LAWSTUDIES

2 Jogi angol Jogi Tanfolyam Összevetése

Ügyvédek és más jogi szakemberek egy egyedi formája az angol munkájukat. Gyakran nevezik "legalese " vagy "lawspeak, " ebben a formában az angol terminológiát használ és a nyelvtan, ami nem gyakori. Néhány diák részesülhet a tanfolyam szentelt e jogi angol.

Mi a jogi angol tanfolyam?

A jogi angol tanfolyam a stílus az angol jogászok és jogi professzionális használatra írásos dokumentumok és a bírósági előadások. Ugyancsak magában foglalja a kidolgozása írásos jogi anyag.

Mik az előnyei tanfolyam angol jogi?

Legal English egészen más, mint beszélt angolul. Mindkét angol anyanyelvű és nem angol anyanyelvű részesülhet a tanfolyam jogi angol, ami megtanítja nekik ezt legalese, és segíti őket a jövőbeni jogi munkát.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam angol jogi?

A költség a tanfolyam jogi angol függ az ország és az egyetem, amely bemutatja a program.

Milyen karrier javítása várhatunk egy tanfolyam angol jogi?

A kurzus a jogi angol segít az ügyvédek és más jogi szakemberek jobban megértsék a hang és szókincs jogi írásban. Ez biztosítja a professzionális szélén kidolgozása során írott anyag. Mivel az angol jogi nyelv az Európai Unióban, ez ​​megnyitja az ajtót, hogy ügyvédként világszerte.

Miért Vegyünk egy online tanfolyam Jogi angolul?

Angol a kívánt nyelvet a jogi munka sok a világ, beleértve az Egyesült Államok, Ausztrália, Kenya, Dél-Afrikában és Európában. A kurzus a jogi angol biztosítja a nyelv alapja a jogi karrierjét.

Hol lehet hogy egy tanfolyam Jogi angolul?

Sok főiskolák és egyetemek, amelyek jogi diplomát és pre-law programokat le egy kurzust jogi angol.

Hogyan kell alkalmazni a jogi angol tanfolyam?

Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

2 Találatok Jogi angol Filter

Jogi Angol Intézet

Suffolk University Law School
Tanfolyam
szept. 2021
<
Nappali
<
3 hetek
16 May 2021
Campus

A Jogi Angol Intézet nyitott minden nemzetközi Suffolk Master of Laws hallgató számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkeznek-e eszközökkel ahhoz, hogy sikeresen átté ...

Tovább

Nyári nyelvi és Jogi Intézet

Case Western Reserve University School of Law
Tanfolyam
<
Nappali
<
4 hetek
Angol
Campus

Négy hetes, nyári bevezetése az amerikai common law és az amerikai jogi kutatás, írás és elemzés, valamint a lehetőséget, hogy javítsa a jogi angol nyelvtudását.

Tovább