzleti életre és a jogra, a nemzetközi politikára és diplomáciára vagy a turizmusra összpontosítanak, szintén elkerülhetetlen szerepet játszanak. A FIR fő megkülönböztető jellemzője a magas szintű nemzetközivé válás minden szakaszában, nagy hangsúlyt fektetve a hallgatók nyelvtudására. A FIR az első olyan kar Csehországban, amely az EFMD által akkreditált egy tanulmányi programot.

  • Prague 4, Csehország

  A NEWTON Egyetem egy legjobban értékelt magán üzleti iskola Csehországban. Tanfolyamaink olyan ismereteket és tapasztalatokat biztosítanak Önnek, amelyek segítségével beindíthatja globális vállalkozói vagy vezetői karrierjét.

  • Mlada Boleslav, Csehország
  • Prague, Csehország

  Modern, progresszív és dinamikusan fejlődő egyetem vagyunk, amely szoros kapcsolatban áll az autóiparral és más globális vezetőkkel. Egy nagy multinacionális vállalat – a ŠKODA AUTO – alapított bennünket. Speciális alapképzési és továbbképzési mesterképzési programokat kínálunk egyedi fókuszban - a közgazdasági tanulmányok minőségi műszaki alapokon nyugvó, szilárd nyelvi képzés és gyakorlati ismeretek kombinációja, amelyeket a szakmai gyakorlat során szerez, elvezeti Önt az iskolán kívülre!

  • Prague 1, Csehország

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) a Cseh Köztársaság legnagyobb művészeti iskolája. A színháztól, a zenétől és a tánctól a TV- és filmgyártásig terjedő széles hatókörének köszönhetően az AMU sokszínű és tápláló helynek számít a fiatal művészek számára, ahol felfedezhetik, elsajátíthatják és továbbfejleszthetik tehetségüket.

  • Prague, Csehország

  A Prague School of Creative Communication egy magánfőiskola, amely tökéletesen felkészít a karrierre a kreatív ipar minden területén. Tanulmányi programjaink/szakterületeink: - Kreatív marketing és kommunikáció (digitális marketing és kommunikáció, kreatív marketing, menedzsment a kreatív iparban) - irodalomművészet (irodalmi művészet, kereskedelmi írás a médiában) - vizuális művészet (fotó és audiovizuális művészet, animáció és Visual Effects, Graphic and Media design) reklámügynökségek, grafikai stúdiók, kiadók és médiaintézmények gyakorlati működéséhez kapcsolódnak. Tanulmányaid alatt valós megrendeléseken fogsz dolgozni.

  • Pilsen, Csehország

  A Gépészmérnöki Kar Pilsen egyik legrégebbi kara, és több mint 70 éve bizonyítja nélkülözhetetlen pozícióját ebben az ipari városban.

  • Prague, Csehország

  Mi vagyunk a legnagyobb magánfőiskola a Cseh Köztársaságban, több mint 7000 hallgatóval 2 helyen, Prága és Brno városában. 2001-ben alapítottuk a legelső magánfőiskolai intézményként, azóta több mint 20.000 diákot készítettünk fel a vállalati és állami szektorban való pályára.

  • Ceske Budejovice, Csehország

  A Dél-csehországi Egyetem Egészségügyi és Társadalomtudományi Karának (FHSS USB) egyedülálló helyzete van Csehországban, különösen az egészségügyi ellátás és a társadalmi témák összekapcsolódása miatt. Célunk, hogy a diplomások megértsék és alkalmazzák egy olyan holisztikus megközelítést, amely szemlélteti az ember egészét, és így biztosítja, hogy a test és a lélek egyaránt támogatást kapjon. Ezeknek a szempontoknak a harmonikus kombinációja lehetőséget kínál olyan szakemberek képzésére, akik küldetésként képesek ellátni hivatásukat. Ez nagy előnyt jelent a Kar számára a jelenlegi világban - az ilyen módon képzett emberekre mindig szükség lesz a munkahelyen. A kar olyan oktatási intézmény, amely kifejezetten az egészségügyre és a szociális ellátásra összpontosít. Kreatív tevékenységeket végez az alkalmazás területén, konkrét projektek keretében, valamint közvetlen klinikai és terepi munkát végez az emberekkel, akik egészségileg és társadalmilag is hátrányos helyzetűek. Fejleszti a tudományos és kutatási tevékenységeket, valamint a nemzetközi együttműködést fontos intézményekkel és szakmai központokkal.

  • Brno, Csehország

  A Brnói Állatorvostudományi Egyetemet 1918-ban alapították. Jelenleg az egyetem három karból áll - Állatorvosi Karból, Állategészségügyi és Ökológiai Karból. A VFU Brno az egyetlen egyetem a Cseh Köztársaságban, amely állatorvoslásra, állathigiéniára és ökológiára szakosodott, és csak egy a két gyógyszertudományt oktató egyetem közül. Brno városában, a Brno - Královo Pole városrészben található, az egyetemi kampuszon, ahol minden oktatási és kutatási létesítmény található.

  • Prague 6, Csehország

  Czech Technical University in Prague Európa legrégebbi műszaki egyeteme, amelyet 1707-ben alapítottak, és jelenleg a régióban és a prágai kutatási klaszterben vezető műszaki kutatóegyetem. A CTU nyolc karon kínál egyetemi, posztgraduális és doktori programokat: Építőmérnöki Kar, Gépészmérnöki, Villamosmérnöki, Nukleáris Tudományok és Fizikai Mérnöki, Építészmérnöki, Közlekedéstudományi, Orvosbiológiai Mérnöki, Informatikai és programok a MIAS Üzleti Iskolájában. Ezenkívül a CTU ingyenes sportpályákat kínál, ellátogathat és tanulmányozhat a Nemzeti Műszaki Könyvtárban, és érezheti magát a nemzetközi közösségben az európai szívében lévő Campus Dejvice-ben.

  • Nancy, Franciaország
  • Metz, Franciaország
  • + 6 több

  Université de Lorraine egy francia állami egyetem, amely közel 52 000 hallgatójának teljes körű tanulmányt kínál minden területen, a bolognai modellnek megfelelően (alapképző / mester / doktori fokozat).

  • Prague, Csehország

  A Prágai Közgazdasági és Üzleti Egyetem (VŠE) az egyik legrangosabb egyetem a menedzsment és a közgazdaságtan területén, és többször is a legjobb iskolák közé került a Financial Times European Business School rangsorában.

  • Prague, Csehország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Az Európai Karrieroktatási Központ gyakorlati oktatást nyújt egyedi programok formájában a jog, a nemzetközi üzlet, az információs technológia, az építészet és tervezés, a fenntarthatóság és a mérnöki területek területén. Célunk, hogy a fiatal és tehetséges hallgatókat megismertessük a szakmai világ működésével.

  • Liberec, Csehország

  A Technical University of Liberec 1953 óta a legmagasabb szintű kutatási és tudományos eredmények, az oktatási kiválóság és az interdiszciplináris együttműködés jelenti. Körülbelül 7000 hallgató tanul hét karon és egy speciális intézetben.

  • Prague, Csehország

  Az ARCHIP egy progresszív új építészeti iskola, globális és helyi léptékű, koncepcionális és technikai képzés hibridje, valamint filozófiai tér, amely ötvözi az európai és amerikai építészeti oktatás legjobbjait.