Törvények Master (LLM)

Általános információk

Program leírás

Melbourne Law School 's Master of Laws (LLM) a legmagasabb színvonalú jogi diploma, a világ egyik legnagyobb témakörében. 2019-ben több mint 180 tantárgyat kínálnak.

Az LLM-be beiratkozott hallgatók a Melbourne Law Masters-ben elérhető összes tantárgy közül választhatnak, lehetővé téve számukra, hogy személyre szabják a szakképzettségüket és a személyes érdekeiket. A diákok a kurzusok és a kisebb tézisek kombinációjának megválasztásakor is választhatnak a Master of Laws-t.

Tanulási eredmények

A jogtudományi diplomások:

 • Fejlett és integrált megértése a kiválasztott jogterületek komplex tudásától
 • Szakszerű, speciális kognitív és technikai készségekkel rendelkezzen, amelyek önállóan felszerelik őket:
  • elemezni, kritikusan tükrözni és szintetizálni a bonyolult információkat, fogalmakat és elméleteket a kiválasztott jogterületeken
  • az ilyen információkat, fogalmakat és elméletek kutatását és alkalmazását a megfelelő tudás- és gyakorlati testülethez, valamint
  • értelmezik és továbbadják ismereteiket, készségeiket és ötleteiket a szakembereknek és nem szakembereknek
 • Alkalmazzák tudásukat és készségeiket az autonómia, a szakértői megítélés, az alkalmazkodóképesség és a felelősség bemutatásához, mint gyakorlati és tanuló a kiválasztott jogterületeken.

Tárgy időzítése és formátuma

 • Minden tantárgyat interaktív szeminárium stílusban tanítanak.
 • A tantárgyak mintegy 90% -át intenzíven kínálják.
 • A féléves tantárgyakat a félév során kínálják.
 • Az osztályméretek általában 20 és 30 diák között mozognak. Minden személynek kvóta van. Ez biztosítja, hogy az osztályméretek optimális tanulási környezetet biztosítsanak.

Intenzív tárgyak


Az intenzív tantárgyak ideálisak az elfoglalt szakemberek számára, és kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy beleszeressenek a tárgy tartalmába.

Az alanyokat öt héten keresztül tanítják, hétfőtől péntekig vagy szerdán - kedden, kivéve a hétvégét. Ez a formátum lehetővé teszi az államközi vagy a tengerentúli diákok számára, hogy Melbourne-be repülhessenek az osztályba.

Félév hosszúságú tárgyak
A félév hosszúságú tantárgyakat általában a szemeszter folyamán este két órára tanítják.

Tárgy anyagok
Az intenzív osztály megkezdése előtt körülbelül négy héttel átfogó olvasási anyagokat biztosítanak. Várható, hogy a tanulók az osztályok megkezdése előtt jelentős olvasást végeznek. A tanárok és a diákok valószínűleg elektronikusan érintkeznek egymással az olvasás időpontjától az időértékelésig.

Osztályfelmérés
A hallgatóknak legalább 75% -ban részt kell venniük az egyes tantárgyak osztályaiban. Jelenleg nem lehetséges a tanfolyamot távoktatással végezni.

Fokozatszerkezet

Ez a kurzus csak jogi diplomások számára áll rendelkezésre.

A kurzusnak nyolc tanfolyamot kell teljesítenie a Melbourne Law Masters-ben rendelkezésre álló tantárgyakról. Azok a hallgatók, akiknek nincs joggyakorlatuk, nem kötelesek a közös jog alapjait kitölteni.

A diákok akár két témát is felvehetnek a Globális Verseny- és Fogyasztójogi Programból.

Kisebb tézis opció

A Jogtudományi Kar a Kisebb tézis opciót tartalmazza. Ennek a lehetőségnek az elvégzéséhez a hallgatók a jogiskola részeként négy, az Oktatási Iskola által előírt tantárgyakból és a Jogi Iskola által jóváhagyott témakörből álló kisebb tézisből (50 tanulmányi pontból) készült témát töltsenek ki.

Tanulj külföldön Oxfordban

Nyílt a jogtudományi oklevélbe beiratkozott hallgatók számára.

DÍJ-HELP

A FEE-HELP egy jogosult ausztrál állampolgárok számára nyújtott kölcsön, amely díjfizető diplomás kurzus programokat biztosít.

ösztöndíjak

A nemzetközi diákok jogosultak lehetnek az ausztrál ösztöndíjak két kategóriájára:

 • Ausztrál Díj ösztöndíjak
 • Ösztönző ösztöndíjak

Az ösztöndíjakat a kormányzati és nem kormányzati szervezetek is biztosíthatják a diákok hazájában. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ön országának megfelelő szervezettel, ha további részleteket szeretne.

Belépési követelmények

A pályázóknak teljesíteniük kell:

 • Jogfokozat (LLB, JD vagy azzal egyenértékű), amely a gyakorlatba való belépést eredményezi, kitüntetéssel, vagy azzal egyenértékű vagy egyenértékű
 • Jogfokozat (LLB, JD vagy azzal egyenértékű), amely gyakorlatba való felvételhez vagy azzal egyenértékű; és két éves dokumentált releváns szakmai tapasztalat.

Kiválasztási feltételek

A pályázatok értékelése során a kiválasztási bizottság a következőket veszi figyelembe:

 • Korábbi tudományos teljesítmény
 • Szakmai tapasztalat (ha szükséges).

A Kiválasztási Bizottság további információkat kérhet a pályázat bármely aspektusának tisztázására a belépési és kiválasztási kurzuspolitikával összhangban.

Továbbá a felvételi bizottságnak a kérelmező befogadásának megfontolása során a következőket kell figyelembe vennie:

 • A kérelmező korábban odaítélt fokozat (ok) minősége
 • Az egyetem vagy egyetemek állása és hírneve,
 • A kérelmező által szerzett szakmai tapasztalat időtartamát és típusát
 • A kérelmező szakmai tapasztalatának relevanciája az általuk alkalmazott pályához.

A jogi szakképzettséggel nem rendelkező pályázóknak meg kell jegyezni, hogy a tantárgyakat a jogi szakterületen kínálják felsőfokú végzettséggel. Miközben minden erőfeszítést megteszünk az egyéb területeken képzett hallgatók igényeinek kielégítésére, a koncessziókat nem az általános oktatás vagy értékelés szintjén fogjuk megtenni. A legtöbb tantárgy megtudja a jogi végzettséggel (LLB, JD vagy azzal egyenértékű) szerzett ismereteket.

Angol nyelvi követelmények

Valamennyi pályázónak meg kell felelnie a Melbournei Egyetem angol nyelvű követelményeinek is.

Használhatja a TOEFL, az IELTS, a Pearson Test of English (akadémiai tesztek) vagy a CAE-t, hogy megfeleljen az egyetem angol nyelvi követelményeinek. A követelményeket egy ülésen és a kérelmet megelőző 24 hónapon belül teljesítenie kell. A University of Melbourne A TOEFL intézmény kódja 0974.

IELTS * (csak egyetemi angol nyelven)

* A szükséges pontszámokat egyetlen tesztjelentésből kell elérni, még akkor is, ha több TOEFL vagy IELTS tesztre ült.

Vegyes

A pályázatokat egész évben fogadják el. A téma elérhetőségének elősegítése érdekében javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb és lehetőleg az alább felsorolt időpontok előtt jelentkezzen be.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Kevesebb