LAWSTUDIES

2 Jog és szabályozás Jogi Tanfolyam Összevetése

A kurzus a jog és a rendelet foglalkozik képet alkothasson a jog és más a fegyelem, mint a politológia, kommunikáció, az üzleti, a közgazdaságtan, a kriminológia és kezelése. Kezdve Oklevelek a tanúsítványok Tanfolyamok, néhány törvény és rendelet tanfolyamok igényelnek nagyobb időbeli elkötelezettség, mint mások.

Milyen előnyökkel jár egy tanfolyam Jogi és rendeletben?

Diákok elvégez egy tanfolyamot törvény és szabályozás nagyon keresettek azok szaktudással a maguk területén, amellett, hogy a korábbi törvény mandátumát.

Ami karrierjét a kurzus Jogi és rendeletben?

A kurzus a törvény és szabályozás előkészíti az egyének menni dolgozni, a multinacionális vállalatok, pénzügyi intézmények, kormányzati szervek és más a tanácsadás, peres vagy megvédeni.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam Jogi és rendeletben?

A költségek tanfolyam Jogi és rendeletben függően változhat, hogy hány hetes vagy tanfolyami óraszám, a helyet, a szakosodás és az egyetemi. A támogatás támogatás áll rendelkezésre a pályázók számára, a szükséges alapú, vagy érdemi alapú skála. Az egyetemek, hogy több konkrét információt kérésére, amelyet be lehet nyújtani könnyen ezt a honlapot.

Milyen követelményei vannak a kurzus törvény és rendelet?

Előfeltétele a tanfolyam Jogi és rendeletben eltérőek. Néhány szükséges középiskolai diploma, míg mások egy egyetemi vagy posztgraduális diplomát. Törvény tanfolyamok álló szükséges előadások, a tanfolyam és írásbeli vizsgák.

Miért veszi az online kurzus Törvény és rendelet?

Online törvény tanfolyamok lehetőség a dolgozó szakemberek számára, vagy egyének elfoglaltsága. Törvény tanfolyamok lehet venni az interneten, minden szükséges anyagokban digitálisan. Sok egyetemek és iskolák kínálnak online tanfolyamok jogszabályok és rendeletek, megszünteti annak szükségességét, hogy utazni egyetemen, vagy áldozatot munka egy 's aktuális feladatot.

Hogyan lehet beiratkozni a kurzus Jogi és rendeletben?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

2 Találatok Jog és szabályozás Filter

Bárpróba (BPC) - teljes munkaidőben

The University of Law Postgraduate Programmes
Tanfolyam
<
Nappali
<
8&nbsp;-&nbsp;9 hónap
Angol
Campus

Amennyiben jogi diplomád vagy GDL-je van, és ügyvédként kíván képződni, a Bar Practice Course (korábban a Bar Professional Training Course - BPTC) célja, hogy segítse a tanuló ...

Tovább

Bárgyakorlati tanfolyam (BPC) - részmunkaidőben

The University of Law Postgraduate Programmes
Tanfolyam
<
Részidős
<
20 hónap
Angol
Campus

Amennyiben jogi diplomád vagy GDL-je van, és ügyvédként kíván képződni, a Bar Practice Course (korábban a Bar Professional Training Course - BPTC) célja, hogy segítse a tanuló ...

Tovább