Távoktatási tanfolyam: Nemzetközi projektfinanszírozás (3 kredit)

Általános információk

4 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Nemzetközi projektfinanszírozás (3 kredit)

A projektfinanszírozást nagyszabású infrastrukturális projektek finanszírozására használják az egész világon, mint például repülőterek, utak és erőművek, olaj- és gázipari és bányászati projektek, valamint iskolák, kórházak és börtönök építése az állami-magán partnerségi programok keretében. Ami megkülönbözteti a projektfinanszírozást a kereskedelmi fedezett hitelezés egyéb formáitól, az az, hogy támaszkodik a projekt által generált pénzáramokra, a projekt szponzorainak teljes hiteltámogatása nélkül. - Julia Sullivan professzor

140299_pexels-photo-2897883.jpeg

Távoktatási tanfolyamok

Öt távoktatási tanfolyamot kínálnak hitelt az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. Ők:

  1. Bevezetés az Egyesült Államok jogrendszerébe (1 hitel),
  2. Esettanulmány a határokon átnyúló perekről (2 kredit),
  3. Külföldi ítéletek elismerése és végrehajtása (3 kredit),
  4. A globális ügyvéd (3 kredit),
  5. Nemzetközi projektfinanszírozás (3 kredit).

A tanfolyam megkezdése után nyolc héten belül be kell fejezni, hacsak nem kérik és engedélyezik a meghosszabbítást. A tanfolyamok elérhetők USB memórián, DVD-n vagy az interneten keresztül. Minden tanfolyam PowerPoint-előadás formájában kerül megrendezésre, amely video-, szöveg- és PDF-olvasatokat tartalmaz.

A tanfolyamok „önállóak” - nincs szükség további tankönyvekre, betétkönyvekre vagy más forrásokra. Minden tanfolyam tartalmaz vetélkedőket és rövid esszés kérdéseket, amelyekre a válaszokat automatikusan elküldik a kurzus oktatójának. A távoktatás az LL.M-hez szükséges 21 kreditből összesen 12-et tehet ki.

A regisztráció befejezése után a hallgató elküldi a megfelelő USB-t vagy DVD-t, vagy jelszót ad ki a tanfolyam online eléréséhez.

Távoktatási Kar

Dennis Campbell professzor Center for International Legal Studies igazgatója, a Bostoni Egyetem és az Eötvös Lorand Egyetem oktatója. LL.M.-vel rendelkezik. a Stockholmi Egyetemről, és tagja a New York-i, az Iowa-i és a Colorado-i állami bároknak.

Julia Sullivan professzor a Chartered Arbitrators Institute munkatársa és az Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL partnere volt. JD-vel rendelkezik az Amerikai Egyetemen és LL.M. diplomát a Boston Egyetemen és a Lazarski Egyetemen.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai + 3 Több Kevesebb