Törvények Master (LLM)

Általános információk

Program leírás

Törvények Master (LLM)

Az LL.M. A program célja az első fokú jogi diplomával rendelkező nemzetközi hallgatók számára. A program legalább két félévnyi nappali tagozatos tanulmányt igényel. A hagyományos LLM mellett a fokozatos opciók magukban foglalják az LLM-t az értekezéssel, az egyetemi jogi írás iránt érdeklődő hallgatók számára, és számos LLM-szakirányt, egy adott jogterület iránt érdeklődő hallgatók számára.

Hagyományos LLM fok

A posztgraduális hallgatók legalább két félévben tartózkodnak a lakóhelyükön, ami a jogtudományi fokozathoz (LLM) vezet. Az LLM-fokozat megszerzéséhez a diákoknak:

 • Végezze el legalább 24 órás tanfolyamot;
 • Teljesíts egy egyetemi évet a jogi iskolában;
 • Teljes B504 Bevezetés az amerikai törvénybe 2 kredit és B530 jogi diskurzus és írás 2 kreditre;
 • A félév során legalább 8 órás tanfolyamot kell tartani;
 • Tartsuk fenn a kumulatív besorolási pont átlagát legalább 3,0; és
 • Töltse ki a fokozat követelményeit legfeljebb három egymást követő félévben.

Azok a pályázók, akik egy amerikai jogiskolából JD-fokozatot kaptak az Indiana Egyetem LLM-programja előtt, nem kaphatnak LLM-fokozatot disszertáció nélkül, és alternatív követelményeknek is alávethetők.

LLM diplomamunkával

LLM hallgatók, akik akadémiai jogi írásban szeretnének tapasztalatokat szerezni és azt tervezik, hogy folytatják az SJD-t vagy Ph.D.-t. a program érdeklődhet az LLM-ben a diplomával. A szakdolgozattal rendelkező LLM-nek a következő követelményeket kell teljesítenie:

 • Töltsön ki legalább 24 órás tanfolyamot;
 • Teljesítsen 6 órányi B706 független kutatási kreditet az értekezéshez;
 • Teljesíts egy egyetemi évet a jogi iskolában
 • B504 teljes körű bevezetése az amerikai törvényhez 2 kredit, B530 jogi diskurzus és írás 2 kreditért, és B560 egyetemi jogi írás 1 kreditre;
 • Az utolsó félév kivételével félévenként legalább 8 órás tanfolyamot kell fizetni;
 • Tartsuk fenn a kumulatív besorolási pont átlagát legalább 3,0; és
 • Töltse ki a fokozati követelményeket legfeljebb négy egymást követő félévben.

Egyéb LLM beállítások

Nyári programok diplomásoknak

Az LLM pályázóknak, akiknek a posztgraduális program megkezdése előtt javítaniuk kell az angol és jogi angol nyelvtudásukat, el lehet fogadni a Summer Start programunkba, amely minden év júniusában kezdődik.

LLM - JD hitel átutalási lehetőség

A Jogi Iskolának van egy olyan folyamata, amely lehetővé teszi, hogy LLM diákjaink jelentkezzenek a JD programba való áthelyezésre. A diákok kijelölhetik magukat, hogy részt vegyenek a kiválasztási folyamatban, vagy a kar tagjai is nevezhetnek ki kiemelkedő teljesítményű diákokat az osztályaikban. Azok a diákok, akik a JD-programra jelentkeznek, képesek lehetnek bizonyos LLM-kreditek számolására a JD-fokozat felé, ami lehetővé teszi számukra, hogy a JD-programba haladóan lépjenek be.

Tavaszi indítás LLM felvétel

A hagyományos őszi félévi LLM program mellett a diákok a tavaszi félévben (januárban) elindíthatják a programot. Tavaszi kezdet Az LLM hallgatók két félévben végezhetnek diplomát, vagy választhatnak, hogy a diplomamunkákat lassabb ütemben teljesítik, három félév alatt. A tavaszi start LLM felvételre szükség lehet az intenzív angol programban résztvevő hallgatók számára az őszi félévben.

Belépés

Alkalmazási prioritási dátumok

Esik

 • Prioritási dátum: február 1
 • Határidő: április 1., majd gördülő felvételek

Tavaszi

 • Prioritás dátuma: szeptember 1
 • Határidő: november 1, majd a gördülő felvételek

Bár az alkalmazásokat addig fogják figyelembe venni, amíg az osztály meg nem telik, javasoljuk, hogy a megadott határidőn belül jelentkezzen be. Az ebből a prioritási időpontból érkezett összes kérelmet automatikusan figyelembe kell venni az ösztöndíjakhoz. A prioritási dátumot követően beérkezett pályázatokat ösztöndíjakra fogják tekinteni, ha a források még rendelkezésre állnak.

Minden egyes jövőbeli őszi félévre kezdünk elfogadni az új pályázatokat minden oktatási programra október 1-jén.

Kezdő dátumok

Az elfoglalt menetrend vagy az egyedi igények kielégítése érdekében az Indiana törvény számos kezdő időpontot kínál LLM programjainknak:

 • Hagyományos bukás kezdete: Az elsődleges kezdőnapunk, a hagyományos lejárat minden év elején és augusztusában kezdődik.
 • Tavaszi kezdet: A hagyományos őszi szemeszter mellett az Indiana-törvény egy tavaszi programot kínál, amely januárban kezdődik. A tavaszi induló pályázatokat július és november között fogadják el.
 • Nyári kezdet: A nyári indulási program egy speciálisan tervezett hét hetes intenzív jogi angol nyelvű program az LLM diákok számára, amely júniusban kezdődik, és ezt követően intenzív bevezetője az amerikai jogtanfolyamnak.
 • Intenzív bevezető az amerikai jogba: a július végén kezdődő két hetes intenzív bevezetőnk az amerikai jog kurzusba (két kreditóra) beiratkozásával a szükséges jogi kurzusok egyike teljesíthető. Július végére érkező idő megérkezik arra is, hogy megismerkedjen a jogiskolával, az egyetemmel és a Bloomington közösséggel, mielőtt elkezdené teljes tanfolyamtervét augusztusban.

Felvételi követelmények

 • Oktatás: Az LLM pályázóknak, akik az Egyesült Államokon kívüli alapképzésben részesültek, általában jogi diplomát vagy erős alapképzési fokozatot kell teljesíteniük a jogi tanfolyamokon.
 • Angol nyelvtudás: Az LLM-jelöltnek, akinek az angol nem az első nyelve, az angol nyelvtudásnak kell bizonyítania egy 94 IBT-es TOEFL-pontszámmal, legalább 7,0-es IELTS-pontszámmal vagy más formátumú TOEFL-, IELTS- vagy TOEIC-pontszámmal. Egy angol nyelvű pontszámot, amely valamivel alacsonyabb, mint a minimális követelményünk, nem utasítjuk el teljesen, különösen akkor, ha más tényezők, például az oktatási háttér és a munkatapasztalat is kiemelkedő. A fent említett teszt pontszámok helyett nem nyújtunk feltételes belépést, de van egy speciális LLM nyári programunk angol és jogi angol nyelvű fejlesztésre.

Hogyan kell alkalmazni

A leendő LLM-hallgatóknak az LSAC Online alkalmazás segítségével kell benyújtaniuk a pályázatokat. Ha csak az Indiana University Maurer School of Law fog jelentkezni, akkor a közvetlen alkalmazásunkat is alkalmazhatja.

A Law School Admission Council (LSAC) weboldalán keresztül történő bejelentkezés lehetővé teszi a felvételi fájl lehető leggyorsabb feldolgozását. A legfelsőbb amerikai jogiskolák többsége az LSAC rendszert használja. Ha többet szeretne megtudni, tekintse át az LSAC szolgáltatások teljes leírását.

 • Ha még nem rendelkezik LSAC LLM-fiókkal: Miután elolvasta az alkalmazás összes részletét ezen az oldalon, regisztrálnia kell egy új LSAC-kérelmező fiókot, hogy elkezdhesse a jelentkezési folyamatot.
 • Ha létezik LSAC LLM-fiókja: Egyszerűen jelentkezzen be a folyószámlájára annak érdekében, hogy jelentkezzen az Indiana University-Bloomington Maurer Jogi Iskolába.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomingto ... Tovább

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomington, a classic college town, the IU campus is consistently ranked among the most beautiful in the nation. Our heritage is local, but our presence is global: More than half of our graduates find jobs outside Indiana. Kevesebb