Filter
Tanfolyam
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nemzeti jogtanulmányok Jogi Tanfolyam Összevetése

A kurzus egy adott tárgyra vonatkozó tanulmányi egység, amely rendszerint egy akadémiai félévben tart. Egy kurzus befejezésekor egy akadémiai hitelt vagy egy fokozatot kaphat. Néhány országban a kurzus valójában egy teljes tanulmányi program, amely a diploma megszerzéséhez szükséges.

Mi a tanfolyam a nemzeti jog tanulmányozása során? Néhány tanfolyam három vagy öt évig tarthat, hogy befejezze és felkészítse Önt a nemzeti jogban való jogi pályára. Az ilyen széles körű programok jellemzően olyan helyeken találhatók, mint India és Ázsia. Más egyetemek egyedi kurzusokat kínálhatnak a személyes és szellemi növekedéshez egyéni szinten. A tanfolyamok általában olyan témákat fedeznek fel, mint a pénzügyi törvény vagy a technológiai jog. Lehet, hogy bemutatják a különböző jogrendszereket és jogi kultúrákat.

A nemzeti jogi tanulmányok során különböző készségeket fejleszthetsz. Számos jogi kurzusnak van egy erős íráseleme. Lehetősége van arra is, hogy növelje hálózatépítési készségeit, valamint a szóbeli prezentációval kapcsolatos készségeit. Ezek segíthetnek előre a karrieredben.

Attól függően, hogy milyen típusú tanfolyamot választ, és ahol a világon úgy dönt, hogy elveszi, az ár drasztikusan változhat. Ellenőrizze a tanfolyam szolgáltatóval a költségekkel kapcsolatos további információkat.

Egyedülálló kurzusok a nemzeti jog tanulmányok egy nagyszerű módja annak, hogy nő, mint egyén. Tudásbázisa növelésével kiemelheti az adott munkában elért előrelépést. A nemzeti jogi tanulmányok tanfolyama egy nagyszerű továbbképzési kezdeményezés a pályafutásukban érdeklődőként, mint üzleti személynek, informatikusnak vagy bankárnak. Lehet, hogy munkát találhat egy ügyvédi irodában vagy az állami szektorban. A kiterjedtebb programok előkészíthetik Önt további jogi tanulmányokra vagy ügyvédi pozíciókra számos jogi területen.

Egyes kurzusokat online formában kínálnak. Így sokkal gyorsabban bővítheti az oktatást egy elfoglalt menetrend körül. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb

1 Találatok Nemzeti jogtanulmányok

Center for International Legal Studies

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. ... [+]

Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. Különösen fontos a laikusok és az Egyesült Államokban nem képzett ügyvédek számára. A kurzus célja, hogy röviden bemutassa az amerikai jogrendszert. Nem szándékozik - és a legbiztosabban nem - szakértővé válni az amerikai jogban. Leginkább csak kiindulópontnak tekinthető, amely arra hívja fel Önt, hogy alaposabban megvizsgálja az Ön számára különleges területeket, mivel sok, sok törvényből álló szövetségi jog - szövetségi és állami - sok, sok bíróság - szövetségi és állami is. És sok, sok játékos - különösen a sok, sok amerikai ügyvéd, akiknek 1,3 milliója van. Ebben a kurzusban meg fogjuk érinteni az Egyesült Államok Alkotmányát, a kormány struktúráját, a bíróságok szervezeti felépítését és funkcióit, valamint számos esetet. Igazgatási díj - 30 USD.... [-]

Ausztria Salzburg Magyarország Budapest Lengyelország Varsó Kína Shanghai  + 4 Több
Október 2019
Angol
8 hetek
On-line
Bővebben magyarul