LAWSTUDIES

Nemzetközi jog Jogi Tanfolyam Összevetése

A kurzus a nemzetközi jog biztosítja a hallgatók speciális ismeretekkel szabályozó keret stabil nemzetközi kapcsolatokban. Kezdve Oklevelek a tanúsítványok tanfolyamok, néhány nemzetközi jogi képzések igényel nagyobb időbeli elkötelezettség, mint mások.

Milyen előnyökkel jár a kurzus a nemzetközi jog?

A kurzus a nemzetközi jog jelenti szerény időbeli elkötelezettség jelentős végeredmény. A speciális ismereteket szerzett a kurzus a nemzetközi jog javítsák előmeneteli kilátások, különösen a következő területeken szokásos törvények normák nemzetközi magatartási és a nemzetközi megállapodások és szerződések.

Ami karrierjét a kurzus a nemzetközi jog?

A kurzus a nemzetközi jog készíti fel a munkát az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Nemzetközi Büntetőbíróság, az Európai Emberi Jogi Bíróság, valamint az EU-és az ENSZ által támogatott szervezetek.

Mennyibe kerül, hogy a kurzus a nemzetközi jog?

A költségek tanfolyam nemzetközi jogi eltérőek lehetnek attól függően, hogy néhány hét vagy tanfolyam óra, helyszín, a szakosodás és az egyetemi. A támogatás támogatás áll rendelkezésre a pályázók számára, a szükséges alapú, vagy érdemi alapú skála. Az egyetemek, hogy több konkrét információt kérésére, amelyet be lehet nyújtani könnyen ezt a honlapot.

Milyen követelményei vannak a kurzus a nemzetközi jog?

Előfeltétele a tanfolyam nemzetközi jogi eltérőek.Néhány szükséges középiskolai diploma, míg mások egy egyetemi vagy posztgraduális diplomát. Törvény tanfolyamok álló szükséges előadások, a tanfolyam és írásbeli vizsgák.

Miért veszi egy online tanfolyam International Law?

Online törvény tanfolyamok lehetőség a dolgozó szakemberek számára, vagy egyének elfoglaltsága. Törvény tanfolyamok lehet venni az interneten, minden szükséges anyagokban digitálisan. Sok egyetemek és iskolák kínálnak online kurzusok a nemzetközi jog, így annak szükségességét, hogy utazni egyetemen, vagy áldozatot munka egy 's aktuális feladatot.

Hogyan lehet beiratkozni a kurzus a nemzetközi jog?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

 

1 Találatok Nemzetközi jog Filter

Emberi jogok és a nemzetközi büntetőjog: Bevezető tanfolyam - Padovai Egyetem

FutureLearn
Tanfolyam
<
Részidős
<
4 hetek
Angol
On-line

A Padova Egyetem Európa egyik legrégebbi és legrangosabb székhelye; célja, hogy hallgatói számára mind szakmai képzést, mind szilárd kulturális hátteret biztosítson. ...

Tovább