Keystone logo
Brazília

Tanulmány Törvény ban ben Brazília 2023

Tanuljon itt: Brazília

Mi a jogi diploma Brazíliában? Brazíliában, a jog tanítják, mint egy egyetemi programra. Miután elkészült, a hallgató lesz a Bachelor 's jogi diplomát. Azt is megállapította, a magánjog iskolákban. Bármely jogi diplomát kell akkreditált a Nemzeti Bizottság a jogi oktatás a OAB Szövetségi Counsil. Hivatalosan, a jogi diplomát Brazíliában egy egyetemi diplomát törvények és Társadalomtudományi Kar. A jogtudományok doktora, ami miatt további vizsgálat is egy lehetőség van. A további vizsgálatot igényel, valamint a gyakorlati felhasználás a területen. Törvény Felsőoktatási Brazíliában Brazília számos jogi egyetemen, és ennek eredményeként, sok ügyvédi jelen. Sőt, az egyik az ország 's legnagyobb városok, Sao Paulo, vannak 222.000 ügyvédek jelen. Ez lényegesen kevesebb, mint a legtöbb városban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Van azonban egy valós igény a képzett szakemberek itt, mert sok ügyvédi kevesebb, mint jó hírű.A diák, aki jogi gyakorlatot kíván Brazíliában ki kell töltenie az összes saját tanulmányait, majd beiratkozik a pálya törvény programok egy a sok iskolák, amelyek több mint 1000. A diák meg kell majd végzős adott iskola. Aztán, ha ő diplomások, a hallgató kell átadni a Bar tesztet. Ez egy változatos teszt, mely nagy kihívást. Úgy kezeli a Bar Association of Brazil. Általában az oktatási folyamat körülbelül öt év alatt fejezik. A nemzetközi diákok, akik szeretnének beiratkozni törvény programok Brazíliában, az első lépés az, hogy vonatkozik egyik kollégiumok tanulók kedvelt. Diákok kell az eszközöket, hogy behozzák, beleértve a teljes oktatási és be kell szereznie egy diák vízum, amely az iskola segít a diákoknak elérni. Keresi a hosszú távú, szükség van a képzett szakemberek itt, de bőven van kihívás is.A jól képzett hallgatói kell alkalmazni saját maga rendesen annak érdekében, hogy a megfelelő szintű oktatás.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  174
 • Közművek részesedése

  22
 • Internet előfizetés

  18
 • Helyi közlekedés

  39

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  6
 • Mozijegy

  6
 • Korsó helyi sör

  1

Körülbelül Brazília

Brazília a legnagyobb ország Dél-Amerikában. Az is egyedi kombinációját kínálja a modern élet és a vidéki élet. Brazília, amely határos Venezuela, Guyana, Suriname, és számos más országban van egy nagy különböző módon. Ez a hetedik legnagyobb GDP a világon. Itt található a 201.000.000 embert. Arra is van néhány igen érdekes változások zajlanak, mint az ország növekszik, hogy igényeinek megfelelően a fiatalok esetében. Azokat a fiatalokat, akik szeretnék, hogy jogot tanul Brazíliában, rengeteg ígéretes lehetőségeket, beleértve szükség van a jól képzett szakemberek. Brazil kínál nemzetközi utazás vízumok diákok, akik az iskolákba az országban. Alapvető tudnivalókat, Brazília - Brazília van egy komplex és kompakt rendszer folyók, amelyek magukban foglalják az Amazon, Negro és Parana folyó.Az Amazonas folyó van a legnagyobb mennyiségű víz található minden folyó a világon, és a második leghosszabb folyója a Földön - közel egynegyede a világ 's esőerdők Brazíliában, főképpen az Amazonas dzsungelében. Az amazonasi esőerdő is otthont ad több faj a majmok, mint bármely más hely a Földön - Soccer (Futebol) Brazília 's legnépszerűbb sport. A diákok azt találjuk, hogy minden közepes és nagy város látogatnak, miközben tanul Brazíliában egy vagy több labdarúgó-stadionok - egyharmada Brazil 's kétmilliós dolgozik a mezőgazdasági ágazatban.Kávé bab, kukorica, búza, cukornád, rizs és szójabab Brazíliában 's elsődleges terményekben - Az egyik a hét csodája a világ, a Megváltó Krisztus szobra, megtalálható a Rio De Janeiro Az fővárosa, Brazília Brasilia, ahol a főbb felsőoktatási intézmények, mint a University of Brasilia, a Cental University of Brasilia (UniCEUB) és a Katolikus Egyetem Brasilia (UCB) találhatók - Az antropológusok becslések szerint több mint 60 törzs létezik az Amazonas is, amelyeket még a kapcsolatot A civilizációval mi a törvény Rendszer Brazíliában? A brazil jogrendszer bonyolult lehet. Az ország Szövetségi Köztársaság, a törvények az állami, önkormányzati, és szövetségi szinten. A kodifikált jogrendszer, minden egyes eleme a kormánynak saját törvénycsomag alapján az adott kontextusban az e törvények és hogyan alkalmazzák őket. A bírósági rendszer segít érvényesíteni törvények, amelyek az ügyvédek szükség ahhoz, hogy az egyének.A szövetségi alkotmány a legfőbb irányító eleme a jogrendszer.

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa (VITEM-IV)

Ár és pénznem

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

Ki kérelmezheti a vízumot?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

Hol lehet jelentkezni?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

Mikor kell jelentkezni?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?