Keystone logo
Ausztria

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Ausztria 2023

Intézmények száma: 55
  • 143, Ausztria

  A mai közpolitika globális, többszintű válságban van. A biztonságosabb béke, társadalmi igazságosság és környezeti fenntarthatóság felé billentéshez – hogy csak néhányat említsünk – innovatív és vállalkozói elkötelezettségre van szükség a közjó érdekében. A nyitott társadalom értékei mellett elkötelezett, multidiszciplináris és globális intézmény felépítése, valamint a kutatás és a gyakorlat közötti erős és rugalmas kapcsolatok kialakítása az egyik módja annak, hogy választ adjunk arra, ami összességében a politikai elit kudarca korunk legsürgetőbb problémáinak megoldásában. . A Közép-Európai Egyetem Közpolitikai Tanszéke négy közpolitikai mesterképzést, valamint a politikatudomány filozófia doktora program közpolitikai pályáját kínálja. A képzési programok a világ minden tájáról érkező hallgatók számára készültek, akik az állami, a magán- és a non-profit szektorban keresnek karriert helyi, nemzeti, európai uniós és nemzetközi szinten. A mai világban a közjó érdekében való sikeres szerepvállaláshoz az eltérő nézőpontok jobb, igazságosabb megjelenítésére is szükség van. Ennek érdekében a DPP erőteljesen inkluzív, vonzza a különböző hátterű hallgatókat és oktatókat, és a tudásforrások széles skáláját aknázza ki. A DPP hallgatói a jövő társadalmi és politikai vállalkozói, akik képesek innovatív módon hozzájárulni a 21. század kiemelkedő közpolitikai kihívásainak megoldásához.

  • Linz, Ausztria

  Az egyre gyorsabban haladó fejlődéssel jellemezhető 21. században az oktatás és a továbbképzés értékes érték, és minden eddiginél fontosabb. A bonyolult technológiai és gazdasági kérdések, valamint a környezet iránti nagy felelősségvállalás olyan döntések elé állítja a vállalatokat és vezetőiket, amelyek tapasztalat, tudás és kompetencia alapján születnek. Ezért elengedhetetlen az egész életen át tartó tanulás és a szakmai továbbképzés. E továbbképzési lehetőségek infrastruktúrájának biztosítása a képzők feladata. A 2006-ban alapított KMU Akademie & Management AG kezdettől fogva tisztában volt ezzel a felelősséggel. Ugyanakkor azt is felismerte, hogy a részmunkaidőben tanulni kívánó dolgozók komoly kihívással néznek szembe: a munka, a család és a tanulmányok összeegyeztetésével. Ezt a követelményt szem előtt tartva dolgozták ki a KMU Akademie felelősei egy időtől és helytől független távoktatási koncepciót. A KMU Akademie 2011 óta a Middlesex Egyetemmel együttműködve részmunkaidős online tanfolyamokat kínál, amelyek pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

  • Graz, Ausztria

  Diákkörünk leendő akadémiai szakemberekből és az ipar vezetőiből áll. Minden képzési programunk a vállalkozói siker fő területeire összpontosít. A nyolc üzleti és technológiai alapképzési és hat mesterképzési program időrendben van megszervezve, hogy kompatibilis legyen a teljes munkaidős foglalkoztatással. Ezenkívül a hallgatók közvetlenül a középiskola befejezése után megkezdhetik a foglalkozáson kívüli alapképzési programot, hogy felkészüljenek arra, hogy korai karrierjüket elkezdjék.

  • Koper, Szlovénia
  • Salzburg, Ausztria
  • + 4 több

  Az Alma Mater Europaea egy független felsőoktatási intézmény, amely karrierközpontú oktatás biztosítására szakosodott pályahiányos tanulmányi területeken. Tanulmányi programjaink relevánsak, naprakészek, interdiszciplinárisak és interaktívak.

  • Palaiseau, Franciaország
  • Vienna, Ausztria
  • + 1 több

  Az EIT Manufacturing (EITM) Mesteriskola része az EIT Manufacturing -nek, amely a vezető egyetemek, iparágak és kutatóközpontok európai szövetsége, amely a gyártási szektorhoz kapcsolódik, azzal a céllal, hogy ösztönözze az európai gyártást, hogy globálisan versenyképes és fenntartható legyen a társadalom számára. A „tudásháromszög” három oldalának: az üzleti élet (nagyvállalatok és kkv -k), oktatási intézmények és kutatóközpontok összefogásával az EITM fokozni kívánja az oktatás, az üzleti élet és a kutatás közötti együttműködést és integrációt.

  • Palaiseau, Franciaország
  • 143, Ausztria

  Az EIT Manufacturing a gyártó szektorhoz kötődő vezető egyetemek, iparágak és kutatóközpontok európai szövetsége, amelynek célja az európai gyártás ösztönzése, hogy globálisan versenyképes és fenntartható legyen a társadalom számára. A „tudásháromszög” három oldalának: az üzleti élet (nagyvállalatok és kkv -k), oktatási intézmények és kutatóközpontok összefogásával az EITM fokozni kívánja az együttműködést és az integrációt az oktatás, az üzleti élet és a kutatás között. Az EIT Manufacturing egyedülálló és kiváló felsőoktatási programot kínál nemzetközi és befogadási szemléletmóddal, hogy elvégezze a gyártási innovátorok és vállalkozók következő generációját.

  • Trento, Olaszország
  • Bolzano, Olaszország
  • + 1 több

  A Trentói Egyetemet 1962-ben alapították, és mindig is az volt a célja, hogy szövetséget és kölcsönös hatékonyságot építsen ki olasz és külföldi intézményekkel és szervezetekkel. 1982-ben az Egyetem (addig magán) nyilvánossá vált, az önkormányzatot garantáló statútum.

  • Saint Pölten, Ausztria

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Feldkirchen in Kärnten, Ausztria
  • Klagenfurt, Ausztria
  • + 2 több

  Megalakulása óta a Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) Karintia egyedülálló oktatási intézményévé fejlődött. A CUAS tanulmányi programjainak folyamatos továbbfejlesztése, valamint az iparral és a természettudománnyal folytatott intenzív együttműködés miatt a CUAS hallgatói biztosan jövőorientált oktatással rendelkeznek az idő pulzusán.

  • Klosterneuburg, Ausztria

  Az Institute of Science and Technology Austria (ISTA) egy fiatal nemzetközi intézet, amely a természet- és matematikai tudományok alapkutatásával és posztgraduális képzésével foglalkozik, Klosterneuburgban, Bécs külvárosában. Az ISTA elkötelezett amellett, hogy világszínvonalú kutatásokat végezzen. 2026-ig akár 90 kutatócsoport végez majd kutatást a legkorszerűbb nemzetközi környezetben.

  • Vienna, Ausztria

  A Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) a kiválóság központja. Bécsben (Ausztria) alapították a Haladó Tudományok Intézete (IHS), a bécsi egyetem és a WU (Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem). Ez a három intézmény egyesült erõkkel és szaktudásával, hogy Bécsben hubot hozzon létre, amelynek célja nemzetközileg elismert kutatások készítése és versenyképes doktori képzés nyújtása.

  • Espoo, Finnország
  • Delft, Hollandia
  • + 11 több

  EIT RawMaterials Academy - SUMA összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - SUMA fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  EIT RawMaterials Academy - SINReM összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - SINReM fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  EIT RawMaterials Academy - EMerald összeköti az egyetemeket, a kutatóintézeteket és a vállalatokat, hogy technikai ismeretekkel, vállalkozói készségekkel és ipari kapcsolatokkal EIT RawMaterials Academy - EMerald fel a hallgatókat, hogy fellendítsék karrierjüket az alapanyagok terén. Összeállítjuk és képezzük a hallgatókat, hogy ösztönözzék az innovációt, amely pozitívan befolyásolja a nyersanyagok értékláncát, és kezeljük a sürgető társadalmi kihívásokat annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a fenntarthatóbb, zöldebb és digitálisabb jövőhöz.

  • Espoo, Finnország
  • Stolberg (Rhineland), Németország
  • + 14 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...