LAWSTUDIES

2 Jogi nyelvek Jogi Tanfolyam Összevetése

Nem számít, milyen nyelvet gyakorló törvény, azt találjuk, hogy ez szükséges egy speciális formája a nyelvtan és a szókincs, hogy írjon jogi dokumentumok, és hozzon létre a jogi előadások. Jogi nyelvi kurzusok a nyelvtani alapot törvény gyakorlatban.

Mi az a jogi nyelvtanfolyam?

A jogi nyelv tanfolyam a terminológia és formák a nyelvtani használt jogi gyakorlatot az Ön által választott nyelven. Ezek a tanfolyamok középpontjában a legalese gyakori ügyvédként.

Mik az előnyei tanfolyam Jogi nyelven?

A jogi nyelvi kurzus törekvő ügyvédek és más jogi szakemberek egy alapítvány azon a nyelven árnyalatok, amelyekre szükségük van, hogy hatékonyan kommunikáció szóban és írott nyelv, a joggyakorlat.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam a jogi nyelv?

A költség a tanfolyam jogi nyelven nagyban függ számos tényező, köztük az iskola és az ország, amely úgy dönt, hogy tanulmányozza.

Milyen karrier javítása várhatunk egy tanfolyam jogi nyelv?

Ha már ügyvédként, akkor számíthat az írásbeli kommunikáció, hogy több tiszta a pálya jogi nyelvet. Ha éppen tanul, azt találjuk, hogy a tanfolyam megadja neked az alapítvány, hogy megfelelően kifejezni magát jogi munkát.

Miért Vegyünk egy online tanfolyam Jogi nyelv?

Az online kurzus jogi nyelven adja a nyelvi képzés további segítségre van szüksége kényelmesen, így a lehetőséget, hogy tanulmányozza a kényelmes otthon időnként, hogy a munka körül a menetrend.

Hol lehet hogy egy tanfolyam jogi nyelv?

Itt található egy kurzust jogi nyelven sok egyetemeken szerte a világon. A legtöbb egyetem kínál jogi tanulmányok felajánlja ezt a tanfolyamot.

Hogyan kell alkalmazni a jogi nyelv tanfolyam?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

2 Találatok Jogi nyelvek Filter

Nyári nyelvi és Jogi Intézet

Case Western Reserve University School of Law
Tanfolyam
<
Nappali
<
4 hetek
Angol
Campus

Négy hetes, nyári bevezetése az amerikai common law és az amerikai jogi kutatás, írás és elemzés, valamint a lehetőséget, hogy javítsa a jogi angol nyelvtudását.

Tovább

Jogi Angol Program

Brooklyn Law School
Tanfolyam
<
Nappali
Campus

Reagálva az oktatási szükségleteit és igényeit a sok pályázók LL.M. Programok a külföldön képzett ügyvédek, akik érdeklődnek a jogot tanult az Egyesült Államokban, Brooklyn La ...

Tovább