Keystone logo
Ausztrália

Tanulmány Törvény ban ben Ausztrália 2024

Tanuljon itt: Ausztrália

Az ausztrál jogi diploma ausztrál törvények iskolák biztosít a Bachelor of Laws (LLB), és ritkább esetekben a Juris Doctor (JD). A LLB egy négy éves tanfolyam, míg a JD egy három éves tananyagot. Mindkét fok elismerik a joggyakorlat Ausztráliában mellett számos más országban is. Szinte az összes ausztrál joghallgatók folytatja a másodfokú előtt vagy alatt a jogi tanulmányok. Ausztrália is kínál egy sor LLM programok, melyeket a specializáció lehetőséget, és végső soron így egy átfogóbb és nemzetközi megértést a törvény. Az ausztrál törvények fok általában teljes vagy nagyrészt megfelelnek a jogi gyakorlatot. A számos nemzetközi diák folytatja Australian jogi diplomát, mert a magas színvonalú, nemzetközileg megbecsült státuszát. Az, hogy milyen mértékben a Australian mértékben fogják ismerni az országon kívül, azonban függ országban.Törvény oktatás Ausztráliában Ausztrália 's jogi iskolák és a jogi karok az egyetemeken kínál mind a graduális és posztgraduális fok. Minden jogi intézmény saját tanulmányi programban, bár sok van alaptanterv beleértve bevezetés alapvető fogalmak, kártérítési, büntetőjogi, ingatlan jog és még sokan mások. Diákok is választhat egy sor választható tárgyak, mint például a nemzetközi jog, a joggyakorlat, és összehasonlító kereskedelmi jog. A legtöbb ausztrál joghatóságok megbízást egy időszak további tanulmányok vagy gyakorlati képzést követő jogi diplomát. Minden ausztrál törvények iskolák tanítani angolul, és pályázónak meg kell felelniük a nyelvi követelmény teljesítése érdekében a nyelvtudás elvárás. Az akadémiai naptár kezdődik márciusban és arra a következtetésre jut októberben. Tényezők kiválasztásánál a jogi egyetemre tananyag- és hírnevét, valamint más, mint a hely, az éghajlat, a méret és a nemzetközi hallgatói demográfiai.Az ára jogi tanulmányok Ausztráliában függ az intézmény, valamint a mértéke. Alapképzésben között mozog $ 15,000 és $ 33,000 AUD; mesterképzések között $ 20.000 $ 37.000 AUD és a doktori fokozatot lehet esni bárhol között 14.000 $ és 37.000 $ AUD. Sok joghallgatók bemegy jogi pályára sem az ügyvédek vagy ügyvédi a magánszférában dolgozók, vagy a kormány. Mások a munkakeresés a nagyvállalatokkal kezdve készül bank jelzálog a tárgyalásokat a kereskedelmi ügyletek. Közérdekű szervezetek, mint például a szociális és jogi segítséget is nyújt karrierje az ausztrál jogi diplomával. A teljes harmadik az ausztrál jogi diplomát címzettek don 't megy jogi gyakorlatot. Mivel a hangsúly a széles interdiszciplináris készségek, mint a kritikus gondolkodás és a kommunikáció, a tanulmányi tekinteni, mint egy alapot a legkülönbözőbb nem jogi pályára, beleértve a technológiai, üzleti, újságírás és így tovább.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  769
 • Közművek részesedése

  67
 • Internet előfizetés

  53
 • Helyi közlekedés

  103

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  9
 • Mozijegy

  13
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Ausztrália

Ausztrália, déli féltekén van egy kifinomult és kulturálisan sokszínű nemzet világszínvonalú oktatási rendszer. Ezek a tulajdonságok, azzal a ténnyel, hogy 's egy angol nyelvű országban, hogy Ausztrália egy rendkívül kedvelt célpontja a nemzetközi diákok számára. A lakosság nagy része él mentén a déli és keleti partjai mentén. Ausztráliában egy fejlett ország a világ ötödik legmagasabb az egy főre jutó jövedelem. Major iparágak összpontosítani Ausztrália bőséges természeti erőforrások, többek között a mezőgazdaság, a kertészet, a halászat, erdészet és ásványi anyagokat. Ausztrália 's jogrendszer levezetve a brit befolyás, Ausztráliába közös jogi rendszer, amely a bíróság által kikényszerített alapszabályát. Ausztrál államok és területek szabályozza a saját bírósági rendszerek egy felügyelő szövetségi szerv. Ausztrália jogrendszer ismert a futamidő és gazdag történelemmel.

Vízumkövetelmények

Minden tanulmányi programhoz 500-as alosztályú diákvízumot kell igényelnie.

A különleges kategóriájú vízum (444-es alosztály) azoknak az új-zélandi állampolgároknak szól, akik Ausztráliában szeretnének tanulni.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum

Ár és pénznem

AUD 560

A diákvízum igénylésének jelenlegi díja 560 AUD (~400 €). Az ár mindig ugyanaz, függetlenül a tanulmányok hosszától. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ár attól függően változhat, hogy hol igényel diákvízumot (Ausztrália vagy szárazföldi).

Ki kérelmezheti a vízumot?

Bárki, aki nemzetközi hallgatóként jelentkezik egy négy hónapos vagy hosszabb tanfolyamra Ausztráliában, diákvízumra lesz szüksége. Az ausztrál diákvízum igényléséhez feltétel nélküli egyetemi helyajánlattal kell rendelkeznie, írásban el kell fogadnia a helyet, és be kell fizetnie a szükséges tandíjat. A választott programnak 12 és 52 hetesnek kell lennie ahhoz, hogy jogosult legyen a diákvízumra.

Hol lehet jelentkezni?

Online rendszer

Ezt az 500-as alosztályú vízumot az online rendszer használatával kell igényelni.

Weboldal:https://www.homeaffairs.gov.au/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A vízum igénylése előtt be kell szereznie egy beiratkozási visszaigazolást (COE) vagy egy ajánlati levelet, amely megerősíti, hogy felvették a Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS) által regisztrált tanfolyamra.

Az online vízumkérelem kitöltésekor igazolnia kell, hogy megfelel:

 1. Pénzügyi követelmények – az az összeg, amelyet igazolnia kell a megélhetési költségeire (a tandíjtól és az utazástól függetlenül) 19 830 ausztrál dollár (~15 170 USD) egy évre. Alternatív megoldásként bizonyíthat arra vonatkozóan, hogy házastársa vagy szülei hajlandóak támogatni Önt, és legalább évi 60 000 ausztrál dollárt (~45 850 USD) keresnek.
 2. Angol nyelvtudás követelmény - Ha Ön nem angol nyelvű országból származik (és nem végzett legalább ötéves tanulmányokat angol nyelvű országban), akkor igazolnia kell, hogy az IELTS segítségével a szükséges szinten beszél angolul. , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic vagy Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Egészségügyi követelmények – Egyes hallgatókat orvosi és/vagy radiológiai kivizsgálásra kérhetik annak bizonyítására, hogy jó egészségi állapotuk van (ez vonatkozik például azokra, akik orvosnak, fogorvosnak vagy ápolónak kívánnak képezni magukat). A Belgiumból és Norvégiából érkezők kivételével minden diák köteles megvásárolni a tengerentúli diák egészségügyi fedezetet (OSHC).
 4. Karakterkövetelmények – Az ausztrál diákvízumkövetelmények előírják, hogy Ausztráliába való beutazáshoz jó jelleműnek kell lennie. Ez magában foglalja a bűnügyi nyilvántartás ellenőrzését is.

Általában a hallgatóknak a következőket kell benyújtaniuk:

 • Kitöltött ausztrál diákvízum igénylőlap (157A)
 • Fizetett vízumkérelem díja – jelenleg 550 AU USD (a legtöbb esetben ~420 USD).
 • Az útlevél életrajzi adatait tartalmazó oldal másolata (néhány diákot megkérhetnek az útlevél fizikai megadására)
 • Beiratkozási igazolás vagy ajánlati levél
 • Elegendő pénzeszközök bizonyítéka
 • Egészségbiztosítási fedezet igazolása
 • Angol nyelvvizsga eredményei
 • Bűnügyi nyilvántartás-ellenőrzési eredmények
 • Négy friss útlevél méretű fénykép

Miután összeállította és beszkennelte az igazoló dokumentumokat, létre kell hoznia egy fiókot, és jelentkeznie kell az online „ImmiAccount” jelentkezési rendszerrel: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Mikor kell jelentkezni?

Ausztrál diákvízumot csak azután nyújthat be, hogy megkapta a beiratkozási igazolást (CoE) a választott egyetemtől.

A legtöbb vízumkérelem feldolgozása négy hetet vesz igénybe. A diákvízum időtartama a választott programtól függ. Ha 10 hónapnál hosszabb tanfolyamon tanul Ausztráliában, és egy ausztrál tanév végén (általában december közepén) fejeződik be, vízuma általában a következő év március 15-ig érvényes. Ha a tanfolyam 10 hónapnál hosszabb, és januártól októberig fejeződik be, a vízum általában a tanfolyam befejezését követő két hónapig érvényes.

Diákvízumát annyiszor megújíthatja, ahányszor csak akarja, mindaddig, amíg beiratkozott a CRICOS által jóváhagyott tanfolyamra.

Ausztráliába beléphet diákvízummal, legfeljebb 90 nappal a tanfolyam kezdete előtt. Érkezéstől számított hét napon belül közölnie kell az oktatási szolgáltatóval a lakcímét, és hét napon belül értesítenie kell, ha lakcímet változtat.

Feldolgozási idő

4 Weeks

Munkalehetőségek

Diákvízummal kéthetente legfeljebb 40 órát dolgozhat a tanév során, és teljes munkaidőben az ünnepek alatt. A tanfolyam formális, regisztrált részét képező munkák nem tartoznak bele a limitbe. Ha mesterképzésben vagy Ph.D. nincs munkakorlátozásod.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

A diákvízumkérelme elutasításra kerülhet többek között, ha hibás vagy hiányos dokumentumokat ad meg, vagy ha nem felel meg a szükséges anyagi, jellem- vagy egészségügyi követelményeknek.