Távoktatási tanfolyam: Határokon átnyúló peres esettanulmány

Általános információk

5 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Határokon átnyúló peres esettanulmány (2 kredit)

Ennek a tanfolyamnak a „sztárja” az Aguinda kontra Chevron ügy, amely 1993-ban kezdődött New Yorkban és folytatódott Ecuadori, Brazília, Argentína, Kanada, Hollandia és Gibraltár bíróságain keresztül. Hosszú és megkínzott története - beleértve a többszörös választottbírósági eljárást Hágában és 23 felfedezési kérelmet az Egyesült Államok 10 államának szövetségi bíróságaiban - megalapozza az Egyesült Államok idegen kártérítési igényeiről szóló törvény, az Egyesült Államok Racketeer and Corrupt Organizations Act megismerését. , Harmadik féltől származó peres ügyek finanszírozása, amerikai felfedezés, kétoldalú befektetési szerződések és a törvényen kívüli területek alkalmazása. - Dennis Campbell professzor

Gavel on black background with copy space. Concept for legal, lawyer, judge, law, auction and attorney.

Távoktatási tanfolyamok

Öt távoktatási tanfolyamot kínálnak hitelt az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. Ők:

  1. Bevezetés az Egyesült Államok jogrendszerébe (1 hitel),
  2. Esettanulmány a határokon átnyúló perekről (2 kredit),
  3. Külföldi ítéletek elismerése és végrehajtása (3 kredit),
  4. A globális ügyvéd (3 kredit),
  5. Nemzetközi projektfinanszírozás (3 kredit).

A tanfolyam megkezdése után nyolc héten belül be kell fejezni, hacsak nem kérik és engedélyezik a meghosszabbítást. A tanfolyamok elérhetők USB memórián, DVD-n vagy az interneten keresztül. Minden tanfolyam PowerPoint-előadás formájában kerül megrendezésre, amely video-, szöveg- és PDF-olvasatokat tartalmaz.

A tanfolyamok „önállóak” - nincs szükség további tankönyvekre, betétkönyvekre vagy más forrásokra. Minden tanfolyam tartalmaz vetélkedőket és rövid esszés kérdéseket, amelyekre a válaszokat automatikusan elküldik a kurzus oktatójának. A távoktatás az LL.M-hez szükséges 21 kreditből összesen 12-et tehet ki.

A regisztráció befejezése után a hallgató elküldi a megfelelő USB-t vagy DVD-t, vagy jelszót ad ki a tanfolyam online eléréséhez.

Távoktatási Kar

Dennis Campbell professzor Center for International Legal Studies igazgatója, a Bostoni Egyetem és az Eötvös Lorand Egyetem oktatója. LL.M.-vel rendelkezik. a Stockholmi Egyetemről, és tagja a New York-i, az Iowa-i és a Colorado-i állami bároknak.

Julia Sullivan professzor a Chartered Arbitrators Institute munkatársa és az Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL partnere volt. JD-vel rendelkezik az Amerikai Egyetemen és LL.M. diplomát a Boston Egyetemen és a Lazarski Egyetemen.

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai , Bécs + 4 Több Kevesebb