LAWSTUDIES.HU

Észak-amerikai törvény Jogi Tanfolyam Összevetése

A jogi tanfolyamot gyakran az oktatási intézmények biztosítják, hogy a hallgatók képesek legyenek az akadémiai képességek és eredmények elérésére. Ezek a kurzusok bemutathatják a törvény egy adott területét, vagy mélyebb megértést nyújthatnak a jelenlegi kérdésekben, például a szellemi tulajdonban. Egyes osztályok áthidalhatják a szakadékot a tudományos fokozatok és a szakmai akkreditáció között.

Mi az észak-amerikai törvényben? Ez a fajta típus általában az észak-amerikai törvények alapjait, az észak-amerikai országok alkotmányos és közigazgatási törvényeit és a vonatkozó büntetőjogot foglalja magában. A tanfolyam érinti a célországokban a szakmai felelősséget is. Más osztályú munka lehet például a jog és a politika, a környezetvédelmi jog, a jogrendszerek és a kódextörténet, a jogi szervezetek felügyelete és a jogértelmezés. Egyes iskolák tartalmazhatnak olyan osztályokat, amelyek az országon belül az őslakos népekre vagy kisebbségekre vonatkoznak.

Amikor a diplomások befejezik az észak-amerikai jogi tanfolyamot, gyakran tárgyalási, kommunikációs és szervezési készségeket fejlesztettek ki. Ezek a szokások előnyökkel járhatnak a diákok oktatási, szakmai és személyes életében. Egyéb képességek lehetnek az erőforrások elhelyezkedése és a jobb kutatási képességek.

Az ilyen jellegű képzés befejezése igényelhet egy fókuszált munkaévet, de a követelmények iskolánként változóak. Az észak-amerikai jog programjának elvégzésével kapcsolatos költségek is változhatnak, különösen a nemzetközi határokon át.

A diploma megszerzése után az észak-amerikai jogi diákok karrierlehetőségeket találhatnak a jogrendszeren belül és anélkül. A diplomások munkát találhatnak jogi képviseletként a vállalatok, a kutatóintézetek és a kormány között. Egyes diplomások védőügyvédként, ügyészségként, személyi sérüléssel foglalkozó jogászként vagy tanácsadóként működhetnek a nonprofit szervezetek számára. A jogi területen kívüli munka magában foglalhatja pozíciókat globális hírszerző ügynökségként, főügyészként, bírósági adminisztrátorként és kriminológusként.

Az érdekelt felek szívesen részt vesznek a tanfolyamon személyesen, on-line vagy távoktatási programon keresztül. Egyesek remélhetik, hogy részmunkaidőben, nem pedig teljes munkaidőben részt vesznek. Számos lehetőség áll rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Észak-amerikai törvény Filter

Tanfolyam: Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Center for International Legal Studies
On-line 8 hetek Október 2019 Ausztria Salzburg Magyarország Budapest Lengyelország Varsó Kína Shanghai + 5 további

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről.