LAWSTUDIES.HU

7 Jogi asszisztens Jogi Tanfolyam Összevetése

Mi az a jogi asszisztens tanulmányok?

Jogi asszisztens tanulmányok felkészítse a tanulókat a karrier, mint egy jogi asszisztens, illetve jogi asszisztens. Paralegals akadémiai végzettség terén a törvény, amely lehetővé teszi számukra, hogy végre sok adminisztratív munka egy ügyvéd vagy ügyvéd. Bizonyos országokban és államokban, paralegals szabályozza a kormány és a szükséges engedély megszerzéséhez. Azonban a többi régió nem igényelnek engedélyezési paralegals.

Milyen előnyökkel jár a tanfolyamok asszisztens Studies?

Tanfolyamok asszisztens vizsgálatok formájában a diploma vagy bizonyítvány programok. Ezek a jogi asszisztens tanulmányok tanfolyamok felkészítse a tanulókat, hogy adja meg a munka világában, mint a jogi asszisztens, illetve jogi asszisztens Érettségi után. Paralegals létfontosságú, jól fizetett, megbecsült tagjai jogi csoportok.Tanfolyamok asszisztens tanulmányok a hallgatókat, hogy megfeleljen a közigazgatási, üzleti és jogi kihívások.

Mennyibe kerül, hogy tanfolyamok asszisztens tanulmányok?

Tanfolyamok asszisztens tanulmányok nagyban időtartamát és képzési költségeit. Diploma vagy Graduate Certificate asszisztens képzés gyakran körülbelül egy év teljes körű. Az űrlap a honlapon a kapcsolatot az iskolák további konkrét információk.

Milyen követelményei vannak a kurzusok asszisztens tanulmányok?

Graduate Certificate tanfolyamok asszisztens tanulmányokat igényel egyetemi diplomát. Másrészt, néhány diploma programok és jogi asszisztens képzések igényelnek középiskolát. Beiratkozott hallgatók tanfolyamok asszisztens vizsgálatok szükségesek a teljes tanfolyam, vizsgák és bizonyos esetekben a szakmai gyakorlatot.

Milyen karrier várhat a kurzusok asszisztens tanulmányok?

Pályakezdő asszisztens tanulmányok kurzus akkor teljesül sok jövedelmező karrier lehetőséget Érettségi után. Paralegals és a jogi asszisztensek a kereslet a magán ügyvédi irodák, vállalati cégek és kormányzati hivatalok. Jogi asszisztens tanulmányok természetesen diplomások keresnek munkahelyet cég szakosodott büntetőjog, szerződési jog, családi jog, társasági jog, ingatlanjog és így tovább.

Miért veszi asszisztens Studies tanfolyamok online?

Számos jogi asszisztens tanulmányok kurzus is kínálnak online a világ néhány legjobb iskolákban. A diákok dolgozhatnak, miközben tanul az interneten, vagy csak használja az Advent az online tanulás, hogy megmentse őket az ingázás a campus. Tudjon meg többet az online és az egyetemen jogi asszisztens tanulmányok kurzus ma!

 


7 Találatok Jogi asszisztens Filter

Paralegal Studies Program

Mildred Elley
Campus Nappali Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Albany New York

A paralegal minden jogi támogató csapat döntő része. A párhuzamok szakértői jogi kutatásokat, dokumentumok tervezéseket, fájlok karbantartását, ügyfelekkel való közreműködést, valamint igazgatási támogatást nyújtanak. A Paralegal Studies program bevezette a diploma és bizonyítványt diákok a lényeges számítógépes alkalmazások szükséges a jogi területen.

Szakorvos asszisztens képesítést lakossági tulajdonátruházással Angliában és Walesben

Central Law Training
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

Tulajdonjog drámaian megváltozott az elmúlt években, a változtatások a törvény tekintetében kialakulhatna egy adásvételi szerződés a föld, a bevezetése jogcímbiztosító, az új ingatlan-nyilvántartási törvény és a hozzá tartozó szabályok; és ezek a változások még nem fejezte be a javaslatokat terjeszteni az elektronikus tulajdonátruházással és valószínűségének további fejlesztések tekintetében az ingatlan-nyilvántartás.

Szakorvos asszisztens képesítést végrendeletek hagyatéki és adminisztráció Angliában és Walesben

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

A programok célja, hogy összekapcsolják precedens, alapanyagok, jogi narratívák és stílusok létrehozása kézikönyveire mindennapi használatra, ugyanakkor gyakorlati ismereteket nyújt részletes lefedettség a legjobb gyakorlat és eljárás.

Szakorvos asszisztens képesítést munkajogi Nagy-Britanniában (Anglia és Wales, Skócia)

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

Ez természetesen kiemeli a közelmúltban bevezetett közös szülői szabadságot, amely egy jelentős változás, hogy a családi vonatkozású szabadságok jogosultságokat. Ők is egy frissítést a folyamatos változások számítása üdülési hozzájárulást követően számos döntést ebben a kérdésben - ez a téma, mert a potenciális költségek a munkáltatók a visszamenőleges állítások.

Szakorvos asszisztens képesítést társasági jog Nagy-Britanniában (Anglia és Wales, Skócia)

Central Law Training
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Glasgow

A selejtező átfogó áttekintést nyújt a társasági jog és a vállalati titkári feladatait. A kurzus célja, hogy fejlessze képességeit kapcsolatos kialakítására, kezelésére, és beadását magáncégek, és az ügyletek és eljárások jellemzően összefüggésben vállalt a vállalati tevékenység.

Diploma jogi asszisztensben

CDI College
Campus Nappali Szeptember 2020 Kanada Calgary Edmonton piros Szarvas + 1 további

A jogi igazgatás területe dinamikus és kihívást jelent. CDI College jogi asszisztens programja felkészíti azokat a tudást és készségeket, amelyekkel minden ügyvédi irodaban el kell menni.

Diploma a paralegai tanulmányokban

Vancouver Career College
Campus Nappali 65 hetek Szeptember 2020 Kanada Vancouver Abbotsford + 1 további

A Vancouver Career College Paralegal diploma programja arra ösztönzi Önt, hogy belépjen a kihívásokkal teli és lenyűgöző világba. A program egyesíti az adminisztratív készségeket a kiterjedt jogi képzéssel.