Keystone logo
Új-Zéland

Tanulmány Törvény ban ben Új-Zéland 2023

Tanuljon itt: Új-Zéland

Törvény Felsőoktatási Új-Zélandon, hogy jogot tanul, Új-Zélandon, a diákok kell alkalmazni, hogy az ország egyik 's egyetemek kínál jogi tanulmányait. A mértéke körülbelül négy év nappali tagozatos képzés befejezéséhez. A sikeres befejezése mértékét, valamint a gyakorlati képzés, a diákok kell beadni a tekercs ügyvédek és jogtanácsosok a High Court of New Zealand, mielőtt jogi gyakorlatot. Azt is meg kell kérni, és tartsa a New Zealand Law Society bizonyítványt. Új-Zéland 's joggal program számos előnnyel jár. Az ország üdvözli a nemzetközi diákok és városokban, mint Otago, ahol nagy egyetemek találhatók, bőséges kényelmi diákok számára. Minden hallgató tanul nappali tagozaton Új-Zélandon automatikusan jogosultak az országban munkavégzésre, teljes munkaidős, a nyár és a részmunkaidőben a tanév során. Továbbá, az emberek az új-zélandi ismert, hogy barátságos és elfogadó.Diákok is rugalmas követelményeknek kell ismerni, hogy a törvényt programot. A diákok folytatja az első tanév, majd bevezették a fennmaradó alapján a program első évében papírt. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ha joghallgató jól illeszkedik, mielőtt beugrott a teljes jogi programot. Új-Zéland lakosok, akik beiratkozik a jogi diploma fizet $ 5798 egy tanév. Mivel az állami támogatások nem áll rendelkezésre a nemzetközi diákoknak, ezek a díjak is emelkedhetnek azok tanulmányozása egy másik országból. Ahhoz, hogy a legfrissebb díjtáblázat, a diákok vegyék fel a kapcsolatot az egyetem általuk választott. A sikeres érettségi egy új-zélandi jogi diplomát, a hallgatók képesek lesznek jogi gyakorlatot Új-Zélandon, illetve követhetik továbbképzési gyakorolni egy másik helyen. Új-Zéland 's felsőoktatási program lehetőséget ad a nemzetközi diákok hat hónapos munkavállalási engedélyt a diploma megszerzése után, hogy maguknak az ideje, hogy munkát találjanak, és alkalmazza a tartózkodási, ha akarják.Jogi képzésben is megnyithatja az utat a munka, mint egy bírósági tudósító, jogi referens, jogi vagy bírósági végrehajtó anyakönyvvezető. Diákok, akik szeretnék, hogy a felső kéz elérve a munkát a diploma megszerzése után is szeretnék folytatni Kitüntetések vagy posztgraduális tanulmányok területén a jogot a választott egyetemre. Ez a továbbképzést biztosít nagyobb foglalkoztatási lehetőségeket.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  588
 • Közművek részesedése

  43
 • Internet előfizetés

  50
 • Helyi közlekedés

  94

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Új-Zéland

Körülbelül Új-Zéland Gyakran a hátteret kaland, vagy a fantasy filmek, Új-Zéland ismert a buja zöld hegyek és a lélegzetelállító tájak. Új-Zéland egy sziget dél-nyugati Csendes-óceán keleti részén Ausztráliában. Ez a biológiai sokféleséggel szigetország ismert a gazdag polinéz kultúra és a művészet és a kultúra, a bennszülött maorik, valamint a gyapjú és tejtermékek exportja. Mi a törvény rendszer, mint Új-Zélandon? New Zealand származik sok a jogrendszer A common law rendszerben használják az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor egyes területeken eltérő, mint Új-Zéland kifejlesztette saját formájában szokásjog alapján. Az emberek Új-Zéland is követi törvényekre, amely utal a törvények által teremtett a Parlament. Mit jelent a jogi diploma Új-Zélandon? Ügyvédeknek Új-Zélandon kell tartani a Bachelor of Laws fokozatot az ország egyik 's egyetemek .Ezt követi a gyakorlati kurzus által kezelt College of Law Új-Zélandon vagy az Institute of Professional szakjogász. A diákok gyakran kapnak kettős diplomát vagy folytatni posztgraduális tanulmányok a jog, de ez nem követelmény.

Visa Requirements

Student Visa (for studies that are longer than three months)

If your course is three months or less, you don’t need a student visa, just a visitor visa.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Student Visa; Visitor Visa

Ár és pénznem

NZD 250

Application fees vary depending on your country of origin and can be around $250.

You can check the costs of a New Zealand student visa here:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

Ki kérelmezheti a vízumot?

A student visa is required for all people coming to New Zealand to study for more than three months. The study must be the main purpose of your visit. If your course is up to 3 months, you may be able to study on a visitor visa or work visa.

You don't need a student visa to study full time if:

 1. you're an NZ citizen or resident
 2. you're an Australian citizen
 3. you have a permanent residence visa or a resident return visa for Australia — without conditions.

Hol lehet jelentkezni?

Online / New Zealand consulate or embassy

To make an application for a New Zealand student visa, you can apply online or in person before traveling.

To apply in person within your home country, you will need to contact your local New Zealand consulate or embassy to get an application form and/or appointment. Alternatively, you can apply online by visiting the official website www.immigration.govt.nz and creating an account.

Weboldal:https://www.immigration.govt.nz/

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

For your visa application, you will need:

 • Acceptance letter from an approved education provider in New Zealand.
 • Evidence of sufficient funds - You will need to show that you have sufficient funds to pay your tuition fees (this can include evidence of loan coverage, scholarship or other funds) and proof of funds to cover your living costs while you study in New Zealand (via a sponsor, a loan, a scholarship, government support or sufficient bank balance). You need to prove you have at least NZD$15,000 (~US$10,870) for each year if your course is longer than nine months.
 • Proof of onward travel - This can be evidence of already paid-for onward tickets, proof of further funds, or agreement from a sponsor to pay for onward travel. The point is to show that you intend and can afford, to leave the country once you complete your studies.
 • Travel insurance.
 • Medical certificates - If you are planning to study in New Zealand for more than 12 months you will need to provide a general medical certificate, a chest x-ray certificate and possibly undertake a tuberculosis screening.
 • If you are under 18 you will also need to provide proof of arranged accommodation, and if you are 17 or older, a police certificate of “good character”.
 • Two-color passport photos.
 • A passport valid for at least three months after the date you plan to leave New Zealand.
 • Proof that you have paid the visa application fee.

Mikor kell jelentkezni?

You should apply at least six weeks before you plan to travel to New Zealand. Student visas applied for online usually take 20 days to process, while student visas applied for via the paper form take 25 days to process.

Your Student Visa is normally for the same length of time as the study you’ve paid for, and its duration can be up to 4 years.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

International full-time students with a student visa are legally allowed to work in New Zealand for up to 20 hours per week during term time, and may work full-time during all scheduled holiday periods such as Christmas, Easter and summer holidays. The specifics depend on your visa conditions. Work experience required in your studies doesn’t count towards the 20-hour limit. International students can’t be self-employed.

Masters by research and Ph.D. students can work as many hours as they wish.

Óra hetente

20

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Some of the reasons why a New Zealand student visa may be rejected are:

 1. If you have a record of imprisonment in the last 10 years and or been convicted and sentenced to imprisonment.
 2. If you have a record of deportation, and or if you are a subject of a period of prohibition to enter into New Zealand.
 3. If there is a misrepresentation of the information you have provided, on which the immigration officer believes that the information declared in your application is not genuine.
 4. If you submitted an application that is not completed
 5. If the health and character requirements are not met
 6. If you are unable to demonstrate to cover the tuition fee cost, living and travel cost in New Zealand
 7. If there is no clear pathway for the course you intend to study in New Zealand
 8. If the immigration officer sees that you are not a genuine student from the documents and information you have provided, and as after the telephonic interview, you can’t even answered some information regarding the course information, institution’s information, among others
 9. If the funds are not legit, or it cannot be verified