Filter
Tanfolyam
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Amerikai jog Jogi Tanfolyam Összevetése

A jogi tanfolyamok nagyszerű lehetőséget kínálnak a személyes fejlődésre, és akár magukban vagy egy másik képzéssel párhuzamosan is végezhetők. A tananyag általában aktuális olyan területek aktuális problémáit boncolgatja, mint a szellemi tulajdonjog és a kereskedelmi jog.

Az Egyesült Államok jogának tanulmányozása magában foglalja, hogyan működik az amerikai jogrendszer és hogyan működik az amerikai jogi környezetben. A közös tanulmányi területek közé tartozik az amerikai alkotmány, a közös jog módszertana, az alapszabályok felkutatása és a jogi hivatallal kapcsolatos tanulás.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Amerikai jog Jogi Tanfolyam Összevetése 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Amerikai jog

Center for International Legal Studies

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. ... [+]

Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. Különösen fontos a laikusok és az Egyesült Államokban nem képzett ügyvédek számára. A kurzus célja, hogy röviden bemutassa az amerikai jogrendszert. Nem szándékozik - és a legbiztosabban nem - szakértővé válni az amerikai jogban. Leginkább csak kiindulópontnak tekinthető, amely arra hívja fel Önt, hogy alaposabban megvizsgálja az Ön számára különleges területeket, mivel sok, sok törvényből álló szövetségi jog - szövetségi és állami - sok, sok bíróság - szövetségi és állami is. És sok, sok játékos - különösen a sok, sok amerikai ügyvéd, akiknek 1,3 milliója van. Ebben a kurzusban meg fogjuk érinteni az Egyesült Államok Alkotmányát, a kormány struktúráját, a bíróságok szervezeti felépítését és funkcióit, valamint számos esetet. Igazgatási díj - 30 USD.... [-]

Ausztria Salzburg Magyarország Budapest Lengyelország Varsó Kína Shanghai  + 4 Több
Október 2019
Angol
8 hetek
On-line
Bővebben magyarul