LAWSTUDIES.HU

15 Jogi tanulmányok Jogi Tanfolyam Összevetése

Azok a középiskolai diplomások, akik először beiratkoznak az egyetemre, meg kell érteniük, hogy a tanfolyamok hogyan működnek. A legtöbb program magában foglalja a kurzusokat, amelyek közül néhányat kijelöltek és mások, akiket a hallgatók választhatnak. Általában néhány hónapra van szükség egy főiskolai tanfolyam elvégzésére.

Mi az a jogi képzés? A törvény egy hatalmas terület, amely számos különböző szakterületet foglal magában. Ezek közé tartoznak a perek, a nemzetközi jog, a kereskedelmi jog, a közérdek, az antitröszt jog, az emberi jogok, stb. A jogi tanulmányok valószínűleg egy bevezető kurzus, melynek célja a szakterület alapjai. További kurzusok valószínűleg szükségesek ahhoz, hogy tovább szakosodjanak az egyes törvények egyikébe.

Az egyik legnagyobb előnye a karrierednek, hogy élvezni fogja a jogot tanulmányozó készségek készségeit fejleszteni. Ezek a kutatási törvényektől és a korábbi bírósági ügyektől, valamint a viták rendezésétől az általános kritikai gondolkodásig vagy kommunikációs képességekig terjedhetnek. A szakterülethez kapcsolódó készségek segítenek a karrier sikeres bejutásában.

Mivel a kurzusra való beiratkozás költségei változóak, jó ötlet, hogy alaposan megvizsgálja a kívánt vagy kötelező tanfolyamokat a beiratkozás előtt. A díjakat érintő szempontok közé tartozhat az iskola, a kiválasztott program, az ország és a tanulmányok időtartama.

Számos különböző karrier van, amit a törvény tanulmányozásával lehet elérni. A jogi képzés legáltalánosabb és legegyszerűbb alkalmazása az, hogy ügyvédévé váljon. Az ügyvédek azonban sokféleképpen dolgoznak, amelyek egy másik területen szakosodtak. Valószínűleg szükséged lesz szakosodásra. A belépő szintű pozíciók, amelyek végül ügyvédévé váltak, paralegális és jogi titkár. Lehetséges a törvényes oktatás alkalmazása politikus vagy bíróvá is válni.

Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

15 Találatok Jogi tanulmányok Filter

Paralegal Studies Program

Mildred Elley
Campus Nappali Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Albany New York

A paralegal minden jogi támogató csapat döntő része. A párhuzamok szakértői jogi kutatásokat, dokumentumok tervezéseket, fájlok karbantartását, ügyfelekkel való közreműködést, valamint igazgatási támogatást nyújtanak. A Paralegal Studies program bevezette a diploma és bizonyítványt diákok a lényeges számítógépes alkalmazások szükséges a jogi területen.

LSAT előkészítő tanfolyam

Magoosh
On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Berkeley + 1 további

Mi vagyunk a legrövidebb távolság közted és egy elfogadási levélben? Javítsa LSAT pontszámát legalább 5 ponttal.

Szakmai tanfolyam (BPTC)

BPP University
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Manchester London Birmingham Bristol Leeds + 5 további

Ha a cél az, hogy ügyvéd legyen, a BPP University Bar Szakmai Képzési Kurzusa (BPTC) nyújtja a lehető legjobb képzést. Támogatói és konferencia-találkozókat kínálunk négy, valódi életmódbeli próbatétel és felmérés csoportjaiban, valamint bármely szolgáltató választékának legszélesebb skáláját.

LAST felvételi vizsgálat előkészítése

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep
Campus On-line Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok New York

Élő személyesen és online LSAT osztályok online órák megteheti a saját tempójában, mi a tökéletes LSAT prep az Ön számára.

Szakorvos asszisztens képesítést lakossági tulajdonátruházással Angliában és Walesben

Central Law Training
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

Tulajdonjog drámaian megváltozott az elmúlt években, a változtatások a törvény tekintetében kialakulhatna egy adásvételi szerződés a föld, a bevezetése jogcímbiztosító, az új ingatlan-nyilvántartási törvény és a hozzá tartozó szabályok; és ezek a változások még nem fejezte be a javaslatokat terjeszteni az elektronikus tulajdonátruházással és valószínűségének további fejlesztések tekintetében az ingatlan-nyilvántartás.

Szakorvos asszisztens képesítést végrendeletek hagyatéki és adminisztráció Angliában és Walesben

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

A programok célja, hogy összekapcsolják precedens, alapanyagok, jogi narratívák és stílusok létrehozása kézikönyveire mindennapi használatra, ugyanakkor gyakorlati ismereteket nyújt részletes lefedettség a legjobb gyakorlat és eljárás.

Szakorvos asszisztens képesítést munkajogi Nagy-Britanniában (Anglia és Wales, Skócia)

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

Ez természetesen kiemeli a közelmúltban bevezetett közös szülői szabadságot, amely egy jelentős változás, hogy a családi vonatkozású szabadságok jogosultságokat. Ők is egy frissítést a folyamatos változások számítása üdülési hozzájárulást követően számos döntést ebben a kérdésben - ez a téma, mert a potenciális költségek a munkáltatók a visszamenőleges állítások.

Szakorvos asszisztens képesítést társasági jog Nagy-Britanniában (Anglia és Wales, Skócia)

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

A selejtező átfogó áttekintést nyújt a társasági jog és a vállalati titkári feladatait. A kurzus célja, hogy fejlessze képességeit kapcsolatos kialakítására, kezelésére, és beadását magáncégek, és az ügyletek és eljárások jellemzően összefüggésben vállalt a vállalati tevékenység.

Kurzus: oklevél jogi

University College Of The Caribbean
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Jamaica Kingston

A University of London program célja, hogy segítse a diákok fejlesztésére megértéséhez alapvető elvek és a kritikus tudatosság a common law jogi hagyomány.

Diploma jogi asszisztensben

CDI College
Campus Nappali Szeptember 2020 Kanada Calgary Edmonton piros Szarvas + 1 további

A jogi igazgatás területe dinamikus és kihívást jelent. CDI College jogi asszisztens programja felkészíti azokat a tudást és készségeket, amelyekkel minden ügyvédi irodaban el kell menni.

Diploma a jogi közigazgatási asszisztensben

CDI College
Campus Nappali 100 órák Szeptember 2020 Kanada Winnipeg

Keresi a karriert, amely bennfentesek perspektíváját nyújtja a jogrendszerben? Vonat, hogy jogi közigazgatási asszisztens legyen! Ez a gyors tempójú karrier lehetővé teszi, hogy egy jogi ügyintéző csapat tiszteletre méltó részévé váljon.

Tanfolyam: Berkeley Jogi Tanulmányok Globális Hozzáférési Program

UC Berkeley Extension
Campus Nappali 4 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Berkeley

Bevándorlás. Szerzői jog. Közpolitikai. Életünk minden aspektusát a törvény különböző aspektusai befolyásolják és formálják. Ismerje meg, hogyan válhat a holnapi törvényes innovátorok egyikévé a gyorsan változó és globalizált világban a Jogi Tanulmányok főiskoláján. Csatlakozzon egy dinamikus, tapasztalati környezetben tanulók elit csoportjához. Megtanulsz olyan professzoroktól, akik nemcsak az évek tapasztalatát hozzák az osztályba, hanem szeretik a törvényeket is. Tanulmányozzon az amerikai egyetemi hallgatók mellett, akik a jogi tanulmányok előkészítésére készülnek, miközben Berkeleyben, a San Francisco-öbölben és a Szilícium-völgyben tanulnak.

Diploma a paralegai tanulmányokban

Vancouver Career College
Campus Nappali 65 hetek Szeptember 2020 Kanada Vancouver Abbotsford + 1 további

A Vancouver Career College Paralegal diploma programja arra ösztönzi Önt, hogy belépjen a kihívásokkal teli és lenyűgöző világba. A program egyesíti az adminisztratív készségeket a kiterjedt jogi képzéssel.

Bár szakképző tanfolyam (BPTC) - részmunkaidőben

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Részidős oktatás 22 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham London + 1 további

Ha jogi diplomád vagy GDL-je van, és ügyvédi képzést kíván nyújtani, a BPTC-t úgy terveztük, hogy segítse a tanuló biztonságát. Várhat magas szintű oktatástól képzett szakemberek számára, akik páratlan tapasztalattal rendelkeznek az érdekképviselet terjesztésében.

Bár szakképző tanfolyam (BPTC) - teljes munkaidőben

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Nappali 10 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Birmingham Leeds London + 2 további

Ha jogi diplomád vagy GDL-je van, és ügyvédi képzést kíván nyújtani, a BPTC-t úgy terveztük, hogy segítse a tanuló biztonságát. Várhat magas szintű oktatástól képzett szakemberek számára, akik páratlan tapasztalattal rendelkeznek az érdekképviselet terjesztésében.