close

Szűrők

Lásd a találatokat

Büntetőjogi tanulmányok Jogi Tanfolyam Összevetése

A jogi tanfolyamokat gyakran a felsőoktatási intézmények kínálják fel, hogy továbbfejlesszék a hallgatókat. A programok gyakran az osztályteremben vagy az interneten érhetők el, és kiterjedhetnek a fókuszált tanulmányi területek széles skálájára. Ezek a programok néha rendelkezésre állnak a jogi mesterképzéshez, és gyakran hosszú éveken át tartó teljes munkaidős o… Tovább

A jogi tanfolyamokat gyakran a felsőoktatási intézmények kínálják fel, hogy továbbfejlesszék a hallgatókat. A programok gyakran az osztályteremben vagy az interneten érhetők el, és kiterjedhetnek a fókuszált tanulmányi területek széles skálájára. Ezek a programok néha rendelkezésre állnak a jogi mesterképzéshez, és gyakran hosszú éveken át tartó teljes munkaidős oktatási tapasztalatot jelentenek.

Mi a tanfolyam a büntetőjogi tanulmányokban? A programok általában olyan témákat fednek le, mint a büntetőjog helyi vagy nemzetközi szintű végrehajtása. Gyakran olyan bűncselekményekre összpontosít, amelyek a koncentrált büntetőbíróságok, például az emberiség elleni nemzetközi bűncselekmények vagy a helyi kábítószer-bíróságok hatáskörébe tartoznak. A tanfolyamok kiterjedhetnek kutatási módszerekre is, és útmutatást adhatnak a disszertáció befejezésére vonatkozóan. Az egyéb tanulmányi lehetőségek magukban foglalhatják a jog és a büntetőügyek eljárási vonatkozásait, a kiadatást és a bizonyítékok összegyűjtését.

A jogi hallgatók sok életet kaphatnak. Például, ennek a kurzusnak a befejezése jobb kutatási és írási készségeket, személyes szervezeteket és időgazdálkodási készségeket eredményezhet. Az életképesség mellett a kurzus elhelyezheti a diplomásokat a továbbfejlesztett karrierlehetőségekhez.

A világ számos oktatási intézménye büntetőjogi tanulmányokat folytat. Ez a hozzáférhetőség magában foglalhatja az online programokat és más modern lehetőségeket. Számos különbség van az iskolák kínálatában az egész világon, és e kurzusok költségei változhatnak. Az egyéneknek közvetlenül kapcsolódniuk kell az iskolákhoz.

A büntetőjog kiterjed számos bűncselekményre, a helyi bűncselekményekről a nemzetközi pénzmosásra. A büntetőjogi tanulmányok elvégzésével a diplomások előkészíthetők olyan állásokra, mint a magán védőügyvéd, az állami védő, az ügyész, a pártfogó felügyelő vagy az FBI-ügynök. Más karrierlehetőségek közé tartozik a törvényszéki tudós, a bűnügyi ügyvéd, a kriminológus és a nyomozó. Egyes programok közül néhány diplomás munkatársat találtak segédtámogatásban, például rehabilitációs támogatást nyújtva a bűncselekményekért felelős személyek számára.

Számos oktatási lehetőség van a büntetőjogi tudósok számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
FutureLearn
Padua , Olaszország +1 Több

A Padova Egyetem Európa egyik legrégebbi és legrangosabb székhelye; célja, hogy hallgatói számára mind szakmai képzést, mind szilárd kulturális hátteret biztosítson. ... +

A Padova Egyetem Európa egyik legrégebbi és legrangosabb székhelye; célja, hogy hallgatói számára mind szakmai képzést, mind szilárd kulturális hátteret biztosítson. -
Tanfolyam
Részidős
4 hetek
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek