close

Szűrők

Lásd a találatokat

Vitarendezési tanulmányok Jogi Tanfolyam Összevetése

Miután elvégezte a középiskolát, elkezdheti elgondolni, hogy milyen felsőoktatási kurzusokat szeretne tenni. A kurzus része egy képzési programnak, és hogyan építi fel tanulmányait. A legtöbb tanfolyam csak néhány hónapot vesz igénybe, de nem mindig. Mi a tanfolyam vitarendezési tanulmányok során? Ahogy elvárnánk, ez a kurzus teljes egészében a konfliktusok lefegyverzé… Tovább

Miután elvégezte a középiskolát, elkezdheti elgondolni, hogy milyen felsőoktatási kurzusokat szeretne tenni. A kurzus része egy képzési programnak, és hogyan építi fel tanulmányait. A legtöbb tanfolyam csak néhány hónapot vesz igénybe, de nem mindig.

Mi a tanfolyam vitarendezési tanulmányok során? Ahogy elvárnánk, ez a kurzus teljes egészében a konfliktusok lefegyverzésére és a beszélgetés polgári helyre való visszatérésére irányuló kommunikációs és tárgyalási technikákra összpontosít. Ezeket a kurzusokat általában jogi vagy üzleti programokban találják meg, mivel ez a képesség nagyon hasznos olyan területeken, amelyek kölcsönhatásban vannak másokkal. A tanfolyamok arra összpontosíthatnak, hogy ezeket a képességeket hogyan lehet kihasználni egy tárgyalóteremben vagy üzleti találkozókon.

Vannak olyan készségek, amelyeket vitarendezési tanulmányok során fejlesztenek ki, amelyek segítik a hallgatókat karrierjük és a mindennapi életük során. A konfliktus leépítésének képessége szinte minden környezetben vagy karrierben hasznos. Más ilyen jótékony készségek, mint például a kommunikációs készségek és a kritikai gondolkodás.

Létfontosságú, hogy tanulmányozza a tanfolyamok költségeit, mielőtt regisztrálna. Minden kurzusnak különböző díjai vannak vele. A pontos összeg az iskolától, a programtól és a tanulmányi országtól függ.

A vitarendezési tanulmányok befejezése után beírható pályák a választott diplomamunktól függenek. Ha jogtudós vagy, ez a kurzus segíthet ügyvédvé válni, vagy olyan belépő szintű pozíciót szerezhet, amely törvényes pályakezdéshez vezethet, ideértve a paralegalitást és a jogi titkárságot is. Ha üzleti diák vagy, akkor ez a kurzus vezetőt vezethet, csapatvezetőt, vagy végül egy vezetőt.

Ha érdekel a vitarendezés tanulmányozása egy főiskolán vagy egyetemen, keressen egy olyan programot, amely tartalmazza ezt az egyedülálló kurzust. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Center for International Legal Studies
Salzburg , Ausztria +4 Több

Ennek a tanfolyamnak a „sztárja” az Aguinda kontra Chevron ügy, amely 1993-ban kezdődött New Yorkban és folytatódott Ecuadori, Brazília, Argentína, Kanada, Hollandia és Gibral ... +

Ennek a tanfolyamnak a „sztárja” az Aguinda kontra Chevron ügy, amely 1993-ban kezdődött New Yorkban és folytatódott Ecuadori, Brazília, Argentína, Kanada, Hollandia és Gibraltár bíróságain keresztül. -
Tanfolyam
Nappali
8 hetek
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek