Keystone logo
Új-Zéland

Tanulmány Törvény ban ben Új-Zéland 2024

Tanuljon itt: Új-Zéland

Törvény Felsőoktatási Új-Zélandon, hogy jogot tanul, Új-Zélandon, a diákok kell alkalmazni, hogy az ország egyik 's egyetemek kínál jogi tanulmányait. A mértéke körülbelül négy év nappali tagozatos képzés befejezéséhez. A sikeres befejezése mértékét, valamint a gyakorlati képzés, a diákok kell beadni a tekercs ügyvédek és jogtanácsosok a High Court of New Zealand, mielőtt jogi gyakorlatot. Azt is meg kell kérni, és tartsa a New Zealand Law Society bizonyítványt. Új-Zéland 's joggal program számos előnnyel jár. Az ország üdvözli a nemzetközi diákok és városokban, mint Otago, ahol nagy egyetemek találhatók, bőséges kényelmi diákok számára. Minden hallgató tanul nappali tagozaton Új-Zélandon automatikusan jogosultak az országban munkavégzésre, teljes munkaidős, a nyár és a részmunkaidőben a tanév során. Továbbá, az emberek az új-zélandi ismert, hogy barátságos és elfogadó.Diákok is rugalmas követelményeknek kell ismerni, hogy a törvényt programot. A diákok folytatja az első tanév, majd bevezették a fennmaradó alapján a program első évében papírt. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ha joghallgató jól illeszkedik, mielőtt beugrott a teljes jogi programot. Új-Zéland lakosok, akik beiratkozik a jogi diploma fizet $ 5798 egy tanév. Mivel az állami támogatások nem áll rendelkezésre a nemzetközi diákoknak, ezek a díjak is emelkedhetnek azok tanulmányozása egy másik országból. Ahhoz, hogy a legfrissebb díjtáblázat, a diákok vegyék fel a kapcsolatot az egyetem általuk választott. A sikeres érettségi egy új-zélandi jogi diplomát, a hallgatók képesek lesznek jogi gyakorlatot Új-Zélandon, illetve követhetik továbbképzési gyakorolni egy másik helyen. Új-Zéland 's felsőoktatási program lehetőséget ad a nemzetközi diákok hat hónapos munkavállalási engedélyt a diploma megszerzése után, hogy maguknak az ideje, hogy munkát találjanak, és alkalmazza a tartózkodási, ha akarják.Jogi képzésben is megnyithatja az utat a munka, mint egy bírósági tudósító, jogi referens, jogi vagy bírósági végrehajtó anyakönyvvezető. Diákok, akik szeretnék, hogy a felső kéz elérve a munkát a diploma megszerzése után is szeretnék folytatni Kitüntetések vagy posztgraduális tanulmányok területén a jogot a választott egyetemre. Ez a továbbképzést biztosít nagyobb foglalkoztatási lehetőségeket.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  580
 • Közművek részesedése

  44
 • Internet előfizetés

  49
 • Helyi közlekedés

  108

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  10
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Új-Zéland

Körülbelül Új-Zéland Gyakran a hátteret kaland, vagy a fantasy filmek, Új-Zéland ismert a buja zöld hegyek és a lélegzetelállító tájak. Új-Zéland egy sziget dél-nyugati Csendes-óceán keleti részén Ausztráliában. Ez a biológiai sokféleséggel szigetország ismert a gazdag polinéz kultúra és a művészet és a kultúra, a bennszülött maorik, valamint a gyapjú és tejtermékek exportja. Mi a törvény rendszer, mint Új-Zélandon? New Zealand származik sok a jogrendszer A common law rendszerben használják az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor egyes területeken eltérő, mint Új-Zéland kifejlesztette saját formájában szokásjog alapján. Az emberek Új-Zéland is követi törvényekre, amely utal a törvények által teremtett a Parlament. Mit jelent a jogi diploma Új-Zélandon? Ügyvédeknek Új-Zélandon kell tartani a Bachelor of Laws fokozatot az ország egyik 's egyetemek .Ezt követi a gyakorlati kurzus által kezelt College of Law Új-Zélandon vagy az Institute of Professional szakjogász. A diákok gyakran kapnak kettős diplomát vagy folytatni posztgraduális tanulmányok a jog, de ez nem követelmény.

Vízumkövetelmények

Diákvízum (három hónapnál hosszabb tanulmányokhoz)

Ha a tanfolyam három hónapos vagy annál rövidebb, akkor nincs szüksége diákvízumra, csak látogatói vízumra.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

diákvízum; Látogatói vízum

Ár és pénznem

NZD 250

A jelentkezési díjak a származási országtól függően változnak, és körülbelül 250 dollárba kerülhetnek.

Itt ellenőrizheti az új-zélandi diákvízum költségeit:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- mikor kell fizetni

Ki kérelmezheti a vízumot?

Diákvízumra van szükség minden Új-Zélandra érkező három hónapnál hosszabb tanulás céljából. A tanulmányozás legyen a látogatás fő célja. Ha a tanfolyam legfeljebb 3 hónapig tart, akkor látogatói vízummal vagy munkavállalási vízummal tanulhat.

Nincs szüksége diákvízumra a nappali tagozatos tanuláshoz, ha:

 1. Ön új-zélandi állampolgár vagy lakos
 2. ausztrál állampolgár vagy
 3. állandó tartózkodásra jogosító vízummal vagy tartózkodási visszatérési vízummal rendelkezik Ausztráliába – feltételek nélkül.

Hol lehet jelentkezni?

Online / Új-Zéland konzulátusa vagy nagykövetsége

Az új-zélandi diákvízum igényléséhez online vagy személyesen, utazás előtt igényelhet.

Ha személyesen szeretne jelentkezni a saját országában, fel kell vennie a kapcsolatot a helyi új-zélandi konzulátussal vagy nagykövetséggel, hogy jelentkezési űrlapot és/vagy időpontot kérjen. Alternatív megoldásként online is jelentkezhet a www.immigration.govt.nz hivatalos webhely meglátogatásával és fiók létrehozásával.

Weboldal:https://www.immigration.govt.nz/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A vízumkérelemhez a következőkre lesz szüksége:

 • Elfogadó levél egy jóváhagyott új-zélandi oktatási szolgáltatótól.
 • Elegendő pénzeszköz igazolása – Bizonyítania kell, hogy elegendő pénzeszközzel rendelkezik a tandíj kifizetéséhez (ez lehet bizonyíték a hitel fedezetéről, ösztöndíjról vagy egyéb pénzeszközökről), valamint a megélhetési költségeinek fedezésére szolgáló pénzeszközökről, amíg Új-Zélandon tanul ( szponzoron, hitelen, ösztöndíjon, állami támogatáson vagy elegendő banki egyenlegen keresztül). Bizonyítania kell, hogy minden évben legalább 15 000 NZD (~10 870 USD) áll rendelkezésére, ha a tanfolyam kilenc hónapnál hosszabb.
 • A továbbutazás igazolása – Ez lehet a már kifizetett továbbutazás bizonyítéka, a további pénzeszközök igazolása vagy a szponzor beleegyezése a továbbutazás kifizetésére. A lényeg, hogy megmutassa, szándékában áll és megengedheti magának, hogy tanulmányai befejezése után elhagyja az országot.
 • Utasbiztosítás.
 • Orvosi igazolások – Ha több mint 12 hónapig tervez Új-Zélandon tanulni, általános orvosi igazolást, mellkasröntgen igazolást kell bemutatnia, és esetleg el kell végeznie egy tuberkulózisszűrést.
 • Ha Ön 18 éven aluli, akkor igazolnia kell a rendezett szállást, ha pedig elmúlt 17 éves, akkor a „jó jellemről” szóló rendőrségi igazolást.
 • Kétszínű útlevélképek.
 • Útlevél, amely legalább három hónapig érvényes attól a dátumtól számítva, amikor tervezi elhagyni Új-Zélandot.
 • Annak igazolása, hogy befizette a vízumkérelem díját.

Mikor kell jelentkezni?

Legalább hat héttel az új-zélandi utazás előtt kell jelentkeznie. Az online igényelt diákvízumok feldolgozása általában 20 napot vesz igénybe, míg a papíralapú űrlapon igényelt diákvízumok feldolgozása 25 napot vesz igénybe.

A diákvízum általában ugyanannyi ideig érvényes, mint a fizetett tanulmány, és időtartama akár 4 év is lehet.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

A diákvízummal rendelkező nemzetközi nappali tagozatos hallgatók legálisan legfeljebb heti 20 órát dolgozhatnak Új-Zélandon a tanulmányi időszak alatt, és teljes munkaidőben dolgozhatnak az összes tervezett ünnepi időszakban, például karácsonykor, húsvétkor és nyári szünetben. A részletek a vízum feltételeitől függenek. A tanulmányaihoz szükséges munkatapasztalat nem számít bele a 20 órás korlátba. A nemzetközi hallgatók nem lehetnek önálló vállalkozók.

Mesterek kutatási és Ph.D. a tanulók annyi órát dolgozhatnak, amennyit akarnak.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Az új-zélandi diákvízum elutasításának néhány oka a következő:

 1. Ha az elmúlt 10 évben volt börtönbüntetése, és vagy elítélték és szabadságvesztésre ítélték.
 2. Ha rendelkezik deportálási nyilvántartással, és vagy ha Önre Új-Zélandra való beutazási tilalom vonatkozik.
 3. Ha az Ön által megadott adatok hamisan szerepelnek, és a bevándorlási tisztviselő úgy véli, hogy a kérelmében közölt adatok nem valósak.
 4. Ha nem kitöltött kérelmet nyújtott be
 5. Ha az egészségi és jellemkövetelmények nem teljesülnek
 6. Ha nem tudja bizonyítani, hogy fedezi a tandíjat, a megélhetési és utazási költségeket Új-Zélandon
 7. Ha nincs egyértelmű útvonal az Új-Zélandon tanulni kívánt kurzushoz
 8. Ha a bevándorlási tiszt az Ön által megadott dokumentumokból, információkból úgy látja, hogy Ön nem valódi hallgató, és a telefonos interjú után nem is tud válaszolni bizonyos információkra a kurzussal, az intézmény információival, stb.
 9. Ha az alapok nem legálisak, vagy nem ellenőrizhető