Keystone logo
Ciprus

Tanulmány Törvény ban ben Ciprus 2024

Tanuljon itt: Ciprus

Jogi Education Cipruson A legnépszerűbb törvény programot Ciprus által kínált a University of Nicosia, ahol a diákok tehetnek szert LLB (Bachelor of Laws) négy év alatt. Szerint a University of Nicosia 's honlapján, a LLB program által hivatalosan elismert Ciprusi Jogi Tanács 2009-ben, és lehetővé teszi a diplomások, hogy folytassák az oktatás, így ezek csak akkor jogosultak ülni a bárban vizsga. A ciprusi Bar Association szabályozza engedélyek és létrehozza a fegyelmi intézkedések, ha szükséges. Ügyvédek Cipruson nem kell szakosodott semmilyen jog területén, mivel azok "bejegyzett " gyakorló jogászok, akik vehet minden olyan jogi helyzet úgy kívánja. Az Európai Egyetem Ciprus mester 's diplomát törvény olyan programok, amelyek a diákok teljes Bachelor of Laws tanfolyamok, mielőtt beiratkozott egyetemi szintű jogi osztályok.Tanulmányi költségét Megszerezte a LLB vagy LLM Cipruson Hozzávetőleges költsége egy évben a jogi egyetemre ciprusi 9.000-12.000 euró (12.000 $ a $ 16,000 USD). Az Európai Egyetem Ciprus nyújt pénzügyi támogatást igényű tanulók számára, valamint a különféle ösztöndíjakat és támogatásokat a nemzetközi diákok. Minden résztvevőnek be kell tandíjat fizetni, függetlenül attól, hogy Rezidencia országában. Opportunities for Ügyvédek Cipruson Bár a munkanélküliségi ráta Cipruson jelenleg 17 százalék, engedéllyel ügyvédek tapasztalat kevesebb nehezen találnak pozíciók ügyvédi irodák, bankok, rendőrség bűnüldöző szervek és más iparágak igénylő tudás A nemzetközi és a gazdasági jog.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  567
 • Közművek részesedése

  60
 • Internet előfizetés

  34
 • Helyi közlekedés

  40

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Ciprus

Körülvéve Görögország, Egyiptom, Törökország és Izrael, A Ciprusi Köztársaság egy szigetország található, mintegy 2000 mérföldre északkeletre Afrika a Földközi-tenger keleti. Bár Észak-Ciprus török-szabályozás és felhívja magára a Török Köztársaság Észak-Ciprus, Törökország az egyetlen ország, amely elismeri ezt a szervezet. A nemzetközi nép tartja Ciprus északi területen van elfoglalták erők dolgoznak a török ​​kormányt, és valójában egy része a Ciprusi Köztársaság. 2004-ben, Ciprus csatlakozott az Európai Unióhoz, és később csatlakozott az eurózóna 2008-ban az egyik legnépszerűbb úti cél foltok a Földközi miatt enyhe tél és a szubtrópusi éghajlat és élvezi a magas jövedelmű gazdaság következetesen pontszámok a legjobb 20 A Human Development Index.Hasznos információk Cyprus • A CIA World Factbook kimondja, hogy 77 százaléka a ciprusi lakosok ciprusi görögök, 18 százalékuk kijelölt török ​​ciprusiak. Több mint 10.000 oroszok él jelenleg Cipruson is. • ciprusi görög tartoznak a görög ortodox egyház Ciprus, míg a ciprusi törökök tartják be a szunnita iszlám vallást. • török ​​és görög Cipruson 'két hivatalos nyelv. A ciprusi maronita arab és örmény tartják a kisebbségi nyelvek. Azonban az angol nyelvet beszélik sokan ciprusiak és a legtöbb közbeszerzési hirdetmények, közúti jelzőtáblák és a reklámok angolul. • Körülbelül 7% a GDP finanszírozására használnak, oktatási vállalkozások, hogy Ciprus az EU egyik 's top spenders az elsődleges és a felsőoktatás (együtt a Svédország és Dánia). • tagja az EU, Ciprus használja az eurót, az árfolyam. Azonban a török ​​líra használják a Ciprus északi részén, valamint az euró.• A fővárosa és legnagyobb városa ciprusi Nicosia. Azt is megállapították, az 5. leggazdagabb város a világon. az egy főre jutó jövedelem. jogrendszer Cyprus brit uralom alatt 1960-ig, Ciprus foglalkoztat a jogrendszer hasonló az angol jogrendszer. Ciprus jelenleg alkotmány a Ciprusi Köztársaság, Principles of Common Law és Equity és törvényeket tagjai részéről a képviselőház. Miután Ciprus csatlakozott az EU-hoz 2004-ben az alkotmány-ben módosították, hogy az európai jogalkotónak, hogy felülbírálja a nemzeti jogszabályok. A három ág a ciprusi jog a Common Law, Principles of Equity és törvényekre, amely a nagy részét ciprusi jogrendszer. Kerületi bíróságok vannak osztva polgári, családjogi, munkajogi, büntetőjogi és katonai bíróságok. Minden jogászok képesítéssel munkát Cipruson a jogot, hogy szerepel-e valamelyik Kerületi Bíróság.Ugyanakkor a ciprusi ügyvéd köteles öt vagy még több éves tapasztalattal jártasság A kerületi bíróság ügyvéd előtt lehet hallani a Legfelsőbb Bíróság.

