Jogi Tanfolyamok

Jogi Tanfolyamok

A jogi tanfolyamok célja a folyamatos személyes fejlődés, és világszerte számos vezető egyetemen és egyéb oktatási intézményben megtaláljuk őket.

A Jog és Rendeletek témájú tanfolyamok számos különböző képzési formában elérhetőek, mint például az online tanulás vagy a hagyományos nappali képzés, de végezhetők önmagukban vagy más képzésekkel együtt is. Néhány a jogtudományok szakterületei közül például a kereskedelmi jog, a szellemi tulajdon védelme és a szabályozási elmélet. Számos szektor kínál olyan speciális tanfolyamokat, melyek az aktuális trendekkel foglalkoznak, vagy egy adott ágazat szabályozását tárgyalják.

A különböző jogi kurzusok sokfélesége zavarba ejtő lehet, de ez ne szegje kedved! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb Jogi tanfolyamokkal.

Újonnan hozzáadott Jogi Tanfolyamok

ESBS - European Sport Business School

Sportjogi program

December 5, 2018
A program általános célja, hogy a diák ismeri a sport jogi és jogi alapjait.

Center for International Legal Studies

Tanfolyam: Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Augusztus 28, 2018
Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről.

Mildred Elley

Paralegal Studies Program

Május 9, 2018
A paralegal minden jogi támogató csapat döntő része. A párhuzamok szakértői jogi kutatásokat, dokumentumok tervezéseket, fájlok karbantartását, ügyfelekkel való közreműködést, valamint igazgatási támogatást nyújtanak. A Paralegal Studies program bevezette a diploma és bizonyítványt diákok a lényeges számítógépes alkalmazások szükséges a jogi területen.… [+] [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Jogi Tanfolyam?

Mi az a Jogi Tanfolyam?
A jogi tanfolyamok fejlesztik a leendő ügyvédek, jogászok, jogi asszisztensek és analitikusok szakmai készségeit. Attól függően, hogy szakmai diplomás, okleveles vagy egyéb képzésről van szó, egyes jogi tanfolyamok nagyobb kötelezettségvállalással járnak. Minden jogi tanfolyam más jogi területtel foglalkozik. Az angolszász jogrendszer és a kontinentális jogrendszer országaiban működő egyetemek az adott ország jogrendszerére szabott jogi tanfolyamokat kínálnak. Sok egyetemen nemzetközi jogi kurzusokat is végezhetünk. Ezek a nemzetközi jogra, illetve olyan készségekre fókuszálnak, amelyek bármely jogrendszerben alkalmazhatók.

Mik a jogi tanfolyam előnyei?
A jogi tanfolyamok bár eltérnek tematikájukat tekintve, mindegyiknek megvan a maga előnye. A jogi tanfolyamok általában lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak, hogy tapasztalt oktatóktól tanuljanak. A jogi tanfolyamok alaposak, kihívásokban gazdagok és naprakészek, ezáltal releváns tudományos tapasztalatokat nyújtanak a hallgatóknak. A jogi tanfolyam elvégzése bizonyítja a potenciális munkáltatóknak, hogy a jelentkező felkészült a jog egy adott területén, valamint jártas a jogi gyakorlatban és a jogi asszisztensi munkában.

Mit tanulunk egy Jogi tanfolyamon?
Egyes jogi tanfolyamok célja, hogy speciális gyakorlati tudással egészítsék ki a graduális és az egyetemi jogi diplomával rendelkező hallgatók meglévő ismereteit. Az alábbi tanfolyamok ilyen speciális ismereteket kínálnak: Nemzetközi Választott Bíróság, Tengeri Jog, Jogi Analízis és Jogi Nyelv, Polgár- és Családjog, Energiajog. Más jogi tanfolyamokat azok számára fejlesztettek ki, akik anélkül szeretnének jogi pályára lépni, hogy Jogi Alapképzést vagy Juris Doctor képzést végeznének. A Jogi, Jogi Asszisztensi, Szakmai Jogi Asszisztensi vagy Jogi Adminisztrátori Graduate Diploma lehetővé teszi a pályakezdők számára, hogy jogi pályára lépjenek.

Mennyiben kerül egy Jogi tanfolyam?
A jogi tanfolyamok költségei nagyban eltérhetnek a tanfolyam hosszától, helyszínétől, tematikájától és az egyetemtől függően. A jelentkezőknek teljesítményük alapján, illetve szociális helyzetük szerint ösztöndíjak állhatnak rendelkezésükre. Az egyetemek kérésre további információt nyújtanak, melyet ezen a honlapon igényelhetsz néhány egyszerűen lépésben.

Mik a Jogi tanfolyamok követelményei?
A jogi tanfolyamok előfeltételei sokfélék lehetnek. Vannak olyanok, amelyekhez középiskolai végzettség kell, másokhoz graduális vagy egyetemi diploma szükséges. A jogi tanfolyamok előadásokból, szemináriumokból és írásbeli vizsgákból épülnek fel. A jogi tanfolyamok időtartama egyetemtől és tanfolyamtól függően egy hetestől a négy évesig terjedhet.

Miért végezzem online a jogi tanfolyamot?
Az online jogi tanfolyamok a dolgozó szakemberek és az elfoglalt továbbtanulni vágyók számára nyújtanak lehetőséget. A jogi tanfolyamok a digitális tananyagnak hála online is elvégezhetők. Ezzel elkerülhető a lakóhely és az egyetem közti ingázás. Az online jogi tanfolyamok interaktív mivoltából fakadóan a hallgatóknak lehetősége nyílik, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek tanáraikkal és szaktársaikkal. Emellett az online képzés megköveteli, hogy a hallgatók világos, összeszedett módon, írásban fogalmazzák meg gondolataikat.

Hol végezd a jogi tanfolyamot?
A földkerekség közel minden kontinensének egyetemei kínálnak jogi tanfolyamokat. Függetlenül attól, hogy Argentínát, Új-Zélandot, Kanadát, Malajziát, Franciaországot, Dél-Afrikát, Szamoát vagy Oroszországot szemelik ki, az ambiciózus hallgatók a legkülönbözőbb tudományterületeken, számos jogi kurzus közül választhatnak. Számos különböző típusú jogi tanfolyam létezik, és mindegyiknek megvan a maga követelményrendszere. A világ rangos egyetemein sokféle jogi tanfolyamot találunk, egyebek mellett Graduate Diplomákat, Egyetemi Okleveles képzéseket, Szakmai Diplomákat, Specializációkat. Tudj meg többet a jogi tanfolyamokról még ma, közvetlenül a LawStudies-on!