Keystone logo
Ausztrália

Tanulmány Törvény ban ben Ausztrália 2023

Tanuljon itt: Ausztrália

Az ausztrál jogi diploma ausztrál törvények iskolák biztosít a Bachelor of Laws (LLB), és ritkább esetekben a Juris Doctor (JD). A LLB egy négy éves tanfolyam, míg a JD egy három éves tananyagot. Mindkét fok elismerik a joggyakorlat Ausztráliában mellett számos más országban is. Szinte az összes ausztrál joghallgatók folytatja a másodfokú előtt vagy alatt a jogi tanulmányok. Ausztrália is kínál egy sor LLM programok, melyeket a specializáció lehetőséget, és végső soron így egy átfogóbb és nemzetközi megértést a törvény. Az ausztrál törvények fok általában teljes vagy nagyrészt megfelelnek a jogi gyakorlatot. A számos nemzetközi diák folytatja Australian jogi diplomát, mert a magas színvonalú, nemzetközileg megbecsült státuszát. Az, hogy milyen mértékben a Australian mértékben fogják ismerni az országon kívül, azonban függ országban.Törvény oktatás Ausztráliában Ausztrália 's jogi iskolák és a jogi karok az egyetemeken kínál mind a graduális és posztgraduális fok. Minden jogi intézmény saját tanulmányi programban, bár sok van alaptanterv beleértve bevezetés alapvető fogalmak, kártérítési, büntetőjogi, ingatlan jog és még sokan mások. Diákok is választhat egy sor választható tárgyak, mint például a nemzetközi jog, a joggyakorlat, és összehasonlító kereskedelmi jog. A legtöbb ausztrál joghatóságok megbízást egy időszak további tanulmányok vagy gyakorlati képzést követő jogi diplomát. Minden ausztrál törvények iskolák tanítani angolul, és pályázónak meg kell felelniük a nyelvi követelmény teljesítése érdekében a nyelvtudás elvárás. Az akadémiai naptár kezdődik márciusban és arra a következtetésre jut októberben. Tényezők kiválasztásánál a jogi egyetemre tananyag- és hírnevét, valamint más, mint a hely, az éghajlat, a méret és a nemzetközi hallgatói demográfiai.Az ára jogi tanulmányok Ausztráliában függ az intézmény, valamint a mértéke. Alapképzésben között mozog $ 15,000 és $ 33,000 AUD; mesterképzések között $ 20.000 $ 37.000 AUD és a doktori fokozatot lehet esni bárhol között 14.000 $ és 37.000 $ AUD. Sok joghallgatók bemegy jogi pályára sem az ügyvédek vagy ügyvédi a magánszférában dolgozók, vagy a kormány. Mások a munkakeresés a nagyvállalatokkal kezdve készül bank jelzálog a tárgyalásokat a kereskedelmi ügyletek. Közérdekű szervezetek, mint például a szociális és jogi segítséget is nyújt karrierje az ausztrál jogi diplomával. A teljes harmadik az ausztrál jogi diplomát címzettek don 't megy jogi gyakorlatot. Mivel a hangsúly a széles interdiszciplináris készségek, mint a kritikus gondolkodás és a kommunikáció, a tanulmányi tekinteni, mint egy alapot a legkülönbözőbb nem jogi pályára, beleértve a technológiai, üzleti, újságírás és így tovább.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  753
 • Közművek részesedése

  54
 • Internet előfizetés

  51
 • Helyi közlekedés

  95

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  13
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Ausztrália

Ausztrália, déli féltekén van egy kifinomult és kulturálisan sokszínű nemzet világszínvonalú oktatási rendszer. Ezek a tulajdonságok, azzal a ténnyel, hogy 's egy angol nyelvű országban, hogy Ausztrália egy rendkívül kedvelt célpontja a nemzetközi diákok számára. A lakosság nagy része él mentén a déli és keleti partjai mentén. Ausztráliában egy fejlett ország a világ ötödik legmagasabb az egy főre jutó jövedelem. Major iparágak összpontosítani Ausztrália bőséges természeti erőforrások, többek között a mezőgazdaság, a kertészet, a halászat, erdészet és ásványi anyagokat. Ausztrália 's jogrendszer levezetve a brit befolyás, Ausztráliába közös jogi rendszer, amely a bíróság által kikényszerített alapszabályát. Ausztrál államok és területek szabályozza a saját bírósági rendszerek egy felügyelő szövetségi szerv. Ausztrália jogrendszer ismert a futamidő és gazdag történelemmel.

