Akkreditálta: Skóciai Törvényszövetség

Ha szakmai ügyvédként szeretne pályafutást folytatni, az alapképzés az LLB fő szakirány. A jogi ismeretek és készségek fejlesztése a magán-, a közvélemény, a büntetőjog és a kereskedelmi jog alapvető területeinek tanulmányozása révén történik.

A program fő célja, amelyet a Skóciai Törvényszék akkreditált, hogy Skócia jogi rendszerét és jogát megismerje és megismerje. Kisebb osztályokat, kiváló munkatársakhoz való hozzáférést és a GCU Jogi Klinikán keresztül megszerzett gyakorlati tapasztalatokat kaphat, miközben segíti a helyi közösséget.

Sok diplomás folytatja a Diplomát a szakmai jogi gyakorlatban (PEAT1), amely a következő lépés azoknak, akik jogászként kívánnak lenni.

Kétéves, gyorsított LLB áll rendelkezésre azok számára, akik már rendelkeznek kitüntetéses diplomával egy másik tudományágban.

Karriered

A korábbi GCU LLB végzettségű ügyvédek számos ügyvédi irodában, többek között Skóciában a legnagyobb és legjobban ismert cégek, mint például a Brodies LLP, a CMS Cameron McKenna LLP, a Maclay Murray

A munkahelyek között szerepelnek a banki és biztosítási szektorban a Clydesdale Bank és a Morgan Stanley irányítási és megfelelőségi szerepkörei, a szabályozó testületekben, többek között a Financial Conduct Authority, a Police Scotland és a Trading Standards szabályozó testületei által végzett vizsgálati és végrehajtási szerepek, valamint a különböző Empire HR Ltd és a Citizens Advice Scotland.

Mit fog tanulni?

1. év

Bevezetés a jogi rendszerekbe és tanulás, büntetőjog és bizonyítékok, közjog, skót jog: emberi jogok, állam és elszámoltathatóság, kötelezettségek, bizalmasság, öröklés és családjog

2. év

Kereskedelmi jog, Jogi foglalkoztatás, uniós jog, épített és természeti környezetre vonatkozó jog, Kockázatkezelés korszerű kérdései

3. év

Jogtudomány és Szociálelmélet, a választási lehetőségek megválasztása

4. év

Kitüntetések Disszertáció, választási lehetőségek

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

SQA magasabb

AABBB, beleértve az angol PLUS Nat 5 matematikát a C-ben

Egy szinten

BBB, beleértve az angol / law PLUS GCSE matematikákat a C / 4-en

ILC magasabb

H1, H1, H2, H3, H3, beleértve az angol nyelvet a H2-ben vagy az alatt PLUS Maths at O1

IB Diploma

A 28 pontnak magában kell foglalnia a matematikákat is

Btec

3. fokozatú kiterjesztett oklevél a releváns témában a DDM PLUS A Level Angol / Törvény a B PLUS matematikában C / 4

Angol nyelv

Azoknak a pályázóknak, akiknek az első nyelve nem angol, általában az IELTS-t kell összességükben tartani, mindegyik elemen vagy azzal egyenértékűnek 6,5-szer.

további információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Értékelési módszerek

Tanulási és oktatási stratégiánk célja, hogy felkészítse a hallgatókat a tudás, készségek és attribútumok rugalmas, önálló élethosszig tartó tanulóként való működtetése mellett, miközben innovatív és releváns tanulás és tanítás fejlesztése és beágyazása szilárd kutatás és ösztöndíj alapján történik.

Az oklevelek széles skáláját alkalmazzuk az értékelési technikákkal, amelyek közül néhány kifejezetten arra irányul, hogy növeljék a hallgatóknak a munkahelyre szánt készségeit. Például többféle modulon keresztül fogadják el a sokoldalú tárgyalótermi gyakorlatokat, és számos jogi dokumentációt készítenek. Filmeket is készítünk diákjainknak, akik álcázott kliens interjúkat készítenek.

Tanítási módok

A különböző tanulási és oktatási módszerek úgy vannak kialakítva, hogy biztosítsuk, hogy a program szakmailag releváns és akadémiai szempontból is kihívást jelent. A módszerek széles skáláját alkalmazzák, ideértve a motort is, amely egy dedikált teret használ, ahol a diákok előadásai filmezhetők és elemezhetők.

Fejlesztjük diákjaink digitális írástudását; a "Jognyilatkozatok készítése" modulban a hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy együttműködő kutatást végezzenek a szociális könyvjelző alkalmazásokkal, vagy felfedezzék a Twitter használatát a tanulási tapasztalatuk növelése érdekében. Az innovatív modulok, mint a média és közvetítés, valamint a jogi ismeretek is részét képezik a tananyagnak.

Diákjainknak lehetősége nyílik hiteles szakmai tapasztalat megszerzésére a Professional Links modulunkon keresztül. Lehetőségük van arra is, hogy részt vegyenek a Student Law Society Mooting versenyen, amely a mi dedikált vitás teremben zajlik. A verseny döntőjét egy gyakorló bíróság előtt Glasgow-ban tartják.

Foglalkoztathatósági üléseket kínálunk a modulok között, és a diáktörvényszövetséggel egyeztetett ülésekként. Az ülések közé tartoznak: Nyertes önéletrajzok és pályázatok a jogi hallgatók számára, gyakornokok és impresszusok megszerzése a diákok interjújában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus GCU - Glasgow School for Business and Society »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint

Bachelor of Laws