Keystone logo
Észtország

A legjobb egyetemek számára Törvény Programok ban ben Észtország 2023

Intézmények száma: 14
  • Tallinn, Észtország
  • Helsinki, Finnország

  A Tallinn University egy modern és dinamikus kutatóegyetem Észtországban, amely vezető szerepet tölt be az intelligens életmód népszerűsítésében oktatáson, kutatáson és tudományágak közötti egyedülálló együttműködésen keresztül. Az intelligens életstílusra úgy tekintünk, mint a kutatásra alapozott döntések meghozatalára a társadalom általánosságban és a polgárok jólétének javítása érdekében.

  • Tartu, Észtország

  Az Észt Élettudományi Egyetem az egyetlen olyan egyetem Észtországban, amelynek tudományos és kutatási prioritásai az ember létezéséhez szükséges természeti erőforrások fenntartható fejlesztését, valamint az örökség és az élőhelyek megőrzését biztosítják. A QS World University Rankings by Subject (2019) szerint az Észt Élettudományi Egyetem a világ legjobb 50 egyeteme közé tartozik a mezőgazdaság és erdőgazdálkodás területén, a 48. helyen. Az egyetem a világ legtöbbet idézett kutatóintézetének 1%-a közé tartozik, Ülo Niinemets növényfiziológiai professzorunk pedig a legtöbbet idézett észt kutató.

  • Reola, Észtország

  Az Estonian Aviation Academy (EAVA) a balti régió egyik vezető felsőoktatási intézménye, amely légiközlekedési vállalkozások és szervezetek szakembereit oktatja és képezi.

  • Stockholm, Svédország
  • Helsinki, Finnország
  • + 4 több

  Kettős diplomás programjaink a kiváló műszaki oktatást innovációs és vállalkozói képzéssel, valamint a vállalatoknál, iparági partnereknél és európai városokban végzett gyakorlatokkal ötvözik.

  • Tartu, Észtország

  Példaképként befolyásoljuk a közösség egészség viselkedését és alakíthatjuk ki az egészséges életkörülményeket, integrálunk különféle egészségügyi területeket a tanulmányokba, a kutatásba és fejlesztésbe, és részt veszünk az egészségügyi politikákkal kapcsolatos döntések meghozatalában. A kollégiumban történ? tanulás és munka során olyan környezetet teremtünk, amelyben az emberek olyan ismereteket, készségeket és hozzáállásokat szereznek, amelyek el?segítik a közösség összetartóbbá tételét, befolyásolják azt és hozzájárulnak Észtország fejl?déséhez.

  • Tallinn, Észtország

  Az Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) Észtországban egy elismert magánegyetem, a többszörösen díjnyertes Ülemiste City nevű intelligens városban található. A tantervünket összekötő kulcstémák a vállalkozói szellem és a kreativitás. Célunk, hogy tanulóinknak készségeket, hálózatokat és gondolkodásmódot adjunk életük megváltoztatásához és a világ hatásához! Üdvözöljük a világ minden tájáról érkező hallgatókat, hogy angol, orosz és észt nyelven felvehető alap- és mesterképzéseket tanulmányozzanak. Tanulmányi programjainkat a nappali, részmunkaidős, valamint a távoktatás igényeihez igazított informatikai infrastruktúra támogatja.

  • Tallinn, Észtország

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) egy állami szakmai felsőoktatási intézmény, amely versenyképes szakmai felsőoktatást és alkalmazott kutatást kínál a technológia, a termelés, az építőmérnöki munka, a logisztika, a gazdaság és a jólét területén. A TTK UAS Észtország legnagyobb alkalmazott tudományi egyeteme, jelenleg több mint 3000 hallgatót oktat, ezzel a TTK UAS Észtország negyedik legnagyobb felsőoktatási intézménye.

  • Tartu, Észtország

  Kaitseväe Akadeemia Akadémiája (a továbbiakban Akadémia) a szakmai felsőoktatási intézményekről szóló törvény értelmében vett honvédelmi alkalmazott felsőoktatási intézmény. Az Akadémia észt rövidítése a "KVA". Az Akadémia a Honvédség strukturális egysége, amely a Honvédség parancsnokának közvetlen felügyelete alatt áll. Feladatainak ellátása során az Akadémia képviseli az államot és a védelmi erőket.

  • Budapest, Magyarország
  • Espoo, Finnország
  • + 13 több

  Az EIT Digital Master School Európa vezető műszaki egyetemeinek és üzleti iskoláinak exkluzív közös kezdeményezése, kiváló európai kutatószervezetek és vezető üzleti partnerek további mentorálásával és partnerségével. Az EIT Digital kétéves programokat kínál, amelyek segítségével két világszínvonalú egyetemen tanulhat két különböző európai országban. Sőt, egyedi készségei és érdeklődési köre alapján személyre szabott tantervet készíthet. Kettős diplomát kínálunk, amelyek mindegyike egyesíti a műszaki kompetenciákat az innováció és a vállalkozói szellem gyakorlati készségeivel.

  • Tallinn, Észtország

  Az 1914-ben alapított Észt Művészeti Akadémia az egyetlen állami egyetem Észtországban, amely felsőoktatást nyújt képzőművészet, design, építészet, média, vizuális tanulmányok, művészeti kultúra, kulturális örökség és megőrzés területén. A fővárosban, Tallinnban található, aktív tanulmányi és kutatóintézet, valamint a vizuális kultúra vezető nemzeti innovációs központja. A tanulmányok új épületünkben zajlanak, innovatív és inspiráló környezetben. 2022-ben az EKA-t a QS World University Rankings a világ 200 legjobb építészeti és formatervezési egyeteme közé sorolta.

  • Tallinn, Észtország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Észtország

  A mai társadalom jövőképe innovatív, vállalkozó szellemű, technológiailag fejlett és nyitott a világ felé, és erre pályázik a Tallinni Technológiai Egyetem (TalTech) nemzetközileg magas szintű tanulmányok és kutatások révén.

  • Tartu, Észtország
  • Tallinn, Észtország
  • + 3 több

  A University of Tartu ( UT ) Észtország vezető kutatási és képzési központja. Ez az egyetlen egyetem a Baltikumban, amely a világ legjobb egyetemeinek első 1,2% -ában szerepel (QS World University Rankings 2021). Az 1632-ben alapított UT Észtország egyetlen klasszikus egyeteme. Az UT több mint 13 000 hallgató tanul (1800 nemzetközi hallgatóval együtt), és az UT nak 3800 alkalmazottja van (1800 oktatóval (190 professzorral együtt)). Hallgatóinak és oktatóinak szakmai kompetenciájának támogatása és fejlesztése érdekében az egyetem 71 partneregyetemmel rendelkezik 27 országban.

  • Tallinn, Észtország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...