LAWSTUDIES

Távoktatás Jogtudomány Tanfolyamok Keresése Észak-Amerikában 2020

Törvény tanfolyamok kívánják venni kívánók további személyes fejlődésükhöz. Akár megteszi a tanfolyamok egy osztályban vagy az interneten, vannak különféle speciális tanulmányi területeken. Néhány ezek közé tartozik a szabályozási elmélet, a kereskedelmi jog és a szellemi tulajdon.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Távoktatás Jogtudomány Jogi Tanulmányok Észak-Amerikában 2020

4 Találatok Jogtudomány, Észak Amerika, Távoktatás Filter

Jogi Angol Program

Brooklyn Law School
Amerikai Egyesült Államok, New York
Tanfolyam
01 Aug 2020
<
Nappali
30 May 2014
Campus

Reagálva az oktatási szükségleteit és igényeit a sok pályázók LL.M. Programok a külföldön képzett ügyvédek, akik érdeklődnek a jogot tanult az Egyesült Államokban, Brooklyn La ...

Tovább

Jogi angol Institute

Suffolk University Law School
Amerikai Egyesült Államok, Boston
Tanfolyam
01 Sep 2020
<
3 hetek
Campus

A jogi angol Intézet nyitott minden nemzetközi Suffolk Master of Laws diákok, hogy biztosan, hogy a szükséges eszközöket, hogy átmenet sikeres LLM a tanfolyam.

Tovább

Nyári nyelvi és Jogi Intézet

Case Western Reserve University School of Law
Amerikai Egyesült Államok, Cleveland
Tanfolyam
10 Jul 2020
<
Nappali
<
4 hetek
30 Jun 2017
Angol
Campus

Négy hetes, nyári bevezetése az amerikai common law és az amerikai jogi kutatás, írás és elemzés, valamint a lehetőséget, hogy javítsa a jogi angol nyelvtudását.

Tovább

Szakmai felelőssége

Florida Coastal School of Law
Amerikai Egyesült Államok, Jacksonville
Tanfolyam
10 May 2020
<
Nappali
<
Részidős oktatás
Angol
On-line

Ez két-hitel tanfolyam külföldi ügyvédek szabályai Szakmai felelősség, beleértve az állami és Aba Modell szakmai etikai szabályok és a vezető szövetségi és állami esetjog a té ...

Tovább