Keystone logo
Ciprus

Tanulmány Törvény ban ben Ciprus 2023

Tanuljon itt: Ciprus

Jogi Education Cipruson A legnépszerűbb törvény programot Ciprus által kínált a University of Nicosia, ahol a diákok tehetnek szert LLB (Bachelor of Laws) négy év alatt. Szerint a University of Nicosia 's honlapján, a LLB program által hivatalosan elismert Ciprusi Jogi Tanács 2009-ben, és lehetővé teszi a diplomások, hogy folytassák az oktatás, így ezek csak akkor jogosultak ülni a bárban vizsga. A ciprusi Bar Association szabályozza engedélyek és létrehozza a fegyelmi intézkedések, ha szükséges. Ügyvédek Cipruson nem kell szakosodott semmilyen jog területén, mivel azok "bejegyzett " gyakorló jogászok, akik vehet minden olyan jogi helyzet úgy kívánja. Az Európai Egyetem Ciprus mester 's diplomát törvény olyan programok, amelyek a diákok teljes Bachelor of Laws tanfolyamok, mielőtt beiratkozott egyetemi szintű jogi osztályok.Tanulmányi költségét Megszerezte a LLB vagy LLM Cipruson Hozzávetőleges költsége egy évben a jogi egyetemre ciprusi 9.000-12.000 euró (12.000 $ a $ 16,000 USD). Az Európai Egyetem Ciprus nyújt pénzügyi támogatást igényű tanulók számára, valamint a különféle ösztöndíjakat és támogatásokat a nemzetközi diákok. Minden résztvevőnek be kell tandíjat fizetni, függetlenül attól, hogy Rezidencia országában. Opportunities for Ügyvédek Cipruson Bár a munkanélküliségi ráta Cipruson jelenleg 17 százalék, engedéllyel ügyvédek tapasztalat kevesebb nehezen találnak pozíciók ügyvédi irodák, bankok, rendőrség bűnüldöző szervek és más iparágak igénylő tudás A nemzetközi és a gazdasági jog.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  543
 • Közművek részesedése

  56
 • Internet előfizetés

  34
 • Helyi közlekedés

  40

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  9
 • Korsó helyi sör

  3

Körülbelül Ciprus

Körülvéve Görögország, Egyiptom, Törökország és Izrael, A Ciprusi Köztársaság egy szigetország található, mintegy 2000 mérföldre északkeletre Afrika a Földközi-tenger keleti. Bár Észak-Ciprus török-szabályozás és felhívja magára a Török Köztársaság Észak-Ciprus, Törökország az egyetlen ország, amely elismeri ezt a szervezet. A nemzetközi nép tartja Ciprus északi területen van elfoglalták erők dolgoznak a török ​​kormányt, és valójában egy része a Ciprusi Köztársaság. 2004-ben, Ciprus csatlakozott az Európai Unióhoz, és később csatlakozott az eurózóna 2008-ban az egyik legnépszerűbb úti cél foltok a Földközi miatt enyhe tél és a szubtrópusi éghajlat és élvezi a magas jövedelmű gazdaság következetesen pontszámok a legjobb 20 A Human Development Index.Hasznos információk Cyprus • A CIA World Factbook kimondja, hogy 77 százaléka a ciprusi lakosok ciprusi görögök, 18 százalékuk kijelölt török ​​ciprusiak. Több mint 10.000 oroszok él jelenleg Cipruson is. • ciprusi görög tartoznak a görög ortodox egyház Ciprus, míg a ciprusi törökök tartják be a szunnita iszlám vallást. • török ​​és görög Cipruson 'két hivatalos nyelv. A ciprusi maronita arab és örmény tartják a kisebbségi nyelvek. Azonban az angol nyelvet beszélik sokan ciprusiak és a legtöbb közbeszerzési hirdetmények, közúti jelzőtáblák és a reklámok angolul. • Körülbelül 7% a GDP finanszírozására használnak, oktatási vállalkozások, hogy Ciprus az EU egyik 's top spenders az elsődleges és a felsőoktatás (együtt a Svédország és Dánia). • tagja az EU, Ciprus használja az eurót, az árfolyam. Azonban a török ​​líra használják a Ciprus északi részén, valamint az euró.• A fővárosa és legnagyobb városa ciprusi Nicosia. Azt is megállapították, az 5. leggazdagabb város a világon. az egy főre jutó jövedelem. jogrendszer Cyprus brit uralom alatt 1960-ig, Ciprus foglalkoztat a jogrendszer hasonló az angol jogrendszer. Ciprus jelenleg alkotmány a Ciprusi Köztársaság, Principles of Common Law és Equity és törvényeket tagjai részéről a képviselőház. Miután Ciprus csatlakozott az EU-hoz 2004-ben az alkotmány-ben módosították, hogy az európai jogalkotónak, hogy felülbírálja a nemzeti jogszabályok. A három ág a ciprusi jog a Common Law, Principles of Equity és törvényekre, amely a nagy részét ciprusi jogrendszer. Kerületi bíróságok vannak osztva polgári, családjogi, munkajogi, büntetőjogi és katonai bíróságok. Minden jogászok képesítéssel munkát Cipruson a jogot, hogy szerepel-e valamelyik Kerületi Bíróság.Ugyanakkor a ciprusi ügyvéd köteles öt vagy még több éves tapasztalattal jártasság A kerületi bíróság ügyvéd előtt lehet hallani a Legfelsőbb Bíróság.

Visa Requirements

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa

Ár és pénznem

EUR 40

The student visa fees vary and can be around 40 EUR. The fees may be subject to change.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Candidates who are EU-nationals can enter Cyprus as visitors. On arrival at the educational institution, they must submit a number of documents to the admission office of the educational institution - see under "How to make the application?".

International students from non-EU countries need a student visa before entering Cyprus. Student visas are issued only to full-time international students. A full-time student is one who takes a minimum of 12 credits in a semester.

Hol lehet jelentkezni?

Embassy/High Commission/Consulate of the Republic of Cyprus

You should apply in person at the Embassy / High Commission / Consulate of the Republic of Cyprus in your country of residence.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Non-EU students:

You will need to provide the following documents when applying for your student visa:

 • A fully completed application form.
 • An application fee of 15-30 Cyprus Pounds (non-refundable).
 • Four (4) passport-size photographs.
 • Attested (certified true) copies of the student's academic qualifications.
 • Evidence of proficiency in English (if possible)
 • A photocopy of their passport. The passport should be valid for at least one (1) year from the date of the student's arrival.

The Admission Office will communicate details about the interview dates and required documents to candidates in time for the interview.

During the visa interview at the Embassy/ High Commission/ Consulate of the Republic of Cyprus, the candidate must present:

 • Original academic qualifications and their attested copies in English or in English translation. \
 • Their passport, valid for at least one (1) year from the date of their arrival to Cyprus
 • A recent certificate of good conduct issued by the police of the country of origin or residence.
 • A recent financial guarantee issued by the student sponsor's

Students must report to the educational institution on the first working day after their arrival in order to register and proceed with the remaining formalities needed for the issue of a temporary residence permit.
International students should register with the District Police Alien Branch within seven days as from the day of arrival in Cyprus.

EU students: On arrival at the educational institution, they must submit to the admission office of the educational institution the following:

 • A fully completed application form.
 • An application fee of 15-30 Cyprus Pounds (non-refundable).
 • Four (4) passport-size photographs.
 • Attested (certified true) copies of the student's academic qualifications.
 • Evidence of proficiency in English (if possible)
 • A photocopy of their passport. The passport should be valid for at least one (1) year from the date of the student's arrival.
 • A recent certificate of good conduct issued by the police of the country of origin or residence.

In addition to the above, candidates must pay the registration fee, the semester tuition fees, and register for subjects. Next, they must apply to the Migration Department for a temporary residence permit.

Mikor kell jelentkezni?

You should apply for your student visa at least 2-3 months before your planned arrival to Cyprus.

The length of the student visa depends on the length of your study program.

Feldolgozási idő

3 Months

Munkalehetőségek

Normally, foreign students from non-EU countries are not allowed to work throughout their study in Cyprus. Exceptions can be created by the Government of the Republic of Cyprus for courses, where working permits may be issued to allow practical training throughout summer vacations.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.

Please note: The student visa is issued for a specific educational institution. In case of the foreign student deciding to change an educational institution, one must then obtain a new residence permit.