Tanfolyam: Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Általános információk

Program leírás

Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe

Ez az 1 kredites kurzus felmérést nyújt az amerikai jogi rendszerről, annak szervezéséről és működéséről. Különösen fontos a laikusok és az Egyesült Államokban nem képzett ügyvédek számára. A kurzus célja, hogy röviden bemutassa az amerikai jogrendszert. Nem szándékozik - és a legbiztosabban nem - szakértővé válni az amerikai jogban. Leginkább csak kiindulópontnak tekinthető, amely arra hívja fel Önt, hogy alaposabban megvizsgálja az Ön számára különleges területeket, mivel sok, sok törvényből álló szövetségi jog - szövetségi és állami - sok, sok bíróság - szövetségi és állami is. És sok, sok játékos - különösen a sok, sok amerikai ügyvéd, akiknek 1,3 milliója van. Ebben a kurzusban meg fogjuk érinteni az Egyesült Államok Alkotmányát, a kormány struktúráját, a bíróságok szervezeti felépítését és funkcióit, valamint számos esetet. Igazgatási díj - 30 USD.

Center for International Legal Studies

A Center for International Legal Studies Salzburgban, Ausztriában található, és közel 50 éve működik ott. A Központ világszerte több mint 5000 ügyvédi tagot bonyolít le, kiterjedt jogi kiadványt folytat, és folyamatos jogi oktatási programokat és tudományos programokat szervez Európában és Ázsiában az Eötvös Loránd Tudományegyetemnek Budapesten, a Lazarski Egyetemen Varsóban, Lengyelországban, a bostoni Boston Egyetemen, Massachusetts, valamint a Lixin Egyetem Sanghajban, Kínában.

Távoktatási tanfolyamok

Három távoktatási kurzust kínál a Center for International Legal Studies e-learning platformján. Bevezetés az Egyesült Államok jogi rendszerébe (1 kredit), esettanulmány a határokon átnyúló jogvitákban (2 kredit), valamint a külföldi ítéletek elismerése és végrehajtása (3 kredit). Miután elkezdődött, a tanfolyamot nyolc héten belül be kell fejezni. Minden kurzust PowerPoint bemutató formájában nyújtanak, amely tartalmaz videókat, szöveget és PDF-olvasatokat. A tanfolyamok "önállóak" - nincs szükség további tankönyvekre, esetkönyvekre vagy egyéb forrásokra. Minden tanfolyam tartalmaz kvízeket és rövid esszé-kérdéseket, amelyekre a válaszokat automatikusan elküldi a tanfolyam oktatójának. Mindhárom kurzus befejezése a Nemzetközi Jogi Tanulmányok Központja által kiadott Center for International Legal Studies . A kurzusok adminisztrációs díja hitelenként csak 30 USD. A bizonyítványt kitöltő hallgatók (3 tanfolyam) 6 kreditet vehetnek át az LL.M. a Transnational Commercial Practice fokozatot, és megkapja a már kifizetett díjak összegét -, valamint 50% LL.M. tandíj-ösztöndíj. A távoktatás az LL.M.-hez szükséges 21 kreditből összesen 6-ot számol el.

Hogyan csatlakozzon a programhoz?

  1. Nyissa meg a regisztrációs űrlapot.
  2. Válasszon egy kurzust vagy tanfolyamokat.
  3. Fizetni kell az adminisztrációs díjat a PayPal-nel.
  4. Regisztráció és fizetés esetén linket kap a távoktatási fiók létrehozásához és a tanfolyam (ok) eléréséhez.
Utoljára frissítve Augusztus 2018

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai + 3 Több Kevesebb