Vízumkövetelmények

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

EUR 40

A diákvízum díja változó, és körülbelül 40 EUR lehet. A díjak változhatnak.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az EU állampolgárságú jelöltek látogatóként léphetnek be Ciprusra. Az oktatási intézménybe érkezéskor számos dokumentumot be kell nyújtaniuk az oktatási intézmény felvételi irodájába – lásd a „Hogyan kell a jelentkezést?” részben.

Az EU-n kívüli országokból érkező nemzetközi hallgatóknak diákvízumra van szükségük, mielőtt Ciprusra lépnek. Diákvízumot csak nappali tagozatos nemzetközi hallgatóknak adnak ki. Nappali tagozatos hallgató az, aki egy félévben minimum 12 kreditet szerez.

Hol lehet jelentkezni?

A Ciprusi Köztársaság nagykövetsége/főbizottsága/konzulátusa

Jelentkezni személyesen a Ciprusi Köztársaság nagykövetségén/főbizottságán/konzulátusán kell az Ön lakóhelye szerinti országában.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Nem EU-s diákok:

A diákvízum igénylésekor a következő dokumentumokat kell bemutatnia:

 • Teljesen kitöltött jelentkezési lap.
 • A jelentkezési díj 15-30 ciprusi font (nem visszatérítendő).
 • Négy (4) útlevél méretű fénykép.
 • A hallgató tanulmányi képesítésének hiteles (hiteles) másolata.
 • Angol nyelvtudás igazolása (ha lehetséges)
 • Útlevelük fénymásolata. Az útlevélnek a hallgató érkezésétől számított legalább egy (1) évig érvényesnek kell lennie.

A Felvételi Iroda időben tájékoztatja a jelentkezőket az interjú időpontjáról és a szükséges dokumentumokról.

A Ciprusi Köztársaság Nagykövetségén/Főbizottságán/konzulátusán folyó vízuminterjú során a jelöltnek be kell mutatnia:

 • Eredeti tudományos képesítések és hiteles másolataik angolul vagy angol fordításban. \
 • Útlevelük, amely legalább egy (1) évig érvényes Ciprusra érkezésük napjától számítva
 • A származási vagy lakóhely szerinti ország rendőrsége által kiállított, közelmúltban tanúsított magatartási tanúsítvány.
 • A hallgatói szponzor által nemrégiben kiadott pénzügyi garancia

A tanulóknak az érkezést követő első munkanapon jelentkezniük kell az oktatási intézményben a regisztráció és az ideiglenes tartózkodási engedély kiadásához szükséges további formaságok elvégzése érdekében.
A nemzetközi hallgatóknak a Ciprusra érkezés napjától számított hét napon belül regisztrálniuk kell a kerületi rendőrség idegenforgalmi kirendeltségénél.

EU-s hallgatók: Az oktatási intézménybe érkezéskor be kell nyújtaniuk az oktatási intézmény felvételi irodájába az alábbiakat:

 • Teljesen kitöltött jelentkezési lap.
 • A jelentkezési díj 15-30 ciprusi font (nem visszatérítendő).
 • Négy (4) útlevél méretű fénykép.
 • A hallgató tanulmányi képesítésének hiteles (hiteles) másolata.
 • Angol nyelvtudás igazolása (ha lehetséges)
 • Útlevelük fénymásolata. Az útlevélnek a hallgató érkezésétől számított legalább egy (1) évig érvényesnek kell lennie.
 • A származási vagy lakóhely szerinti ország rendőrsége által kiállított, közelmúltban tanúsított magatartási tanúsítvány.

A fentieken túl a jelentkezőknek be kell fizetniük a regisztrációs díjat, a félévi tandíjat, valamint be kell jelentkezniük a tárgyakra. Ezt követően ideiglenes tartózkodási engedélyt kell kérniük a migrációs osztálytól.

Mikor kell jelentkezni?

A diákvízumot legalább 2-3 hónappal a tervezett ciprusi érkezés előtt kell igényelnie.

A diákvízum hossza a tanulmányi program hosszától függ.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

Az EU-n kívüli országokból származó külföldi hallgatók általában nem dolgozhatnak Cipruson a tanulmányaik során. A Ciprusi Köztársaság kormánya kivételeket állapíthat meg a tanfolyamok esetében, ahol munkavállalási engedélyt lehet kiadni a gyakorlati képzés lehetővé tételére a nyári szünet alatt.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Vízumkérelmét elutasíthatjuk, ha nem tudja igazolni a szükséges pénzeszközöket, vagy ha helytelen vagy hiányos dokumentumokat ad meg.

Figyelem: A diákvízumot egy adott oktatási intézményre adják ki. Ha a külföldi diák úgy dönt, hogy oktatási intézményt vált, akkor új tartózkodási engedélyt kell szereznie.