Visa Requirements

For all programs of study, you will need to apply for a subclass 500 student visa.

The Special Category visa (subclass 444) is for New Zealand nationals who wish to study in Australia.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa

Ár és pénznem

AUD 560

The current fees in order to apply for a student visa are set to $560 AUD (~400 €). The price is always the same no matter the length of your studies. Please note that this price may vary depending on the location where you apply for your Student Visa (Australia or onshore).

Ki kérelmezheti a vízumot?

Anyone enrolling as an international student on a course lasting four months or more in Australia will need a student visa. In order to apply for an Australian student visa, you must have an unconditional offer of place at a university, have accepted that place in writing and paid the required tuition fee deposit. The program you choose must be between 12 and 52 weeks in order to be eligible for a student visa.

Hol lehet jelentkezni?

Online system

This subclass 500 visa must be applied for using the online system.

Weboldal:https://www.homeaffairs.gov.au/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Before applying for a visa, you will need to obtain a Confirmation of Enrolment (COE) or a Letter of Offer confirming that you have been accepted into a course registered under the Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS).

When completing your online visa application form, you will need to provide evidence that you meet:

 1. Financial requirements - the amount you need to prove you have for living costs (separate from tuition and travel) is set at AU$19,830 (~US$15,170) for a year. Alternatively, you can show evidence that your spouse or parents are willing to support you and that they earn at least AU$60,000 (~US$45,850) a year.
 2. English proficiency requirement - If you’re not from an English-speaking country (and haven’t completed at least five years’ study in an English-speaking country) you’ll need to prove you can speak English to the required level with IELTS, TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic, or Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Health requirement - Some students may be asked to take a medical and/or a radiological check-up to show they are in good health (this applies, for example, to those who intend to train as a doctor, dentist or nurse). Except those from Belgium or Norway, all students are obliged to purchase Overseas Student Health Cover (OSHC).
 4. Character requirements - Australian student visa requirements stipulate that you must be of good character to enter Australia. This includes a criminal record check.

Typically, students must submit the following:

 • Completed Australian student visa application form (157A)
 • Paid visa application fee – currently AU$550 (~US$420 in most cases
 • Copy of passport biodata page (some students may be asked to physically provide their passport)
 • Certificate of Enrolment or Letter of Offer
 • Evidence of sufficient funds
 • Evidence of health insurance cover
 • English proficiency test results
 • Criminal record check results
 • Four recent passport-sized photographs

After you have assembled and scanned your supporting documents, you’ll need to create an account and apply with the online ‘ImmiAccount’ application system: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Mikor kell jelentkezni?

You can only make an application for an Australian student visa after you have received a Confirmation of Enrolment (CoE) from your chosen university.

Most visa applications take four weeks to process. The student visa duration depends on the program you choose. If you study in Australia for a course that is longer than 10 months and finishes at the end of an Australian academic year (usually mid-December) your visa will usually be valid until 15 March the following year. If your course is longer than 10 months and finishes in January to October, your visa will usually be valid for two months following the completion of your course.

You can renew your Student Visa as many times as you want, as long as you are enrolled in a course approved by CRICOS.

You can enter Australia on your student visa up to 90 days before your course starts. Within seven days of arrival, you must inform your education provider of your resident address, and also inform them within seven days if you change address.

Feldolgozási idő

4 Weeks

Munkalehetőségek

While on a student visa, you may work up to 40 hours per fortnight during term time, and full-time in the holidays. Work that is a formal, registered part of your course is not included in the limit. If you’re studying a master’s by research or a Ph.D. you do not have any work restrictions.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Your student visa application may be rejected, among other things, if you provide incorrect or incomplete documents, or if you do not meet the necessary financial, character, or health requirements.