close

Szűrők

Lásd a találatokat

Büntetőjog Jogi Tanfolyam Összevetése

A kurzus a Criminal Justice összpontosít területén törvényt, amely delves a bűnözés és a jog, a nemzetközi bűnözés, kriminalisztika, ok-okozati összefüggés, egyetértésével és a különböző formáit bűncselekmények, többek között a témák. Kezdve Oklevelek a tanúsítványok Tanfolyamok, néhány büntető igazságszolgáltatás kurzus igényel nagyobb időbeli elköte… Tovább

A kurzus a Criminal Justice összpontosít területén törvényt, amely delves a bűnözés és a jog, a nemzetközi bűnözés, kriminalisztika, ok-okozati összefüggés, egyetértésével és a különböző formáit bűncselekmények, többek között a témák. Kezdve Oklevelek a tanúsítványok Tanfolyamok, néhány büntető igazságszolgáltatás kurzus igényel nagyobb időbeli elkötelezettség, mint mások.

Mik az előnyei a természetesen büntető igazságszolgáltatás?

Diákok kitöltésével természetesen büntető igazságszolgáltatás nagyon keresettek azok szaktudással a maguk területén, amellett, hogy a korábbi törvény hitelesítő adatok (pl.: Bachelor of Law vagy Juris Doctor).

Ami karrierjét a kurzust büntető igazságszolgáltatás?

A diákok szakosodott büntető igazságszolgáltatás képzett menni dolgozni, ügyvédi irodák, a bűnmegelőzés, a rendőrség, kriminológiai kutatások, a nemzeti és a nemzetközi büntető bíróságok és így tovább.

Mennyibe kerül, hogy egy tanfolyam a büntető igazságszolgáltatás?

A költségeket a vevő természetesen büntető igazságszolgáltatás eltérőek lehetnek attól függően, hogy néhány hét vagy tanfolyam óra, helyszín, a szakosodás és az egyetemi. A támogatás támogatás áll rendelkezésre a pályázók számára, a szükséges alapú, vagy érdemi alapú skála. Az egyetemek, hogy több konkrét információt kérésére, amelyet be lehet nyújtani könnyen ezt a honlapot.

Milyen követelményei vannak a kurzus a büntető igazságszolgáltatás?

Előfeltétele a tanfolyam büntető igazságszolgáltatás eltérőek.Néhány szükséges középiskolai diploma, míg mások egy egyetemi vagy posztgraduális diplomát. Törvény tanfolyamok álló szükséges előadások, a tanfolyam és írásbeli vizsgák.

Hogyan lehet beiratkozni a kurzus büntető igazságszolgáltatás?

Keresés az alábbi program, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével az élen formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Manor College
Jenkintown , Amerikai Egyesült Államok

A Büntető Igazságügyi Igazgatás Bachelor of Science program a vezetői és elemző készségek fejlesztésére összpontosít azon hallgatók számára, akik a büntető igazságszolgáltatás ... +

A Büntető Igazságügyi Igazgatás Bachelor of Science program a vezetői és elemző készségek fejlesztésére összpontosít azon hallgatók számára, akik a büntető igazságszolgáltatási rendszer vezetői pozícióinak megszerzésére törekszenek, beleértve a bírósági rendszert, a javítóintézeteket, a sürgősségi reagálást és a bűnüldöző szerveket. -
Tanfolyam
Angol
szept. 2021
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba