Törvényes joggyakorlat

Általános információk

Program leírás

A Nottingham Law School jogi szakképesítéssel rendelkezőknek szóló LLM (Masters in Law) díjat vezet be. Szakmai jogi végzettséggel (például BPTC vagy LPC vagy prekurzorok) biztosít majd igazolja a megfelelő előzetes tudás és a teljesítmény, ami a kétharmada az LLM díjat. A hallgatók ezután színültig töltik ezeket a kreditpont egy értekezés vagy publikálható, tanult és befejezett távoktatásban, hogy megszerezzék a LLM fokozatot.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Az egyre élesebb a verseny a legális foglalkoztatás piaci szakemberek előfordulhat, hogy miután kiegészítő képesítést, diplomát, teszi őket kitűnjön a versenyt. Az LLM joggyakorlat (DL) képesítést nem csak további bizonyíték a tudományos képesség, hanem bemutassa tudását a több speciális szempontjai joggyakorlat.

Az LLM joggyakorlat (DL) biztosít 60 Masters szinten hiteleket, amelyek, ha együtt a bizonyítékok a tanulmányi eredmény a sikeres a BPTC vagy LPC (vagy azzal egyenértékű), vezet oda a LLM.

Mit fog tanulni

Ez a tanfolyam egyenértékű a 600 órás tanulással, és magában foglalja egy hagyományos értekezés vagy egy publikálható minőségi cikk elkészítésének irányítható felmérését.

Ez a tanfolyam célja, hogy lehetővé tegye a top-up elem befejezését egy 4-24 hónapos időszak alatt. Ez lehetővé tenné, hogy a diákok vállalják tanulmány azonnal befejezését követően az LPC vagy BPTC és a tanfolyamot gyorsan, de egyben rugalmasabb határidők a befejezése önálló tanulás modul.

A tanfolyam nem csak a jelenlegi LPC és BPTC diákok. Azok, akik sikeresen elvégezték az LPC és BPTC (vagy azzal egyenértékű) bármikor jogosultak a felvételi. A tanfolyam kifejezetten vonzó lesz a szakemberek, ez is kielégíti CPD követelményeket.

Belépési követelmények

  • A pályázóknak kell sikeresen elvégeztek akár a joggyakorlat pálya (LPC), vagy a Bar szakmai tanfolyam (BPTC).
  • A pályázatokat a tagok más jogi szakmák is figyelembe kell venni, például Szabadalmi Ügyvivői vagy védjegyét Ügyvédi.
  • Más joghatóságok jogi szakemberei is jogosultak.

Megadjuk ezeket a minimális belépési követelményeket, de egyénileg értékeljük Önöket, hogy képesek vagyunk a kurzus előnyeire. Néha kínálunk helyeket a nem szabványos beiratkozási képesítések, valamint ipari vagy szakmai tapasztalatok alapján.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to pr ... Tovább

Nottingham Law School is one of the largest university law schools in the UK with a reputation for innovation and delivering the highest standards of legal training and education. Our mission is to prepare students for their future careers and we have a proven track record in graduate employability. The School's credentials speak for themselves... Kevesebb
Nottingham , Nijmegen + 1 Több Kevesebb