Filter
Tanfolyam
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Észak-amerikai törvény Jogi Tanfolyam Összevetése

A jogi tanfolyamot gyakran az oktatási intézmények biztosítják, hogy a hallgatók képesek legyenek az akadémiai képességek és eredmények elérésére. Ezek a kurzusok bemutathatják a törvény egy adott területét, vagy mélyebb megértést nyújthatnak a jelenlegi kérdésekben, például a szellemi tulajdonban. Egyes osztályok áthidalhatják a szakadékot a tudományos fokozatok és a szakmai akkreditáció között.

Mi az észak-amerikai törvényben? Ez a fajta típus általában az észak-amerikai törvények alapjait, az észak-amerikai országok alkotmányos és közigazgatási törvényeit és a vonatkozó büntetőjogot foglalja magában. A tanfolyam érinti a célországokban a szakmai felelősséget is. Más osztályú munka lehet például a jog és a politika, a környezetvédelmi jog, a jogrendszerek és a kódextörténet, a jogi szervezetek felügyelete és a jogértelmezés. Egyes iskolák tartalmazhatnak olyan osztályokat, amelyek az országon belül az őslakos népekre vagy kisebbségekre vonatkoznak.

Amikor a diplomások befejezik az észak-amerikai jogi tanfolyamot, gyakran tárgyalási, kommunikációs és szervezési készségeket fejlesztettek ki. Ezek a szokások előnyökkel járhatnak a diákok oktatási, szakmai és személyes életében. Egyéb képességek lehetnek az erőforrások elhelyezkedése és a jobb kutatási képességek.

Az ilyen jellegű képzés befejezése igényelhet egy fókuszált munkaévet, de a követelmények iskolánként változóak. Az észak-amerikai jog programjának elvégzésével kapcsolatos költségek is változhatnak, különösen a nemzetközi határokon át.

A diploma megszerzése után az észak-amerikai jogi diákok karrierlehetőségeket találhatnak a jogrendszeren belül és anélkül. A diplomások munkát találhatnak jogi képviseletként a vállalatok, a kutatóintézetek és a kormány között. Egyes diplomások védőügyvédként, ügyészségként, személyi sérüléssel foglalkozó jogászként vagy tanácsadóként működhetnek a nonprofit szervezetek számára. A jogi területen kívüli munka magában foglalhatja pozíciókat globális hírszerző ügynökségként, főügyészként, bírósági adminisztrátorként és kriminológusként.

Az érdekelt felek szívesen részt vesznek a tanfolyamon személyesen, on-line vagy távoktatási programon keresztül. Egyesek remélhetik, hogy részmunkaidőben, nem pedig teljes munkaidőben részt vesznek. Számos lehetőség áll rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb

1 Találatok Észak-amerikai törvény

Center for International Legal Studies

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. ... [+]

Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. Különösen fontos a laikusok és az Egyesült Államokban nem képzett ügyvédek számára. A kurzus célja, hogy röviden bemutassa az amerikai jogrendszert. Nem szándékozik - és a legbiztosabban nem - szakértővé válni az amerikai jogban. Leginkább csak kiindulópontnak tekinthető, amely arra hívja fel Önt, hogy alaposabban megvizsgálja az Ön számára különleges területeket, mivel sok, sok törvényből álló szövetségi jog - szövetségi és állami - sok, sok bíróság - szövetségi és állami is. És sok, sok játékos - különösen a sok, sok amerikai ügyvéd, akiknek 1,3 milliója van. Ebben a kurzusban meg fogjuk érinteni az Egyesült Államok Alkotmányát, a kormány struktúráját, a bíróságok szervezeti felépítését és funkcióit, valamint számos esetet. Igazgatási díj - 30 USD.... [-]

Ausztria Salzburg Magyarország Budapest Lengyelország Varsó Kína Shanghai  + 4 Több
Október 2019
Angol
8 hetek
On-line
Bővebben magyarul