Keystone logo
Brazília

Tanulmány Törvény ban ben Brazília 2024

Tanuljon itt: Brazília

Mi a jogi diploma Brazíliában? Brazíliában, a jog tanítják, mint egy egyetemi programra. Miután elkészült, a hallgató lesz a Bachelor 's jogi diplomát. Azt is megállapította, a magánjog iskolákban. Bármely jogi diplomát kell akkreditált a Nemzeti Bizottság a jogi oktatás a OAB Szövetségi Counsil. Hivatalosan, a jogi diplomát Brazíliában egy egyetemi diplomát törvények és Társadalomtudományi Kar. A jogtudományok doktora, ami miatt további vizsgálat is egy lehetőség van. A további vizsgálatot igényel, valamint a gyakorlati felhasználás a területen. Törvény Felsőoktatási Brazíliában Brazília számos jogi egyetemen, és ennek eredményeként, sok ügyvédi jelen. Sőt, az egyik az ország 's legnagyobb városok, Sao Paulo, vannak 222.000 ügyvédek jelen. Ez lényegesen kevesebb, mint a legtöbb városban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Van azonban egy valós igény a képzett szakemberek itt, mert sok ügyvédi kevesebb, mint jó hírű.A diák, aki jogi gyakorlatot kíván Brazíliában ki kell töltenie az összes saját tanulmányait, majd beiratkozik a pálya törvény programok egy a sok iskolák, amelyek több mint 1000. A diák meg kell majd végzős adott iskola. Aztán, ha ő diplomások, a hallgató kell átadni a Bar tesztet. Ez egy változatos teszt, mely nagy kihívást. Úgy kezeli a Bar Association of Brazil. Általában az oktatási folyamat körülbelül öt év alatt fejezik. A nemzetközi diákok, akik szeretnének beiratkozni törvény programok Brazíliában, az első lépés az, hogy vonatkozik egyik kollégiumok tanulók kedvelt. Diákok kell az eszközöket, hogy behozzák, beleértve a teljes oktatási és be kell szereznie egy diák vízum, amely az iskola segít a diákoknak elérni. Keresi a hosszú távú, szükség van a képzett szakemberek itt, de bőven van kihívás is.A jól képzett hallgatói kell alkalmazni saját maga rendesen annak érdekében, hogy a megfelelő szintű oktatás.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  185
 • Közművek részesedése

  23
 • Internet előfizetés

  19
 • Helyi közlekedés

  41

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  7
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Brazília

Brazília a legnagyobb ország Dél-Amerikában. Az is egyedi kombinációját kínálja a modern élet és a vidéki élet. Brazília, amely határos Venezuela, Guyana, Suriname, és számos más országban van egy nagy különböző módon. Ez a hetedik legnagyobb GDP a világon. Itt található a 201.000.000 embert. Arra is van néhány igen érdekes változások zajlanak, mint az ország növekszik, hogy igényeinek megfelelően a fiatalok esetében. Azokat a fiatalokat, akik szeretnék, hogy jogot tanul Brazíliában, rengeteg ígéretes lehetőségeket, beleértve szükség van a jól képzett szakemberek. Brazil kínál nemzetközi utazás vízumok diákok, akik az iskolákba az országban. Alapvető tudnivalókat, Brazília - Brazília van egy komplex és kompakt rendszer folyók, amelyek magukban foglalják az Amazon, Negro és Parana folyó.Az Amazonas folyó van a legnagyobb mennyiségű víz található minden folyó a világon, és a második leghosszabb folyója a Földön - közel egynegyede a világ 's esőerdők Brazíliában, főképpen az Amazonas dzsungelében. Az amazonasi esőerdő is otthont ad több faj a majmok, mint bármely más hely a Földön - Soccer (Futebol) Brazília 's legnépszerűbb sport. A diákok azt találjuk, hogy minden közepes és nagy város látogatnak, miközben tanul Brazíliában egy vagy több labdarúgó-stadionok - egyharmada Brazil 's kétmilliós dolgozik a mezőgazdasági ágazatban.Kávé bab, kukorica, búza, cukornád, rizs és szójabab Brazíliában 's elsődleges terményekben - Az egyik a hét csodája a világ, a Megváltó Krisztus szobra, megtalálható a Rio De Janeiro Az fővárosa, Brazília Brasilia, ahol a főbb felsőoktatási intézmények, mint a University of Brasilia, a Cental University of Brasilia (UniCEUB) és a Katolikus Egyetem Brasilia (UCB) találhatók - Az antropológusok becslések szerint több mint 60 törzs létezik az Amazonas is, amelyeket még a kapcsolatot A civilizációval mi a törvény Rendszer Brazíliában? A brazil jogrendszer bonyolult lehet. Az ország Szövetségi Köztársaság, a törvények az állami, önkormányzati, és szövetségi szinten. A kodifikált jogrendszer, minden egyes eleme a kormánynak saját törvénycsomag alapján az adott kontextusban az e törvények és hogyan alkalmazzák őket. A bírósági rendszer segít érvényesíteni törvények, amelyek az ügyvédek szükség ahhoz, hogy az egyének.A szövetségi alkotmány a legfőbb irányító eleme a jogrendszer.

Vízumkövetelmények

Brazíliában minden diákvízumot ideiglenes Visa IV-nek vagy VITEM-IV-nek neveznek.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (VITEM-IV)

Ár és pénznem

A Brazíliába szóló diákvízumok árai a kérelmező állampolgárságától függően változnak. A következő költségek változhatnak:

 • Egyesült Arab Emírségek állampolgárainak: 95 amerikai dollár
 • Franciaország állampolgárainak: 140 amerikai dollár
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje legfeljebb 180 nap: 40 USD
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje meghaladja a 180 napot: 195 USD
 • Egyesült Államok állampolgárainak: 160 USD
 • Más országok állampolgárainak: 40 USD

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden külföldinek, aki Brazíliában szeretne tanulni – bármilyen bevándorlási cél nélkül, vagy nem szakmai gyakorlatnak minősülő fizetett tevékenységet kíván végezni – diákvízumot kell igényelnie. A diákvízum megszerzésének fő feltétele, hogy beiratkozzon egy brazil egyetemre, amelyet a brazil Oktatási Minisztérium regisztrált.

Hol lehet jelentkezni?

A legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen

Brazíliába diákvízumot igényelhet a legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A hallgatói vízumkérelem és a követelmények listájának beszerzéséhez, valamint a jelentkezés folyamatának és menetrendjének ellenőrzéséhez keresse fel főkonzulátusa webhelyét. A lehető leghamarabb mindenképpen egyeztessen időpontot konzulátusával vagy nagykövetségével.

A VITEM-IV igényléséhez az alábbi dokumentumokat kell elkészíteni:

 • A kérelmező útlevele, amely 6 hónapon belül nem járhat le, és legalább két üres oldallal kell rendelkeznie
 • Kérelmezőnként egy vízumkérőlap, online generálva
 • Két 3 cm x 4 cm méretű fotó
 • A Nagykövetség Konzuli Osztályának joghatósága alá tartozó lakóhely igazolása az elmúlt 12 hónapban
 • A kérelmező helyi rendőrkapitánysága által 18 éven felüli kérelmezők számára kiállított, a kérelem benyújtása előtt kevesebb mint 90 nappal kiállított, büntetlen előéletű igazolás
 • Az ösztöndíj igazolása, ha nem, a tanfolyam teljes időtartamára való fizetési képesség igazolása
 • Az intézménybe való beiratkozás igazolása, amely igazolja, hogy a jelentkező egy tanfolyamon vesz részt, egyértelműen feltüntetve a heti óraszámot
 • Közjegyző által hitelesített születési anyakönyvi kivonat vagy nyilatkozat
 • Az előző oktatási intézmény által kiállított bizonyítvány, amely tartalmazza a jelentkező iskolai végzettségét
 • Ha a kérelmező 18 év alatti, és nem utazik szüleivel vagy gyámjaival, a születési anyakönyvi kivonat közjegyző által hitelesített másolata portugál vagy angol nyelvre lefordítva, valamint a brazil vízum kiskorúak számára történő kiadására vonatkozó engedély, amelyet mindkét szülő vagy törvényes gyám ír alá egy közjegyzőnél.
 • Brazíliában érvényes egészségbiztosítás, amely fedezi a kezelést és a kórházi kezelést, vagy PB4 portugál diákok esetén

Mikor kell jelentkezni?

A feldolgozási idő gyors lehet, és csak néhány napot vesz igénybe, de ez országtól függ.

A VITEM-IV egy alkalommal egy évig érvényes, attól függően, hogy a hallgató melyik szakra van beíratva, és a kurzus befejezéséhez szükséges számú alkalommal megújítható. A vízum meghosszabbítására vonatkozó kérelmet a Szövetségi Rendőrségnél vagy az Igazságügyi Minisztériumnál kell benyújtani a jelenlegi vízum lejárta előtt 30 napon belül. A vízum egy év elteltével történő megújításához be kell mutatnia az egyetemtől származó dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy megfelelő részvételt és teljesítményt nyújt a tanfolyam folytatásához.

A gyakornokok számára a diákvízum egy évig érvényes, és nem újítható meg.

Miután a kérelmező megkapta a diákvízumot, a hallgatónak három hónapja van, hogy belépjen Brazíliába. Brazíliába való belépés után a hallgatónak legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja magát annak a városnak a szövetségi rendőrségénél, ahol élni fog.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Azok, akik VITEM-IV-vel érkeznek Brazíliába, nem folytathatnak olyan fizetett tevékenységet, amely nem szakmai gyakorlat. Azok a külföldi hallgatók azonban, akik hajlandóak Brazíliában gyakornokok lenni, fizetett tevékenységeket végezhetnek. A legfeljebb négy hónapos szakmai gyakorlatok esetén nincs szükség hivatalos kapcsolatra egy brazil oktatási intézménnyel. A négy hónapnál hosszabb szakmai gyakorlatok esetében kötelező a hivatalos kapcsolat egy brazil oktatási intézménnyel.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?