close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzleti jogi tanulmányok Jogi Tanfolyam Összevetése

A jogi tanfolyamokat gyakran az oktatási intézmények kínálják fel, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak arra, hogy mélyebb megértést és személyes fejlődést érjenek el. A tantárgyi tanulmányok tárgyai közé tartozhat a jelenlegi kérdésekre való összpontosítás, például a szellemi tulajdon és az internetes adatvédelem. Mi a kurzus az üzleti jogi tanulmányok terén?… Tovább

A jogi tanfolyamokat gyakran az oktatási intézmények kínálják fel, hogy a hallgatók lehetőséget kapjanak arra, hogy mélyebb megértést és személyes fejlődést érjenek el. A tantárgyi tanulmányok tárgyai közé tartozhat a jelenlegi kérdésekre való összpontosítás, például a szellemi tulajdon és az internetes adatvédelem.

Mi a kurzus az üzleti jogi tanulmányok terén? A kurzusokon részt vevő hallgatók bizonyos országokban tanulmányozhatják az olyan témákat, mint a nemzetközi kereskedelem, a kereskedelmi jog és az üzleti törvények. A konkrét témák, mint például a szabályozási elmélet, a világkereskedelem és a nemzetközi értékesítés is fedezhetők. Egyes iskolák kínálnak osztályokat a számviteli és adózási törvények, üzleti büntetőjog, munkaügyi és szociális biztonsági törvények. A hallgatók megismerhetik az IP-jogot vagy a márkázás és a marketing jogszerűségét.

Miközben részt vesz ebben a kurzusban, a tudósok fejlettebb kommunikációs és csapatmunka készségeket fejleszthetnek ki. Képesek szervezeti technikákat fejleszteni vagy megtanulni tárgyalni a személyes fejlődésre. Az üzleti jogi tanfolyamon való részvétel során szerzett képességek és tapasztalatok segíthetik az egyéneket abban, hogy jelenlegi munkakörükben haladjanak, vagy további oktatási lehetőségeket teremtsenek.

Számos változata van a program hossza és az iskolai végzettség követelményei között. Emiatt a költségek nagyban eltérhetnek az iskolától az iskoláig. A diákok külön információt kérhetnek az egyes intézményekkel kapcsolatban.

Az üzleti jogi tanulmányok befejezése a tanuló jelenlegi karrierje során előmeneteli lehetőségekhez vezethet. Egyes diplomások megtalálták a nemzetközi ügyvédi irodákban vagy kormányzati szervezeteken belüli ügyvédekhez való jobb hozzáférést. Más diplomások foglalkoztatási lehetőségeket találtak a szellemi tulajdon tisztviselői vagy a pénzügyi szabályozásban dolgozó jogi dolgozók számára. Más karrierlehetőségek közé tartozhat a paralegal vagy a pénzügyi elemző munkája. Néha a pozíciók függhetnek a továbbtanulási sikertől.

A világ különböző intézményeinek oktatási intézményei több beiratkozási lehetőséget kínálnak a modern hallgatók számára, beleértve az online és egyéb távoktatási lehetőségeket. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Center for International Legal Studies
Salzburg , Ausztria +4 Több

A globalizáció sok szempontból befolyásolja a joggyakorlatot. Kétségtelen, hogy a globalizáció serkenti a nemzetközi kereskedelmet és a kereskedelmi tevékenységet azáltal, hog ... +

A globalizáció sok szempontból befolyásolja a joggyakorlatot. Kétségtelen, hogy a globalizáció serkenti a nemzetközi kereskedelmet és a kereskedelmi tevékenységet azáltal, hogy megkönnyíti a tőke, a munkaerő, az áruk és a szolgáltatások határokon átnyúló mozgását, aminek következtében egyre nagyobb szükség van olyan ügyvédekre, akik képesek mind a képzésben, mind a rendelkezésre álló erőforrásokban működni. multikulturális és joghatósági környezetben. -
Tanfolyam
Nappali
8 hetek
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek