Keystone logo
Ciprus

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Ciprus 2023

Intézmények száma: 30
  • Nicosia, Ciprus

  A Ciprusi Egyetem célja, hogy úttörő kutatóintézetté váljon, amely nemzetközi tudományos elismerést szerez az európai felsőoktatásban, versenyképes programokat kínál, és kiválósági központtá válik a tágabb euro-mediterrán régióban.

  • Egkomi, Ciprus

  A Cyprus Maritime Academy (CyMA), amely a Nicosia Egyetem része - a Ciprusi Oktatási Hálózat legnagyobb egyetemének - az első Ciprusi Tengerészeti Akadémia, amely három alkalmassági bizonyítványt kínál. A CyMA felajánlja a hajózási őrségért felelős tiszt (tengerészeti tudomány), a műszaki őrségért felelős tiszt (tengerészmérnök) és az elektrotechnikai tiszt (tengerészeti elektrotechnika) képesítéseket, amelyeket a Kereskedelmi Hajózási Minisztérium hagyott jóvá. Közlekedési, Kommunikációs és Munkaügyi Minisztérium.

  • Nicosia, Ciprus

  Intercollege egy független, koedukációs, esélyegyenlőségi felsőoktatási intézmény, amely ötvözi a nyugati oktatás legjobb elemeit, a minőségi normákat és a nemzetközi filozófiát, valódi gondossággal a hallgatók iránt. A Nicosiában található Intercollege globális oktatási központtá vált, amely számos tudományos, szakmai és szakmai tanulmányi programot kínál.

  • Paphos, Ciprus

  A Neapolisi Egyetem Távoktatási Egysége (DLU) a legmodernebb elektronikus technológiát használja egy olyan platform számára, amely a hallgatók számára posztgraduális tanulmányi programokat kínál korabeli szakterületeken. A DLU célja, hogy támogassa az egyetem hallgatóit és oktatóit mind a hosszú, mind a rövid távú távoktatásban. A DLU alapfilozófiája az információhoz való hozzáférés egyenlőségének biztosítása és egyetemünk minden hallgatójának igényeinek tiszteletben tartása. Elképzelésünk egy olyan egység létrehozása, amely a távoktatás prototípusa lesz minden egyetem számára, amely hasonló tanulmányi programokat kínál.

  • Ozanköy, Ciprus

  Cyprus Science University nemzetközileg jelentősen növekszik, és jelenleg Ázsia, Ciprus és Afrika 23 országának nemzetközi hallgatóit fogadja Észak-Cipruson. Mivel intézményünk modern, korszerű technológiai laboratóriumokkal és oktatási lehetőségekkel van felszerelve, az oktatási lehetőségek felülmúlhatatlanok. Itt, a Cyprus Science University lehetőségeket kínálunk hallgatóinknak, hogy elméleti tudásuk, de gyakorlati tapasztalataik bővítése érdekében is részt vegyenek. Minden nemzetközi hallgató 50% -os ösztöndíjra jogosult, amikor a Cyprus Science University diplomát szerez.

  • Aglantzia, Ciprus
  • Limassol, Ciprus

  CIIM - A Cyprus International Institute of Management egy nemzetközi üzleti iskola, amelyet 1990-ben alapított egy üzleti vezetők csoportja és a világ vezető üzleti iskoláit képviselő kiemelkedő akadémikusokból álló csapat. Célunk az volt, hogy a diplomás menedzsment oktatásban a legjobb tanárokat vegyük igénybe, függetlenül azok elhelyezkedésétől, és tehetségüket és tapasztalataikat elérhetővé tegyük Cipruson.

  • Larnaca, Ciprus

  Az Unicaf a vezető online platform, amely megfizethető és minőségi felsőoktatást biztosít az alulteljesített piacok számára, és az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Európa és Afrika elismert egyetemeivel dolgozik.

  • Famagusta, Ciprus

  A Cyprus West University 2015-ben alakult, és Észak-Cipruson található. Felsőoktatási intézményként a Földközi-tenger történelmi és kulturális központjának számító Ciprus mai aspektusát szimbolizálja.

  • Nicosia, Ciprus

  The Cyprus Institute egy nemzetközi kutatási szervezet, amely Nicosia-ban, Ciprus fővárosában található. A Ciprusi Kutatási és Oktatási Alapítvány égisze alatt működik, amelyet nemzetközileg elismert Kuratórium irányít. Küldetése, hogy tudományos, technológiai és innovációs csomópontként szolgáljon a Földközi-tenger keleti és a Közel-Kelet térségében, regionális és globális jelentőségű kérdésekkel foglalkozva.

  • Paphos, Ciprus

  A ciprusi Neapolis Egyetem egy fiatal, mégis dinamikus, gyorsan növekvő egyetem, amely 2010 óta működik a bájos Pafos város szívében, Ciprus szigetének nyugati partján, egyetemi, posztgraduális és PhD programokat kínál görög és angol nyelven . A ciprusi Neapolis Egyetemre való beiratkozás magas színvonalú, ösztönző és élvezetes környezetbe juttatja a hallgatókat. A Neapolis legnagyobb előnye a kar minősége és elkötelezettsége, amelyek többségének jelentős tapasztalata van az európai és az amerikai egyetemeken folytatott oktatásban és kutatásban. Ilyen kar és ambiciózus stratégia alapján gyorsan Ciprus egyik legjobb magánegyetemévé válik.

  • Amsterdam, Hollandia
  • Famagusta, Ciprus

  Egyetem álmodozóknak és cselekvőknek. Egyetem a következő generációs, globális technológiai tehetségek számára. Egy egyetem a jövő elindításához.

  • Nicosia, Ciprus

  A Philips Egyetem dinamikus intézmény, amely intellektuálisan ösztönző és kihívásokkal teli egyetemi és posztgraduális tanulmányi programokat biztosít. A Philips Egyetem programjai kiegyensúlyozottak, tartalmasak és hasznosak a hallgatók számára. Az egyetemi oktatók a tanítási és kutatási kiválóság bizonyítékaival, valamint a hallgatói tanulás iránti elkötelezettséggel szállítják a programokat.

  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Ciprus

  A mai globális gazdaság kihívásai óriásiak és folyamatosan fejlődnek. Ezért azoknak a diákoknak, akik felsőfokú végzettséget/bizonyítványt szereznek az üzleti életben, több értelme van, mint valaha. A CBS programjain keresztül számos tudományos és nem tudományos tapasztalatot kínál, hogy felkészítse hallgatóinkat a modern vezető tulajdonságaira.

  • Cyprus Online, Ciprus

  A 2002-ben létrehozott második állami egyetemként a Ciprusi Nyílt Egyetem (OUC) célja egy fontos hiányosság pótlása a ciprusi felsőoktatási rendszerben, akkreditált távoktatási diplomákat kínál minden szinten (egyetemi, mesteri és doktori). Az OUC eredetére építve, mint az ország egyedüli távoktatással foglalkozó egyetemére, az OUC tudományos növekedése és általános hírneve gyorsan növekszik. A mai kihívásokkal teli valóság kiszélesítette az OUC látókörét, hozzájárulva ahhoz, hogy Ciprus közeledjen stratégiai céljaihoz: regionális oktatási és kutatási központként, valamint a nemzetközi tudósok és hallgatók központjaként kell létrehozni a Földközi-tenger keleti medencéjében.