Szellemi Tulajdon és IKT Jog (Brüsszel)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

KU Leuven fejlett mestere az IP & IT jogban a KU Leuven IT & IP jog központjának (CiTiP) szakértelmére épül. A program kiváló tudományos képzést és hozzáadott értéket biztosít mind a végzettségű hallgatók számára, akik tovább kívánják javítani a tantervüket, mind a gyakorló szakemberek számára, akik kiváló minőségű, élvonalbeli szakértelmet keresnek. Az oktatószemélyzet nemzetközileg elismert tudósokból, intézmények szakértőiből, például az Európai Bizottságból és a nemzeti szabályozó hatóságokból, valamint vezető szakemberekből áll, biztosítva ezzel az optimális tudás- és tapasztalatátadást.

A program foglalkozik a szellemi tulajdon, az IKT és a média ágazatában egyre növekvő képzettséggel rendelkező szakértőkkel. Ezek gyorsan fejlődő és rendkívül bonyolult ágazatok, amelyeket számos technológiai, gazdasági és szociológiai fejlemény befolyásol, ahol a meglévő jogi kereteket folyamatosan megkérdőjelezik, és a hagyományos jogi fogalmakat és alapelveket rendszeresen újraértelmezik.

Minden hallgató - azok, akik a szellemi tulajdonjogra koncentrálnak, és azok, akik az IKT-jokra koncentrálnak - angol nyelven követhetik a teljes tantervet. Azok, akik a szellemi tulajdonjog szakterületére koncentrálnak, a kurzusok jelentős részét holland és francia nyelven vehetik igénybe, de nem szükséges. A holland és francia nyelvű tanfolyamok a nemzeti jogra összpontosítanak, míg az angol nyelvű tanfolyamok elsősorban az európai és a nemzetközi jogra összpontosítanak.

erősségek

  • Ez a program foglalkozik a szellemi tulajdon, az IKT és a média szektorában egyre növekvő képzettséggel rendelkező szakértőkkel.
  • Optimális tudás- és tapasztalatcsere a nemzetközileg elismert tudósok, helyszíni szakértők és vezető szakemberek által.
  • Közvetlen és egyszerű kapcsolat a hallgatók és a tanárok között.

Kérjük, keresse fel weboldalunkat a programmal kapcsolatos legfrissebb információkkal kapcsolatban.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Tovább

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára