close

Szűrők

Lásd a találatokat

Pereskedés Jogi Tanfolyam Összevetése

A főiskolai tanfolyamok részt vesznek majdnem minden tanulmányi programban. Ez igaz mindenre a bachelor programoktól a mesterképzési programokig. Ha beiratkozik egy főiskolai tanfolyamra, meg kell kapnia a középiskolát. Ezenkívül a legtöbb tanfolyam néhány hónapig tart. Mi folyik a peres eljárásban? A pereskedés két olyan ember vagy jogalany közötti vitákra vonatkozik, ame… Tovább

A főiskolai tanfolyamok részt vesznek majdnem minden tanulmányi programban. Ez igaz mindenre a bachelor programoktól a mesterképzési programokig. Ha beiratkozik egy főiskolai tanfolyamra, meg kell kapnia a középiskolát. Ezenkívül a legtöbb tanfolyam néhány hónapig tart.

Mi folyik a peres eljárásban? A pereskedés két olyan ember vagy jogalany közötti vitákra vonatkozik, amelyek nem bűncselekmény jellegűek. Ha valaki úgy érzi, hogy egy másik bűnt követ el bántalmazás nélkül, akkor a pereskedés minden lényeges eleme játszik. Ez a fajta kurzus a jogrendszerre, a tárgyalóterem dinamikájára és folyamataira, valamint a törvényi konfliktusokat és precedenst szabályozó törvényekre összpontosít.

A perek tanulmányozása segít a diákoknak olyan készségek készítésében, amelyek felbecsülhetetlen értékűek lesznek a karrierjük kezdetén. Sok esetben ezek a készségek új munkalehetőségeket nyitnak meg, vagy növelhetik a potenciális fizetést. A perek tanulmányozása során ezek a képességek magukban foglalják a jogi kutatásokat, a viták rendezését, a kommunikációt és a kritikai gondolkodást.

A peres ügyek beiratkozásával kapcsolatos díjak meglehetősen eltérőek. A pontos összeg az iskolától és a programtól, az adott országtól, a tanulmányi időtől és a keresett fajtától függően változik, ha diplomát keres.

Mivel ez a tanulmányi terület igazságosan csak a törvényekre alkalmazható, valószínű, hogy a diplomásnak csak a pályaválasztása az ügyvédi ügyvéd vagy más, az ügyvédekkel kapcsolatos helyzet. Lehetséges védelmi vagy büntetőügyvéd, jogi titkár, paralegal vagy peres ügyvéd. Bár kevésbé gyakori, lehet, hogy folytathatja a pályafutását politikusként vagy bírónak a peres eljárásban.

A helyes program segíthet az oktatás megkezdésében. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Center for International Legal Studies
Salzburg , Ausztria +4 Több

Ennek a tanfolyamnak a „sztárja” az Aguinda kontra Chevron ügy, amely 1993-ban kezdődött New Yorkban és folytatódott Ecuadori, Brazília, Argentína, Kanada, Hollandia és Gibral ... +

Ennek a tanfolyamnak a „sztárja” az Aguinda kontra Chevron ügy, amely 1993-ban kezdődött New Yorkban és folytatódott Ecuadori, Brazília, Argentína, Kanada, Hollandia és Gibraltár bíróságain keresztül. -
Tanfolyam
Nappali
8 hetek
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba